Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Wuhuuu maşallahh aile boyu fittisniz yanii anne de öyledir kesinn. 5 kız kardeşşş yaa süperr ne güzell Rabbim ağzınızın tadını bozmasın.
Annemde öyle kiz o da biraz kiloluydu verdi şimdi normal bi kiloda kilo sevmiyoz ailecek saol tatlim

Annemde öyle kiz o da biraz kiloluydu verdi şimdi normal bi kiloda kilo sevmiyoz ailecek saol tatlim
En sağlıklısı kilo hiçç iyi değil ki ama gel gele hayat şartları yaşanılanlar ister istemez alıyor insan sonrada böyle vercem diyee uğraş durr vereceğimm inşallahh yeşilçay yaptımm şimdii limonlu içiyorum

Ohh ohh hayy maşallah nreye gidyonuz sizz yaaa
biz giidiyoruzz bu gelemicek kendikendine gelinguvey oluyo
Oyyy oy kaymaklı mı dondurmalı mı yicenn
Ay ben dondurmali cok sverim ama bayadr yemedim diyet yuzunden
ne varsa getiğin yeğimmm herseyiiii
Bende bende
Hiç öyle yemedim giz denemeh lazim üstü bolll kavrulmuş findihli seveğim yeğimmm
Sen agzinin tadini bilmiyinnnn
@ParteMoralll kiizz pinkiş 59 kiloya düştü eriyiii gizzzzz
aaaaa kacti en sonnn nasil dustu kesin aclik grevine girdi dimi
Kiz ben onu sorucam hep yazmadm napiyo diyee merak ediyodum

Kizlar valla ben kilo alıyorum tartimda yok ooffff pazartesiden itibaren başlıyorum bayrama kadar dikkat edecem 7 li rakam görmek isterken bu gidisle 9 lar karsilayacak.beni y

Ohh afiyet olsun canimm aman veriyoruz emek sarfediyoruz insallah gramini bile almayiz

Merhaba arkadaşlar.. Bende aranıza yeni katıldım.boyun 161.kilom 79.8.. Doğum yapalı üç ay oldu..bebiş emziriyorum. Sıkı diyetler yapamıyorum.tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim..bayrama kadar 8 kilo versem ideal..

Hoşgeldin tatlım, ben takım kaptanı, kaptan yardimcimiz @moon8187 el birliğiyle vericez KİLOLARI merak etme

öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”

E="tubi_klc, post: 47521150, member: 599401"]Kizlar valla ben kilo alıyorum tartimda yok ooffff pazartesiden itibaren başlıyorum bayrama kadar dikkat edecem 7 li rakam görmek isterken bu gidisle 9 lar karsilayacak.beni y[/QUOTE]
Çabuk gel seni bekliyorum bak ben sozumde dururum basabas yarisacagiz syni kilo ile acaba sindi kac kilosun acaba..ben kilo verdigimi sanmiyorum bu hafta vc ye iki gunde bir ciktim böyle olunca kilo vermem duruyor gecen hafta cookk iyiydi vc yonden hen iki bucuk kilo gittiydi ama misafirlikti aç kslinca yemege saldirmam oldu bu hafta vicdanen icim rahat degil ama pes etmicegimm.tubisss hemenn gel bayrama az kaldi hemen toparlanalimmm.

aaaaa kacti en sonnn nasil dustu kesin aclik grevine girdi dimi
Kiz ben onu sorucam hep yazmadm napiyo diyee merak ediyodum
61.8 di en son burdayken sonra anamgile geldi 63 oldu sonra da bahti böyle olmucak diyete başladi yok kiz az az kesiyo yediklerinden yoksa sütü azaliyo şimdi 59 kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…