- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #159.001
Yaa onun yolu uzun gaz veriom kiskanmane yanı ben düşemezmiyimmmmmmmm
63 tohatlarımmmmNapsin 60kg havasinu atiyoo
Odemdir oooooo63 tohatlarımmmm
heee ödemmmmmm ödensede insee keşke neyse parası verurukkkkOdemdir oooooo
Insallh babyyyyheee ödemmmmmm ödensede insee keşke neyse parası verurukkkk
Ayy ben dusundmmm bunu sen yazdn gui
Bende özledim canımm
evet canimmm sen ne zamn geliceksinnnn gel artikkkBende özledim canımmtubişte mi izinli
Tatlislar burdayım maşallah msj oku oku bitmedi ne bu enerji :))) bayildim yattim gece bi gözümü actim yine msj okuyom.bugun cok yoğun bi gun gecirdim sabah 4:30 da bahceye git gel ordan kizimin kina gecesi vardi kursda teyzesi kurana gecti ordaydik, daha sonra denizliden akrabamiz kayseriye gelirken otobus kaza yapmis şoför uyuya kalmış çok şükür ufak morluklar icinde atlatmislar ona gittik, ordanda misafirlikti son durak eve geldim bayildim.yarin inşallah bisey cikmaz da sizlerle görüşürüz özledim. ..
78 kiloya bi dussem ama inşallah azmedecegim yaaa~~~BAYRAM HEDEFLERİ~~~
Moonlii =====>
@ParteMoralll =====>
sarraf =======>
@Seksensekizli ======>
DelyDoly ======>
BitmeyenUmidim =======>
@Meltemhz ======>
KİZLAR BAYRAMDA KAÇ KİLO OLMAYİ HEDEFLİYORSUNUZ YAZIN BAKAMMM
Evet kuzum.nasipse bi düzene girsinde su yemek olayım.sonrasinda bende hep bilirimde bulunmak istiyorum nasipse.Yapardinnn yapardinn ve yapcaksin kii zaten hamilesin diye yemeklere gömülmek yohhh esmoş hanimmşu bulantili aylari bi atlat hergün menü bekliyommm ki ben senden bebişimizi sagliki besinlerle besleyip çok kilo almadan bitiricez hamileligi beraberce insallah
Vayy böyle misafire can gurbanmisafirlikteydim kiz ben gittim kizin mutfani topladm geldimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?