- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #158.861
Akşam atıştırma gibi olmus zaten tatlim afiyet olsunKizlar menumu yazayim her nekaaaaarrr izinde olsamdıda...
Sabah
2 haslanmis patates
domates salatalik dereotu koy peyniri
sekersiz cay
ara nescafe 4 gun kurusu
aksam 1 dilim tb ekmegi beyaz peynir 1 bandık aci sos 4 cubuk kraker ay baya gec yidim aksami yarim saat once
Afiyet olsun balişimEki Görüntüle 1866012 İyi Akşamlar kizlar musmutlu bir akşam diliyorum
Canim menunu begeenmedim.Eki Görüntüle 1866012 İyi Akşamlar kizlar musmutlu bir akşam diliyorum
Ben elevtde biliorm sadece bu cok tartisiliyodu hatta ozaman aman neyse ne gunahi onlarin boynunuaevet canim hatta decavitin firmasi ne var demis ne yalanlamis biz oldugunu dusunuyoruz demisti
Az bile yemisin cnm normal kraker yimesen olnami :)Kizlar menumu yazayim her nekaaaaarrr izinde olsamdıda...
Sabah
2 haslanmis patates
domates salatalik dereotu koy peyniri
sekersiz cay
ara nescafe 4 gun kurusu
aksam 1 dilim tb ekmegi beyaz peynir 1 bandık aci sos 4 cubuk kraker ay baya gec yidim aksami yarim saat once
Afiyetmi olsun sen kafayi yidin zaarAfiyet olsun balişim
Ağır tempolu sporlar yaptigi için yedigi seyler normal geldi canim güçsüz düşer yoksaAfiyetmi olsun sen kafayi yidin zaar
Hayir makarna ekmek yemedende guclu yersee inceeecik olurrrr okadar guzel kg verirki boyle uzun olurAğır tempolu sporlar yaptigi için yedigi seyler normal geldi canim güçsüz düşer yoksa
O gün o varsa menüde napam ben ne kadar yemiş ona bakaram sadece mesela bi tabak makarna yedim dese çok derim tabi ama 85 dk yürüyüsss yapmis jillian sporunu yapmiş zaten bugün de belirtmisdi menümü nasil yazicam cok oldu gibi diye kendi bildigi icin çok yorum yapmadim tabiki karbonhidrat fazla olmuş ama sporla dengelemistir onu her zamanki menülerini takip ediyosan fazla yemiyor biliyorumHayir makarna ekmek yemedende guclu yersee inceeecik olurrrr okadar guzel kg verirki boyle uzun olur
Tiramisudan sonra doritos muAyyy esim simdide doritos yiyo yaa
Katir kutur
Haa onu gormedim oyle dediginiiiiiO gün o varsa menüde napam ben ne kadar yemiş ona bakaram sadece mesela bi tabak makarna yedim dese çok derim tabi ama 85 dk yürüyüsss yapmis jillian sporunu yapmiş zaten bugün de belirtmisdi menümü nasil yazicam cok oldu gibi diye kendi bildigi icin çok yorum yapmadim tabiki karbonhidrat fazla olmuş ama sporla dengelemistir onu her zamanki menülerini takip ediyosan fazla yemiyor biliyorum
Evetttt cooook guzel koktu yaTiramisudan sonra doritos mubende isterem
Haa onu gormedim oyle dediginiiiii
Ben iyiligi icin diyorummm artik elestiricem eskisi gibi karsi gelen olursa
DelyDoly seni gozetliyorum cooh dikkatli olll coohh
Ayy çoh severim ya doritos risk favorimEvetttt cooook guzel koktu yabirazdanda findk a.fistigi yerse sasmam ve ben
Suan cohh buyuk savas verdimm tebrikler partissseleştir tabi beybiss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?