Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kiz yok belki az havaya girersin diye dedm
Yazında diyet pek zor oluyormus bunu anladm.yani suan diyette olsam yapamazdm heralde ya
Yapardinnn yapardinn ve yapcaksin kii zaten hamilesin diye yemeklere gömülmek yohhh esmoş hanimm şu bulantili aylari bi atlat hergün menü bekliyommm ki ben sendenbebişimizi sagliki besinlerle besleyip çok kilo almadan bitiricez hamileligi beraberce insallah

Kiz yok belki az havaya girersin diye dedm
Yazında diyet pek zor oluyormus bunu anladm.yani suan diyette olsam yapamazdm heralde ya
Ayy havaya girdim sen mirak etmee esmosum ay ne guzel kizzzzzzz yee guzel guzel bebisi besleeeee
Evet persembe baliko hazir olsun didim
Bu hafta bi umut yok ama haftaya ekside olucam insallah
Dogruu canimm yaa perşembe 15 dakika daha tepindim.geldimm sucukk oldumm puff
ayyy pisman ettim iki kasik makarnayi iyi yapmissin cnm :)

kizlar aksam arkadasimiza gittik doomgunuymus oasta aldik yimedim az sutlu neskayfeee içtimmmm daha ne yemiosun dediler olecenmi dediler sankim 40 kiloyum

şişko gorunuom ben yaa zati karnim davul gibim oldu 3 gün başım agrir 2 gün midem 1 gün böbreeemmm 1 günde belim tutulur ahanda sana hayat

DelyDoly im canim oyle makarna lahmacun luksun yok canimcim bende katiyim bu konuda sen bana bakma ben cohh kati diyet yaparim ne sofralara oturdumda sabah -100 gr gorcem diye agzima lokma surmedim 40 cesit sofralardan kuru cay icip kalktim canim benim eziyetsiz olmuyor..ayrica sen cohh yabas verion daha cok vermelisin ekmek yeme en azindan sabah ye oda 1 dilim cok gereksiz..sen paryeyle beni dinle ayda 7 kilo verirsin canim bi bakmışsn 85 bikac gun 5ten sonra agzina bisey surmemeyi dene cok avlcikirsan 1 barfak light sut ic yada bikac badem 5 tane falan ben oyle yaoiodum canm 20 kilo verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…