- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #158.981
Hadi kizzzz gellin arrtkkk yaa sen dusersn belki bu hafta bile girersnDuydumsen gör ama haftaya beni geçicem hepicinizi..
Kız ben yimem disenee..ayarttı hemen seniben hep oyle yirim xxl big king yaninda zero
Ay yemnleeeee kahkaha attim ya ahahahhaahhaahahahahhahaahhaahahahahahhaahahahahhahahahaahahahahpatitisler buyuk boy simdi kova patitis cikmis king patitismiş adi ama ben o vahittan beri yemiom yohsam tabiki onu alirdim eksttammdan tabikii sogan halkasii yaninda kumpanyada ne varsa ve tabimmki onlardannnn
Reglden dolayı biraz zor gibi gibi..Hadi kizzzz gellin arrtkkk yaa sen dusersn belki bu hafta bile girersn
Kizz o asil beni ayartiiiiiiKız ben yimem disenee..ayarttı hemen seni
cohhhh komikim bu ahşammmmmAy yemnleeeee kahkaha attim ya ahahahhaahhaahahahahhahaahhaahahahahahhaahahahahhahahahaahahahah
Bn napimmmn ramazanin ilk gunu oldm daha yokReglden dolayı biraz zor gibi gibi..
Ben senle bulusmuyorm vazgectmburger king de 12 lira denen menulerle doymadigim icin min. 38 lira harciom orda
canim sen yine atmis olucaksin benim yam oldu olucaga gelio simdiden sisim basladi ama nerden baksan 5 gün var dahaReglden dolayı biraz zor gibi gibi..
yohhhh artıkkkkkkkkkBen senle bulusmuyorm vazgectm
cohhhh komikim bu ahşammmmm
Obursun senyohhhh artıkkkkkkkkk
ne yanı ben düşemezmiyimmmmmmmmHadi kizzzz gellin arrtkkk yaa sen dusersn belki bu hafta bile girersn
Ayy sen daha olmadın mıı..ben de bir senedir düzgün oluyom polikist var bende..karatay sağolsun baya işe yaradı..Bn napimmmn ramazanin ilk gunu oldm daha yok
Napsin 60kg havasinu atiyoo
Olmadm hemen diolar hamilemsnAyy sen daha olmadın mıı..ben de bir senedir düzgün oluyom polikist var bende..karatay sağolsun baya işe yaradı..
şaka yapmiomkiiii ben hic şişman olmadm 80 kiloykende iriydim ama şisko degildim yinede 2 menu alirsm arkadaslarm sok olurdu ve hepsini yerdim olsa yine yerdim bana bigun verseler hic kilo almicaksin deseler yani gün o gündr ya herseyi yerimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?