Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende künefeyi kaymaklı seeverim .Ama uzun zamandır yemedim Hele şu son 2,5 aydır nerdeyse doğru dürüst hiç birr şiyy yimedimmmmmm
Ayy diyetteyken bende öyle kizima çikilata yedirirken eline bulaşani bile yalamazdim sen düşün şimdi kilo korumada oldugum için arada yiyom

Yaniii gönüller bir olsun desene ama valla sağlam kalorii canım gerçi sen mezun oldun hedefi ulaştın korumadasın değil mi
Aynen balım gönüller bir ayy evet kiz ben incecikimmmm minicikimmzayifcacikimkendimi övmekten pek hoşlanmam amaasöylemis bulundum ama çabuk kilo aldigim için böyle tatli falan arada yiyom kilom oturana kadar hep dikkat

Eee yanii hedefe ulaşmışssın tatlım maşallah inşallah bir daha kilo derdin hiçç olmaz.
İnsallah canim amiinn darisi sizlere biz 5 kız kardeşiz herkesler incecik manken gibi bi ben tombikdim bende zayifladim bide ablam yeni dogum yapti o biraz tombuldu çocugu 3 buçuk aylik hemen verdi kilolari o da zayif şimdi bizim ailede zayiflik takintisi var

Wuhuuu maşallahh aile boyu fittisniz yanii anne de öyledir kesinn. 5 kız kardeşşş yaa süperr ne güzell Rabbim ağzınızın tadını bozmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…