- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #159.041
ee sormaaa ev işi benim göbek adımmmmmmmmBayilir kii moon zati
canimcimm ben bos zamanlarimda hep uyurummmmmmmAblaa korkusunaa uyandınn canım normalde kaçta kalkarsın..
Ahhh ahhh uykuyaa hasretimm canımm ben hiçç uykumu aldığım günüm yok..canimcimm ben bos zamanlarimda hep uyurummmmmmm
Hahahahaha cok sasrdmmmmmAyyyy suanda ne yaptimi bi bilseniz gozleriniz dolar dolar tasardi mutfagi temizledim camasir suyunannnn sonacima salonun tozunu aldim yarinda sabh cikmadan ALLAH nasio ederse yerleri soler cikarim ahşama temiz dursunnn ohhhh missss
Ayyyy gecmis olsnnn cnmmmm rabbim korumuussTatlislar burdayım maşallah msj oku oku bitmedi ne bu enerji :))) bayildim yattim gece bi gözümü actim yine msj okuyom.bugun cok yoğun bi gun gecirdim sabah 4:30 da bahceye git gel ordan kizimin kina gecesi vardi kursda teyzesi kurana gecti ordaydik, daha sonra denizliden akrabamiz kayseriye gelirken otobus kaza yapmis şoför uyuya kalmış çok şükür ufak morluklar icinde atlatmislar ona gittik, ordanda misafirlikti son durak eve geldim bayildim.yarin inşallah bisey cikmaz da sizlerle görüşürüz özledim. ..
Gunaydin tatlim
Hahahahagunayfin kizlarrrrrr erkendem uyandm aplamm gec kalirsam keserrrr haaaaa
Hix sormaaaaaaa bayili evetBayilir kii moon zati
Kiskandnmi kizBen şok
Kim oyle degilkiAyy bak illa anlattiracanizgeçen annemlerlerle pinkişle kahvaltiya gittik masanin yarisindan çoğunu ben yedim ben bi yiyom sanarsin kıtlıktan çıktım sonra evde fenalik geçirdim zor erittim yediklerimi niden böyleyim ki
Kiskannncccccc
Yaeaaettinizz haaa
gunaydinnnnnm aman gec kalma erken gellll dohati yirsinnn bak cok gtmeeeGunaydin kuzlar neseniz her daim olsun :-D ben ogleyece izin istiyorum kızlar sonr gelicemm
Ayy çoh severim başkasına makyajj yapmağiii
Çok yogun bi gün geçirmişsin gerçekten canim bizde öslüyozzz seniTatlislar burdayım maşallah msj oku oku bitmedi ne bu enerji :))) bayildim yattim gece bi gözümü actim yine msj okuyom.bugun cok yoğun bi gun gecirdim sabah 4:30 da bahceye git gel ordan kizimin kina gecesi vardi kursda teyzesi kurana gecti ordaydik, daha sonra denizliden akrabamiz kayseriye gelirken otobus kaza yapmis şoför uyuya kalmış çok şükür ufak morluklar icinde atlatmislar ona gittik, ordanda misafirlikti son durak eve geldim bayildim.yarin inşallah bisey cikmaz da sizlerle görüşürüz özledim. ..
Evet kuzum bencede sen çok kilo almicaksinEvet kuzum.nasipse bi düzene girsinde su yemek olayım.sonrasinda bende hep bilirimde bulunmak istiyorum nasipse.
Cok kilo almadan atlatirsam ohh ne güzel olur
Evet kuzum bencede sen çok kilo almicaksinbulantilarin geçsin hele birakmayiss seni
Mencedeolabilerrrrrrrrr
Ne demek canım ilk görünce aklıma sen geldinn tatlımmev o kadar kalabalik kii kardeşlerim falan pek anlayamasam da güldüm tatlikom saolasin
canimcimm ben bos zamanlarimda hep uyurummmmmmm
İlk firsatta tekrar izliycemNe demek canım ilk görünce aklıma sen geldinn tatlımm
Gunaydin kuzlar neseniz her daim olsun :-D ben ogleyece izin istiyorum kızlar sonr gelicemm
Biz üçümüz yemaaa gitsek millet şokkkkKim oyle degilkibende pazar gtttmm anlatmak istemiorm sen anladn beni
Biz ucumuz cok pis bogaziz ya
Ayyyy evet dusunsene hahahahahahahahahahhahaahaBiz üçümüz yemaaa gitsek millet şokkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?