- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- 173
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #159.141
bu sefer bırakmayı düşünmüyorum geçen sene 67 kilodan 54 kg kadar düşmüştüm bi cinnett anımda bıraktım herşeyi boşverdim gidiş o gidişşş geldi aynen kilolarİnsallah kalici olur birakmazsin burayi tatlimmbirlikte zayiflarikk
Canim diskalifiye olunca tekrar yarişilmiyo diye biliyorum o yüzden sordum sen belirtmiş miydin takima ayrilmak istedigini ben senin gecmişi bi araştirayim kuzumgeçen seneydi canım ikizlerim küçüktü ev iş çocuk derken diyeti sallamaya başldım baktım kilo veremiyorum o ara internetimdede sıkıntı vardı paylaşımlarda bulunamayınca çıkmak zorunda kaldım
tamam canım haber bekliyorum yalnız kullanıcı adım değişti ama geçmiş aynıCanim diskalifiye olunca tekrar yarişilmiyo diye biliyorum o yüzden sordum sen belirtmiş miydin takima ayrilmak istedigini ben senin gecmişi bi araştirayim kuzum
Neydi eski kullanici adin diskalifiye listesine baktim bu adini bulamadimtamam canım haber bekliyorum yalnız kullanıcı adım değişti ama geçmiş aynı
Msja bakNeydi eski kullanici adin diskalifiye listesine baktim bu adini bulamadim
fatmaaskin1Neydi eski kullanici adin diskalifiye listesine baktim bu adini bulamadim
Hoşgeldin tatlım, ben takım kaptanı, kaptan yardimcimiz @moon8187 el birliğiyle vericez KİLOLARI merak etmebenim kilom 85 boyum 176 5 ay sonra nişanım var yazada düğün 20 kılo vermem lazım yarınmı başlamam lazım yazmaya yediklerimi?
Hemen bugün başlayanilirsin canimbenim kilom 85 boyum 176 5 ay sonra nişanım var yazada düğün 20 kılo vermem lazım yarınmı başlamam lazım yazmaya yediklerimi?
çok tesekkür ederim :) anlamadıgım belli bi diyet listesi yok dimi saglıklı beslenmek önemli olan ?Hoşgeldin tatlım, ben takım kaptanı, kaptan yardimcimiz @moon8187 el birliğiyle vericez KİLOLARI merak etme
öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.
ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.
Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”
Evet canim diyet listesi yok herkes kendi diyetini uyguluyor beraber sohbet ediyoruz akşam menülerimizi paylaşiyoruz herkes birbirinin menüsüne yorum yapiyor 2 hafta adaylar listesinde olucaksin 3. Hafta ana listeye giriceksin canim her cuma kilo bildirimi yapiyoruzçok tesekkür ederim :) anlamadıgım belli bi diyet listesi yok dimi saglıklı beslenmek önemli olan ?
Canimm baktim gecmişe 438. Etapta izne ayrilmişsin hemen başlayabilirsin çok uzun zaman olmuş izne ayrilalifatmaaskin1
Afiyet olsun fistikim harikaaSabah
Bir haslanmis yumurta
Domates,zeytin ,peynir,salatalik, pastirma
Cay
Aksam
Yumurtali ispanak yemegi
Yulafciklarim
Biraz sebze attm firina onuda yogurtladm yidim
Iki lt su
Bencede harikayimAfiyet olsun fistikim harikaa
Kiz aci biberli limonlu yogurt gôbek yaglarini eritiyo diyolar akşam yatmadan yarim saat bi saat önce yeyince dogru mu bilmem ama öyle yiyebilirsin bak..Bencede harikayimacikirsam ayran iceblrm yada yogurt yerm o bsy degl zaten.
Kayfe icerm bide belki..
Yarn arkdsla goruscem bilimisin nolcak simdi pff
Afiyet olsun canim öğlenki puding olmamiş içecek olarak akşam ayran içseydin keske tatlim asitli sekerli şeyler hep göbekde birikiyo kilo vermeni engellersabah salata domates peynir 1 tatlı kasıgı reçel bi tane haslanmıs yumurta bide 2 dilim kepek ekmeği
öğlen pudingve nescafe
akşam haslanmış bulgur bide yogurt ve bir bardak gazoz (içeceksiz yemek yıyemyorum onu napıcam bilmiyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?