- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #159.121
Şimdi süslendi püslendi dışarı çıktı gelsin de diyim sohbete baylim gel diyeDayannnnnn bisi olmazdaha iyi isteee ben bazen tarif bakiyorum netten sen gerisini dusun
kizzzz olsun gelsn sohbeteee
Canim bizim tarlamiz var iki üç gun orda calisiyorum comel kalk comel kalk:)) evde oldugum günler yuruyus yapiyorum..diyette kendi kafamdan bişeyler yapmaya calisiyorum ekmegi Çayda sekeri biraktimm.saglikli yasamda diyetisyene gitmistim gecen sene tahliler sonucunda vermisti diyetimte günlük 11 dilim ekmek çavdar veya tam buğday di 6 su bardağı yoğurt gunluk öğünlerde muhakkak kk peynir 8 yk sebze yemeği yaninda 60 gr tavuk yada et olmazsa peynir yeniliyordu yaninda çorbası dolmasi bile vard ama ekmekle yer degistiriyorduk mesala ogunde 4 dilim ekmek vorba varsa 2 dilim çık dolma varsa iki dilim cik oyleydi böyle sık sık yendiginde metobolizma çalışıyor. Sindise kendi kafama gore yapiyom sirf ekmek yimemek icinn guya ac kalarak ama veremiyorum metobolizmam durdu.İnşallah canım benim çok teşekkür ederim.. Bu arada hangi tür sporlar yapıyorsunuz..malum geçmiş okadar uzun ki..
ay sonunda gelio gorumcennnnn kizz :) dissari cikabilcenmi kiz onunlaaaŞimdi süslendi püslendi dışarı çıktı gelsin de diyim sohbete baylim gel diye2 gündür annemgildeyim eve geçicem bugün tekrar bi temizlik yapiyim tozdu süpürgeydi bugün görümcem geliyo ankaraya iki gün sonra da bize geçecek cumartesi de düğün var oo bek yogun olacam benn
Çok sağol canım bilgilerden dolay..ellerine sağlık benim için uğraşıp yazmışsın o kadar..Allah razı olsun .Canim bizim tarlamiz var iki üç gun orda calisiyorum comel kalk comel kalk:)) evde oldugum günler yuruyus yapiyorum..diyette kendi kafamdan bişeyler yapmaya calisiyorum ekmegi Çayda sekeri biraktimm.saglikli yasamda diyetisyene gitmistim gecen sene tahliler sonucunda vermisti diyetimte günlük 11 dilim ekmek çavdar veya tam buğday di 6 su bardağı yoğurt gunluk öğünlerde muhakkak kk peynir 8 yk sebze yemeği yaninda 60 gr tavuk yada et olmazsa peynir yeniliyordu yaninda çorbası dolmasi bile vard ama ekmekle yer degistiriyorduk mesala ogunde 4 dilim ekmek vorba varsa 2 dilim çık dolma varsa iki dilim cik oyleydi böyle sık sık yendiginde metobolizma çalışıyor. Sindise kendi kafama gore yapiyom sirf ekmek yimemek icinn guya ac kalarak ama veremiyorum metobolizmam durdu.
Evet çikiyoz geziyoz tozuyoz sabahlaraca sohbet ediyoz beraber temizlik yapiyoz bek iyi anlaşiyoz gizay sonunda gelio gorumcennnnn kizz :) dissari cikabilcenmi kiz onunlaaa
hee esin bisey demiyo ozaman onlaykenEvet çikiyoz geziyoz tozuyoz sabahlaraca sohbet ediyoz beraber temizlik yapiyoz bek iyi anlaşiyoz gizbi tek onunda küçük 1 bucuk yasinda oğlu var benim kizla iyi anlaşırlar insallah benim kiz bek kıskanç
Yohh bi anamla gezmeme bi bacisiyla gezmeme bişey demezhee esin bisey demiyo ozaman onlaykenozaman abart biraz gezme isini ohhh ne guzelll anlasin tabii
Hahaahha ayyy cnmmmmm yaaaaYohh bi anamla gezmeme bi bacisiyla gezmeme bişey demezama eşim beni şaşirtiyo bu aralar geçen gün kizimla tek basıma dışarı çıktım gezdik ana kiz sonra eşim geldi yanimiza açılıyo yavas yavas
He kiz alışıyo ancaHahaahha ayyy cnmmmmm yaaaaseneler sonra ancami aciliyo sen soyle cnm cikmak istedigi i alisir zmanla.. kopmaya gitmiyon ya sklrsn evde sende insansn :) gorumcenlede gezin yiin icin ohh alissin oda
Ossun gii bunada sukurr :)He kiz alışıyo anca
canım teşekkürler hemen cevap verdiğin içinHe kiz alışıyo anca
Selam cnm hosgeldnslm kızlarrrrrr
Hosgeldin canimmmslm kızlarrrrrr
hoşbuldum canımSelam cnm hosgeldn
Cnm onu bana yazmisticanım teşekkürler hemen cevap verdiğin için
İnsallah kalici olur birakmazsin burayi tatlimmcanım teşekkürler hemen cevap verdiğin için
geçen seneydi canım ikizlerim küçüktü ev iş çocuk derken diyeti sallamaya başldım baktım kilo veremiyorum o ara internetimdede sıkıntı vardı paylaşımlarda bulunamayınca çıkmak zorunda kaldımHosgeldin canimmmne kadar zaman önce yariştin 5. Takimda ve ne sekilde ayrildin takimdan
Diğer topikde çagirdim hemencecik de ona diyo gizCnm onu bana yazmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?