- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #159.101
Tekrar hosgeldin tatlimmm bebişin küçükken vericeksin kilolari ne güzel canim ben kizim bir bucuk yasina gelene kadar emziriyorum diye yedim içtim deli gibiÇok teşekkür ederim canım.. Yaş 36 boy 161 kilom 79.8..68 ile hamile kaldım.90 la doğum yaptım.inş bende mezunlardan olurum.
Yok kiz ben kirikkaledeyimHahhaha belkide karşılaştınız bilee cnaım ama tanıyamayınca :))))) Şeker trakyada Edirnede idi değil mi
Bencede yiyodurrrr
Hosgeldin cnmm. Emzirirken cogu insan kg verir bunu avantaja cevirmelisin erken davranmissin.Merhaba arkadaşlar.. Bende aranıza yeni katıldım.boyun 161.kilom 79.8.. Doğum yapalı üç ay oldu..bebiş emziriyorum. Sıkı diyetler yapamıyorum.tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim..bayrama kadar 8 kilo versem ideal..
Ayy hadi ben konusuyom zayif bir baağyaann olaraktan @ParteMoralll @moon8187 ye noliiiyy onların daha verecek kilolarii vaaağKizzzz @ParteMoralll,sekerpancari ,@moon8187 sizzz bize iskencemisinizz ohhh kilolari verdinizzz habire bogazdan bahsediyonunuzzzz banane banane bende zayiffff olmakkk istimmm bananemmm himmmmmmmm yemekkk demeyinnnn himmmmmm
Hosgeldin canim inş burda kilolari verip mutlu bisekilde ayrilirizzzÇok teşekkür ederim canım.. Yaş 36 boy 161 kilom 79.8..68 ile hamile kaldım.90 la doğum yaptım.inş bende mezunlardan olurum.
Ayy kiyamammmmmHee ben niye dahil ediyosam gendimisizinki olasi da ben
Evet vanilyaliyla immhhhhh zayiflim yicemÖyle mi diyon gi dondurmali mi yisem bi dahakine
Ayy cnm afern ona ozledm kizz oda gelsn soyleseneeeee partis seni ozlms de61.8 di en son burdayken sonra anamgile geldi 63 oldusonra da bahti böyle olmucak diyete başladi yok kiz az az kesiyo yediklerinden yoksa sütü azaliyo şimdi 59 kilo
Yaaa ben diyetteyken yemekten konusmaya bayiliyorum yaaaaa biz ozelden @moon8187 la hep yemekten de konusuruzKizzzz @ParteMoralll,sekerpancari ,@moon8187 sizzz bize iskencemisinizz ohhh kilolari verdinizzz habire bogazdan bahsediyonunuzzzz banane banane bende zayiffff olmakkk istimmm bananemmm himmmmmmmm yemekkk demeyinnnn himmmmmm
Ayy hadi ben konusuyom zayif bir baağyaann olaraktan @ParteMoralll @moon8187 ye noliiiyy onların daha verecek kilolarii vaaağşaka bi yana haklısın kiz pardon valla canınız çekecek sonra bida konusmak yok yemekten söz hepimiz zayifliycuz
Aslinda anamgilde net var gelmiiyyy vakit bulamiyim diyiAyy cnm afern ona ozledm kizz oda gelsn soyleseneeeee partis seni ozlms de
Allah seniii kizYaaa ben diyetteyken yemekten konusmaya bayiliyorum yaaaaa biz ozelden @moon8187 la hep yemekten de konusuruzyemis gibi oluyo
banane ben konusurm ben kendimi gazliom oylee
Ayy kiyamammmmm
Yok canım ya midemden problemim var her yemekten sonra bulanıyor ağrıyor sabahları kahvaltı edemiyorum kilom sabit
Baaak seennn korkuyo bizden yohsam
evet yaaaa cok zevkliiiiii dimi yemis gbi oluyooo acayp durumAllah seniii kizbende severim vallaa ne yalan söylimmm
Ayy gecmis olsun miiiigiiiiiimmYok canım ya midemden problemim var her yemekten sonra bulanıyor ağrıyor sabahları kahvaltı edemiyorum kilom sabit
kilo aldığımdan değil de takıma uğrayamadığımdan izine ayrıldım
çok uzatmıcam arayı
Ayy onun ne yedigi belli olmuyo annemgilde biraz da ondan diyet menü olmuyo yani sadece ne yerse az yiyo gece bile çok acıksın iki banak bisey atiyo ağzına burda onu daşlarlar diye zaarBaaak seennn korkuyo bizden yohsam
evet yaaaa cok zevkliiiiii dimi yemis gbi oluyooo acayp durum
@ParteMoralll ,SekerPancarii takilom sizedee canim cekmiyor degilll haa regl yaklastiya bak sindi biyerim siscekkk :)) himmmm dayancam dayancamm
İnşallah canım benim çok teşekkür ederim.. Bu arada hangi tür sporlar yapıyorsunuz..malum geçmiş okadar uzun ki..Hosgeldin canim inş burda kilolari verip mutlu bisekilde ayrilirizzz
Dayannnnnn bisi olmaz@ParteMoralll ,SekerPancarii takilom sizedee canim cekmiyor degilll haa regl yaklastiya bak sindi biyerim siscekkk :)) himmmm dayancam dayancamm
kizzzz olsun gelsn sohbeteeeAyy onun ne yedigi belli olmuyo annemgilde biraz da ondan diyet menü olmuyo yani sadece ne yerse az yiyo gece bile çok acıksın iki banak bisey atiyo ağzına burda onu daşlarlar diye zaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?