- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #158.961
Ben de öptüm canım..hadi yarışıyoruz haftaya yoksa govulcezzyatin erken kalkicam operim hepinizi sartafcim p.tesi kapisiorukkkk o vahıttttt
Bananeee ama bulusalmmm yemek yielim senleeee mantar soslu et yerik yaninda maharna varsada yirik cahtirma cok svirim@ParteMoralll nolmukkkk yani bi keyfaltu etsek birabarrrr sonra devamm ederukk diyet açlıkkk kaçmii ya hep peşımızda nankorrrrr
kiz varya şu ecnebistandan geldi chia tohumuu ondan aliverdimmmNe aldin niii giskanc karicay ictm ya illa bisiler alcan
ayyyyy kremali mantatli maharna mi yisekkkkkkkk koca çukurr tabahhhlardaaaaaaaaBananeee ama bulusalmmm yemek yielim senleeee mantar soslu et yerik yaninda maharna varsada yirik cahtirma cok svirimeeeen hafif menu bu
Sus konusmaaaakiz varya şu ecnebistandan geldi chia tohumuu ondan aliverdimmm
ayyy listemii yani bnm 61 kilo olmam lazmBen de öptüm canım..hadi yarışıyoruz haftaya yoksa govulcezz
Yohsaaaam fettucinimi yicuuzzzzzz neeeeeeee kiz bide liminata icekmiayyyyy kremali mantatli maharna mi yisekkkkkkkk koca çukurr tabahhhlardaaaaaaaa
susarim pekimmmmSus konusmaaaa
ben zero icerimmm mahatnayla liminita sevmemmm ama biraz sindirince onuda icarimmmmYohsaaaam fettucinimi yicuuzzzzzz neeeeeeee kiz bide liminata icekmi
Yooh ivit onu ayri cnm cehtide hemencik diyivedim hahahahahahahaah ayrica makarna yaninda zero supersnben zero icerimmm mahatnayla liminita sevmemmm ama biraz sindirince onuda icarimmmm
buda habire adam dövüyüü
Kiz sus hahaahahahahsona kayfe icerizz sona bi iki top don don yerik belkim 1 dilim limınlı çızkakk
ben hep oyle yirim xxl big king yaninda zero
Seni seviyorm diye dilin coh uzadu seninbuda habire adam dövüyüü
Duydum
Hahahahaben hep oyle yirim xxl big king yaninda zero
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?