Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selam kızlar..şimdi eve geldim menümü yazayım..
Sabah: bir yumurta, üç kaşık kuymak, domates, salatalık..
Akşam: üç köfte, yarım tabak pilav, iki dilim kavun..
afiyet olsun cnm bnm yuzum olmadigindan pilavi i elestiremiorum canim yoksa pilav senin benim neyime derdim çohh kizardim kaptan yardimcisiyim ben biliosunnn

afiyet olsun cnm bnm yuzum olmadigindan pilavi i elestiremiorum canim yoksa pilav senin benim neyime derdim çohh kizardim kaptan yardimcisiyim ben biliosunnn
Senle ben yandık bu hafta zatenköftenin yanında dayanamadım yidim çokta yorulmuştum zati...var mısın haftaya senle yarışalım..

Yarına misafirlerim var..sabah erkenden kalkıp hazırlık yapıcam..canım annem dolma sarmıs hazırlamış bugünden..gelenler diyette şükür ona göre şeyler yapıcam..
diyettelerde tavuklu salata yap cok kafi benceee tatli yapma bide yogurtlu bi salata yap valla dua ederler sana madem diyetteler bie misafirlige geliolar arkadaş ülkemin haline bak arkadasimın arkadaslarida şişko ve diyetteee @ParteMoralll @SekerPancari71

Senle ben yandık bu hafta zatenköftenin yanında dayanamadım yidim çokta yorulmuştum zati...var mısın haftaya senle yarışalım..
ayyyy yarisak miii vallaha mi yenersi ki benii ayy yenemezsin bencee tarti fotografi koyak yalan söyleme ihtimalim var rekabete gelememm hic her turlu pisligi yaparimm yenmis girunmk ugrunaaaa

Kız resmen menümü yazmışsın..teyzemlerde çölyak hastalığı var hamurişi yasak onlara..yoğurtlu semiz otu salatası, tavuk salata, dolma yapıcam tatlıyok..çocuk ta hasta tatlı canı çekmesin diye yapamıycam..

aaaa cok gena o hastalik ya ALLAH şifa versin yaoma canm çocugun nesi var dolmada eh iste hadi neyse...Diyetin yolu bir canisi hatika menuuuu

ayyyy yarisak miii vallaha mi yenersi ki benii ayy yenemezsin bencee tarti fotografi koyak yalan söyleme ihtimalim var rekabete gelememm hic her turlu pisligi yaparimm yenmis girunmk ugrunaaaa
Yok canım inanırımki ben sana..hiç belli olmaz o işler geçersin sen beni..ben ciddiyim bak..

bende buhun yulaf kepegi karisimi aldim son bitane kalmisti oda ennnn enn arkadaydi ALLAH'tan boyluyumda yittim aldim bide chai tohumu aldim belki muhallebi yaparam steviayla

misafirlikteydim kiz ben gittim kizin mutfani topladm geldimm
kiz sen neden topladn cok seversin zaten is yapmayi
şişkoyum işte 63 bnm neyimeee 57 olmam lazmki 60 kalayim
Ayyyy iyisinnnn
ayyy son 2 kiloyken nasl 5 ettim onuu benden bi pohhh olmaz anlaşılmıştrrrrrimzalaaaa
kiz hahahahaha siviyorum seni

ondanmi hergun surda bulusalm kayvaltiyaa diye beni bastan cikartiyosun heeeee

ayy pislk ya hahaahahahhaahah

Haftaya listede olamazsaniz sizi govarim difolup gidersiniz sarraf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…