Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ama dun misafrm varken bozldu braz ama cok azzz hc abartmadm morlm bozlmstu ama arti olmadm cok sukur... yani ayni gaz devam insallah. Yaaaaaa offfff
Arada kaçamak olur ama aman nasilsa yedim bütün yeyim yanlişina düşmemek lazim sonra tam hiz devam etmeli haydiii bayram hedefleri koyalim liste yapiyim da

Teşekkür ederim canimm haklisin yulaf ezmesi ve kepekten midem döndü bugün saglam tozuttumm Birde su ykaratay nine zararsiz dedi yaa beni o yakacak misafirim vardi canim işyerinde ayip olmasın diye gitti

Teşekkür ederim canimm haklisin yulaf ezmesi ve kepekten midem döndü bugün saglam tozuttumm Birde su ykaratay nine zararsiz dedi yaa beni o yakacak misafirim vardi canim işyerinde ayip olmasın diye gitti
Heee ozaman tmm cnm onceki menuleri takip edemedim bilmiorm. Ben hizli vermen icin uyarmak istedim. Inanaiyorm ki hic birakmadan yazin incecik olursun.

Haa onu gormedim oyle dediginiiiii
Ben iyiligi icin diyorummm artik elestiricem eskisi gibi karsi gelen olursa
DelyDoly seni gozetliyorum cooh dikkatli olll coohh
Tamamm canimmm sağolasın valla iyiligim icin diyorsun.Iyi kii varsiniz aciyi tatli soylemek varr beni mutlu ediyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…