- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #159.061
Kiskannnccccccbulusunca foto atarz sana yedklermizi haha
Ayyyy evet dusunsene hahahahahahahahahahhahaaha
Yiyin sizz ben hiç yimem huyum değal
baksana moon iki tabak yese fiiiiiwwwkaç lira hesap öderik onu hiç düşünmeh istemiyom
baksana moon iki tabak yese fiiiiiwww
Valla bana bir tabak yimah guzel icecek yite sonra belki kayfeyle tatliiki dene yemem ac gozluk yapmayn
Ayyyyy hemendeeeee onu yerim bunu yermkünefe yirim ben arhasindan yeteğ o bana en sevdigim datli
Ohh ohh hayy maşallah nreye gidyonuz sizz yaaakünefe yirim ben arhasindan yeteğ o bana en sevdigim datli
Oyyy oy kaymaklı mı dondurmalı mı yicennAyyyyy hemendeeeee onu yerim bunu yerm
Ayyyyy hemendeeeee onu yerim bunu yerm
Hiç öyle yemedim giz denemeh lazimOyyy oy kaymaklı mı dondurmalı mı yicenn
Valla onlar gider de ben gidemem onlarla çoh uzak düşüyoz bizOhh ohh hayy maşallah nreye gidyonuz sizz yaaa
Bende künefeyi kaymaklı seeverim .Ama uzun zamandır yemedimHiç öyle yemedim giz denemeh lazimüstü bolll kavrulmuş findihli seveğim yeğimmm
Yaniii gönüller bir olsun desene ama valla sağlam kaloriiValla onlar gider de ben gidemem onlarla çoh uzak düşüyoz bizbenimkisi hayal sadece aplamla giderim bende
Ayy diyetteyken bende öyle kizima çikilata yedirirken eline bulaşani bile yalamazdim sen düşünBende künefeyi kaymaklı seeverim .Ama uzun zamandır yemedimHele şu son 2,5 aydır nerdeyse doğru dürüst hiç birr şiyy yimedimmmmmm
Eee yanii hedefe ulaşmışssın tatlım maşallah inşallah bir daha kilo derdin hiçç olmaz.Ayy diyetteyken bende öyle kizima çikilata yedirirken eline bulaşani bile yalamazdim sen düşünşimdi kilo korumada oldugum için arada yiyom
Aynen balım gönüller birYaniii gönüller bir olsun desene ama valla sağlam kaloriicanım gerçi sen mezun oldun hedefi ulaştın korumadasın değil mi
İnsallah canim amiinn darisi sizlereEee yanii hedefe ulaşmışssın tatlım maşallah inşallah bir daha kilo derdin hiçç olmaz.
Maşallahh maşallahh tatlımmAynen balım gönüller birayy evet kiz ben incecikimmmm minicikimm zayifcacikim kendimi övmekten pek hoşlanmam amaa söylemis bulundum ama çabuk kilo aldigim için böyle tatli falan arada yiyom kilom oturana kadar hep dikkat
Wuhuuu maşallahh aile boyu fittisniz yanii anne de öyledir kesinn. 5 kız kardeşşş yaa süperr ne güzell Rabbim ağzınızın tadını bozmasın.İnsallah canim amiinn darisi sizlerebiz 5 kız kardeşiz herkesler incecik manken gibi bi ben tombikdim bende zayifladim bide ablam yeni dogum yapti o biraz tombuldu çocugu 3 buçuk aylik hemen verdi kilolari o da zayif şimdi bizim ailede zayiflik takintisi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?