- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #158.881
Hemde ne koktuAyy çoh severim ya doritos risk favorimama ayda yilda bi yerim findik yise iyi kiz iki dene atarsin agzina ama cips fena kokmuştur
Bitti mi cipisssSuan cohh buyuk savas verdimm tebrikler partisss
Ayy ne guzel bak eski motiven gelmis demekkiHemde ne koktumangal yapsa yese bukadar kokmazdi o derece ama yimedim inanmghrmm ayni eski partis
Ayy ne guzel bak eski motiven gelmis demekki
Benim goca olsaydi bulanana gadar yirdi hepsiniYok katladi yarisini yedi
Yooh uc ince dilim tiramisu yedi ondanBenim goca olsaydi bulanana gadar yirdi hepsiniayni da ben ruh eşimmm ruuhhhh
Arada kaçamak olur ama aman nasilsa yedim bütün yeyim yanlişina düşmemek lazim sonra tam hiz devam etmeliama dun misafrm varken bozldu braz ama cok azzz hc abartmadm morlm bozlmstu ama arti olmadm cok sukur... yani ayni gaz devam insallah. Yaaaaaa offfff
Yooh uc ince dilim tiramisu yedi ondanyohsa yirdi daha neler yicek acaba sirada meyvemi var kavunda yidi masada bah unttm masallah aynisi ben
Teşekkür ederim canimm haklisin yulaf ezmesi ve kepekten midem döndü bugün saglam tozuttummCanim menunu begeenmedim.
Hem uc dilim ekmek hemde iki kasik makarna bide kucuk lahmacun cook fazla cnm
Daha saglikli beslenip bu yuruyusu yapsan 4-5ayda alicagin sonucu boyle yierek 1senede alirsin cnm.. benden tavsiye gunde iki dilim tam bugday ekmegi yemen guzel olur. Makarnayi hayatindan cikarmalisn kepekli ye yada bulgur pilavi daha saglikli...
Bunlari hayatindan cikarirsan cok hizli gider dengeli olur cnm
Aynen o kafadan ciktm sanki insallah uzun vadeli olurrr yaaaaaaaaArada kaçamak olur ama aman nasilsa yedim bütün yeyim yanlişina düşmemek lazim sonra tam hiz devam etmelihaydiii bayram hedefleri koyalim liste yapiyim da
aynisi da bizim gibisiniz midemizi çorba etmeye bayilarık biz de
Heee ozaman tmm cnm onceki menuleri takip edemedim bilmiorm. Ben hizli vermen icin uyarmak istedim. Inanaiyorm ki hic birakmadan yazin incecik olursun.Teşekkür ederim canimm haklisin yulaf ezmesi ve kepekten midem döndü bugün saglam tozuttummBirde su ykaratay nine zararsiz dedi yaa beni o yakacak misafirim vardi canim işyerinde ayip olmasın diye gitti
Senin es maşallah giremlin gibiii saglam yiyor maşallahAyyy esim simdide doritos yiyo yaa
Katir kutur
Ay biz ailecek yemeye bayiliyoruz yaaSenin es maşallah giremlin gibiii saglam yiyor maşallah
Ayy eylulun 12 si miydi neydi giz hatirlayamadim
Tamamm canimmm sağolasın valla iyiligim icin diyorsun.Iyi kii varsiniz aciyi tatli soylemek varr beni mutlu ediyorsunuzHaa onu gormedim oyle dediginiiiii
Ben iyiligi icin diyorummm artik elestiricem eskisi gibi karsi gelen olursa
DelyDoly seni gozetliyorum cooh dikkatli olll coohh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?