- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #158.921
Yapardinnn yapardinn ve yapcaksin kii zaten hamilesin diye yemeklere gömülmek yohhh esmoş hanimmKiz yok belki az havaya girersin diye dedm
Yazında diyet pek zor oluyormus bunu anladm.yani suan diyette olsam yapamazdm heralde ya
BuldumYine yeniden Günaydın kızlar 455 dakika haftalık sporum.
104,5 -104,2 =0,3 kg
0,3 x 100 =30
30/ 70 =%0,428
Dogruu canimm yaa perşembeKizz yarn pers deglmi
Ayy havaya girdim sen mirak etmee esmosumKiz yok belki az havaya girersin diye dedm
Yazında diyet pek zor oluyormus bunu anladm.yani suan diyette olsam yapamazdm heralde ya
Bu hafta bi umut yok ama haftaya ekside olucam insallahEvet persembe baliko hazir olsun didim
ayyy pisman ettim iki kasik makarnayi iyi yapmissin cnm :)Dogruu canimm yaa perşembe15 dakika daha tepindim.geldimm sucukk oldumm puff
Hihihi iyi oyleyseeYok yok çok iyii oldu @ParteMoralll canimm valla silkele silkelee iyii olurSonuç olarak insanim nefiss ahh oo nefiss
Şimdi de yarım limon 2 kaşık yoğurt ve sodami içtim hadii bakalim inşallahHihihi iyi oyleysee
Bendeeeeeee :) afiyet ossunnnduuuuŞimdi de yarım limon 2 kaşık yoğurt ve sodami içtim hadii bakalim inşallah
ayyy ben bu h3defleri hic tutturamiorum canim gonul isterki 58:*~~~BAYRAM HEDEFLERİ~~~
Moonlii =====>
@ParteMoralll =====>
sarraf =======>
Seksensekizli ======>
DelyDoly ======>
@selcanmehmetcan =======>
M Meltemhz ======>
KİZLAR BAYRAMDA KAÇ KİLO OLMAYİ HEDEFLİYORSUNUZ YAZIN BAKAMMM
şişko gorunuom ben yaa zati karnim davul gibim oldu 3 gün başım agrir 2 gün midem 1 gün böbreeemmm 1 günde belim tutulur ahanda sana hayat
Sanane sen yazdklarimza dondunmunirdesinizzzzz sizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?