- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #159.021
Yarim tabak pilav miiiSelam kızlar..şimdi eve geldim menümü yazayım..
Sabah: bir yumurta, üç kaşık kuymak, domates, salatalık..
Akşam: üç köfte, yarım tabak pilav, iki dilim kavun..
İmzalarimmayyy son 2 kiloyken nasl 5 ettim onuu benden bi pohhh olmaz anlaşılmıştrrrrrimzalaaaa
Yalan soyleme ihtimalin mi varayyyy yarisak miii vallaha mi yenersi ki beniiayy yenemezsin bencee tarti fotografi koyak yalan söyleme ihtimalim var rekabete gelememm hic her turlu pisligi yaparimm yenmis girunmk ugrunaaaa
Ayy canim benimmTeyzem, kızı ve torunu hepsi çölyak..sırf çocuk için fazla bişey yapmıyorum yemek istiyomuş..çok fena hasta oluyo sonra..
olabilerrrrrrrrrYalan soyleme ihtimalin mi var
Ablaa korkusunaa uyandınn canım normalde kaçta kalkarsın..gunayfin kizlarrrrrr erkendem uyandm aplamm gec kalirsam keserrrr haaaaa
Bayilir kii moon zatikiz sen neden topladn cok seversin zaten is yapmayi
Ben şokondanmi hergun surda bulusalm kayvaltiyaa diye beni bastan cikartiyosun heeeee
Ayy bak illa anlattiracaniz@ParteMoralll nolmukkkk yani bi keyfaltu etsek birabarrrr sonra devamm ederukk diyet açlıkkk kaçmii ya hep peşımızda nankorrrrr
ben zero icerimmm mahatnayla liminita sevmemmm ama biraz sindirince onuda icarimmmm
sona kayfe icerizz sona bi iki top don don yerik belkim 1 dilim limınlı çızkakk
İlla pis boğazligimi anlattiracaniz yaapatitisler buyuk boy simdi kova patitis cikmis king patitismiş adi ama ben o vahittan beri yemiom yohsam tabiki onu alirdim eksttammdan tabikii sogan halkasii yaninda kumpanyada ne varsa ve tabimmki onlardannnn
Hemde çookkkk mutlu oldum okuya okuya geliyom hepsini
Ayy ben dusundmmm bunu sen yazdn guiyaaaa opsun bizii hahhkettk
Günaydın fistiğimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?