Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

***ADAYLAR LİSTESİ***
brokenangel29 ( / / /%) yeni üye başlangıç tarihi 21 temmuz 2016, başlangiç kilo 105.8 hedef kilo:??
selcanmehmetcan ( 85.0/82.5/2.5/2.94%) yeni üye başlangıç tarihi 26 temmuz 2016, başlangiç kilo 85.0 hedef kilo 65

DelyDoly canim ilk siraya bi önceki cumaki kilonu yazicaksin ikinci sıraya geçen cumaki kilonu yazicaksin sonra hesaplama yapicaksin bide hedef kilonu söyler msn kuzum

Canim geçen hafta ben bildirim yaomistim hemde yuzde oranimla bile belliydi telefondan yazdigim için zorlanıyorum. Kusura bakmayin canlarim

DelyDoly canim ilk siraya bi önceki cumaki kilonu yazicaksin ikinci sıraya geçen cumaki kilonu yazicaksin sonra hesaplama yapicaksin bide hedef kilonu söyler msn kuzum
Tamam canim yarin pc den yazayim telefondan saçma sapan seyler çıkıyor. Sabah işe gider gitmez yazayimm tatlimm

Canim geçen hafta ben bildirim yaomistim hemde yuzde oranimla bile belliydi telefondan yazdigim için zorlanıyorum. Kusura bakmayin canlarim
Tamam o zaman kuzum yaptiysan tekrar yapma benim gözümden kaçmış demekki ben bulurum eski msjlarindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…