- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #158.901
Evet cnmm benimmTamamm canimmm sağolasın valla iyiligim icin diyorsun.Iyi kii varsiniz aciyi tatli soylemek varr beni mutlu ediyorsunuz
Ayyy inşallah canim ilkk kezz iki ay dayandim.Dahada bozmamm herhal ınsallahHeee ozaman tmm cnm onceki menuleri takip edemedim bilmiorm. Ben hizli vermen icin uyarmak istedim. Inanaiyorm ki hic birakmadan yazin incecik olursun.
Yok yok bozma arada odullendirirsin kendini. Inan ben yedigimde moralm bozuluo pismanlk yemedigimde kg verdigimde sabhlari kosarak tartiya cikardm yine ogunlere donucem insallahAyyy inşallah canim ilkk kezz iki ay dayandim.Dahada bozmamm herhal ınsallah
hahaha bayagi zorluu bir aksammm dayan canimm dirennAy biz ailecek yemeye bayiliyoruz yaaallahimmmmmmm bu aksam zordu hepsi bitsin bidahada almasn yaaaa yazik banaa
~~~BAYRAM HEDEFLERİ~~~
@moon8187 =====>
@ParteMoralll =====>
sarraf =======>
Seksensekizli ======>
DelyDoly ======> 95 kg hadii inşallah
@selcanmehmetcan =======>
M Meltemhz ======>
KİZLAR BAYRAMDA KAÇ KİLO OLMAYİ HEDEFLİYORSUNUZ YAZIN BAKAMMM
Donersin mcanimmm maşallah azimlisinn yuzmus yuzmussun kuyruguna gelmissin.Yok yok bozma arada odullendirirsin kendini. Inan ben yedigimde moralm bozuluo pismanlk yemedigimde kg verdigimde sabhlari kosarak tartiya cikardm yine ogunlere donucem insallah
Tamam canim yarin pc den yazayim telefondan saçma sapan seyler çıkıyor. Sabah işe gider gitmez yazayimm tatlimmDelyDoly canim ilk siraya bi önceki cumaki kilonu yazicaksin ikinci sıraya geçen cumaki kilonu yazicaksin sonra hesaplama yapicaksin bide hedef kilonu söyler msn kuzum
Kizz yarn pers deglmiDelyDoly canim ilk siraya bi önceki cumaki kilonu yazicaksin ikinci sıraya geçen cumaki kilonu yazicaksin sonra hesaplama yapicaksin bide hedef kilonu söyler msn kuzum
ayyy insallaahhh cnmmmmDonersin mcanimmm maşallah azimlisinn yuzmus yuzmussun kuyruguna gelmissin.
Kiz yok belki az havaya girersin diye dedmHahahahahaah valla havalandin suan ama dogruuu ben hakkkettim bunu kendime
Evet persembe baliko hazir olsun didimKizz yarn pers deglmi
Tamam o zaman kuzum yaptiysan tekrar yapma benim gözümden kaçmış demekki ben bulurum eski msjlarindanCanim geçen hafta ben bildirim yaomistim hemde yuzde oranimla bile belliydi telefondan yazdigim için zorlanıyorum. Kusura bakmayin canlarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?