- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #159.081
Maşallahh maşallahh tatlımm
Annemde öyle kiz o da biraz kiloluydu verdi şimdi normal bi kiloda kilo sevmiyoz ailecekWuhuuu maşallahh aile boyu fittisniz yanii anne de öyledir kesinn. 5 kız kardeşşş yaa süperr ne güzell Rabbim ağzınızın tadını bozmasın.
En sağlıklısı kilo hiçç iyi değil ki ama gel gele hayat şartları yaşanılanlar ister istemez alıyor insan sonrada böyle vercem diyee uğraş durr vereceğimm inşallahh yeşilçay yaptımm şimdii limonlu içiyorumAnnemde öyle kiz o da biraz kiloluydu verdi şimdi normal bi kiloda kilo sevmiyoz aileceksaol tatlim
Ohh ohh hayy maşallah nreye gidyonuz sizz yaaa
Ay ben dondurmali cok sverim ama bayadr yemedim diyet yuzundenOyyy oy kaymaklı mı dondurmalı mı yicenn
Bende bendene varsa getiğin yeğimmm herseyiiii
Sen agzinin tadini bilmiyinnnnHiç öyle yemedim giz denemeh lazimüstü bolll kavrulmuş findihli seveğim yeğimmm
aaaaa kacti en sonnn nasil dustu kesin aclik grevine girdi dimi@ParteMoralll kiizz pinkiş 59 kiloya düştü eriyiii gizzzzz
Istanbuldayiz cnm yakiniz o karsi semtmde:) ama cok yakiniz.. ayni yerlere girip cikiyoruz haberimiz yok :)@ParteMoralll hangi ildensiniz canım yakınmısınız moonla birbirinizee ben Eskişehirliyim ve Eskişehirdeyim.
Hahhaha belkide karşılaştınız bilee cnaım ama tanıyamayınca :))))) Şeker trakyada Edirnede idi değil miIstanbuldayiz cnm yakiniz o karsi semtmde:) ama cok yakiniz.. ayni yerlere girip cikiyoruz haberimiz yok :)
Ayy onu unuttun neredeydiiiiiiii ama orda degildi sanirimmmHahhaha belkide karşılaştınız bilee cnaım ama tanıyamayınca :))))) Şeker trakyada Edirnede idi değil mi
Bende cok ossledimmm
Sende takima geri donemicen anlasilan :) kg aldiysan yandnnnKizlar valla ben kilo alıyorum tartimda yok ooffff pazartesiden itibaren başlıyorum bayrama kadar dikkat edecem 7 li rakam görmek isterken bu gidisle 9 lar karsilayacak.beniy
Ohh afiyet olsun canimmEn sağlıklısı kilo hiçç iyi değil ki ama gel gele hayat şartları yaşanılanlar ister istemez alıyor insan sonrada böyle vercem diyee uğraş durr vereceğimm inşallahh yeşilçay yaptımm şimdii limonlu içiyorum
Hee ben niye dahil ediyosam gendimibiz giidiyoruzz bu gelemicek kendikendine gelinguvey oluyo
Hoşgeldin tatlım, ben takım kaptanı, kaptan yardimcimiz @moon8187 el birliğiyle vericez KİLOLARI merak etmeMerhaba arkadaşlar.. Bende aranıza yeni katıldım.boyun 161.kilom 79.8.. Doğum yapalı üç ay oldu..bebiş emziriyorum. Sıkı diyetler yapamıyorum.tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim..bayrama kadar 8 kilo versem ideal..
Öyle mi diyon gi dondurmali mi yisem bi dahakineSen agzinin tadini bilmiyinnnn
61.8 di en son burdayken sonra anamgile geldi 63 olduaaaaa kacti en sonnn nasil dustu kesin aclik grevine girdi dimi
Kiz ben onu sorucam hep yazmadm napiyo diyee merak ediyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?