Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Çok teşekkür ederim canım.. Yaş 36 boy 161 kilom 79.8..68 ile hamile kaldım.90 la doğum yaptım.inş bende mezunlardan olurum.
Tekrar hosgeldin tatlimmm bebişin küçükken vericeksin kilolari ne güzel canim ben kizim bir bucuk yasina gelene kadar emziriyorum diye yedim içtim deli gibi hem emzirirsin hem kilo verirsin yavaş yavaş en guzeli kaç kilo olmayo hedefliyosun canim

Hosgeldin cnmm. Emzirirken cogu insan kg verir bunu avantaja cevirmelisin erken davranmissin.
Ben tam tersi.emzirirken aldm. Bende 8ay likken gitmistim duzenli beslenmeye.
Gunde iki dilim tam bugday ekmegi hakkin olmali, meyve gunde iki porsiyon yiebilrsin.
Makarna,pilav,hamur isleri sekerden uzak durursan havada karada ucar o 8kg

Kizzzz @ParteMoralll, sekerpancari ,@moon8187 sizzz bize iskencemisinizz ohhh kilolari verdinizzz habire bogazdan bahsediyonunuzzzz banane banane bende zayiffff olmakkk istimmm bananemmm himmmmmmmm yemekkk demeyinnnn himmmmmm
Ayy hadi ben konusuyom zayif bir baağyaann olaraktan @ParteMoralll @moon8187 ye noliiiyy onların daha verecek kilolarii vaaağ şaka bi yana haklısın kiz pardon valla canınız çekecek sonra bida konusmak yok yemekten söz hepimiz zayifliycuz

Hee ben niye dahil ediyosam gendimi sizinki olasi da ben
Ayy kiyamammmmm
Öyle mi diyon gi dondurmali mi yisem bi dahakine
Evet vanilyaliyla immhhhhh zayiflim yicem
61.8 di en son burdayken sonra anamgile geldi 63 oldu sonra da bahti böyle olmucak diyete başladi yok kiz az az kesiyo yediklerinden yoksa sütü azaliyo şimdi 59 kilo
Ayy cnm afern ona ozledm kizz oda gelsn soyleseneeeee partis seni ozlms de
Kizzzz @ParteMoralll, sekerpancari ,@moon8187 sizzz bize iskencemisinizz ohhh kilolari verdinizzz habire bogazdan bahsediyonunuzzzz banane banane bende zayiffff olmakkk istimmm bananemmm himmmmmmmm yemekkk demeyinnnn himmmmmm
Yaaa ben diyetteyken yemekten konusmaya bayiliyorum yaaaaa biz ozelden @moon8187 la hep yemekten de konusuruz yemis gibi oluyorm ya cok zevkli bisey
banane ben konusurm ben kendimi gazliom oylee

Giizzz tohatliii batlari katmerleri pahla dolmalarini götürüyon heralda hic sesin cikmiyee M e g g
Yok canım ya midemden problemim var her yemekten sonra bulanıyor ağrıyor sabahları kahvaltı edemiyorum kilom sabit
kilo aldığımdan değil de takıma uğrayamadığımdan izine ayrıldım
çok uzatmıcam arayı

Ayy gecmis olsun miiiigiiiiiimmuzatma kiz tabii arayi gel hemen

Baaak seennn korkuyo bizden yohsam
evet yaaaa cok zevkliiiiii dimi yemis gbi oluyooo acayp durum
Ayy onun ne yedigi belli olmuyo annemgilde biraz da ondan diyet menü olmuyo yani sadece ne yerse az yiyo gece bile çok acıksın iki banak bisey atiyo ağzına burda onu daşlarlar diye zaar

@ParteMoralll , SekerPancarii takilom sizedee canim cekmiyor degilll haa regl yaklastiya bak sindi biyerim siscekkk :)) himmmm dayancam dayancamm
Dayannnnnn bisi olmaz daha iyi isteee ben bazen tarif bakiyorum netten sen gerisini dusun
Ayy onun ne yedigi belli olmuyo annemgilde biraz da ondan diyet menü olmuyo yani sadece ne yerse az yiyo gece bile çok acıksın iki banak bisey atiyo ağzına burda onu daşlarlar diye zaar
kizzzz olsun gelsn sohbeteee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…