Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canim diskalifiye olunca tekrar yarişilmiyo diye biliyorum o yüzden sordum sen belirtmiş miydin takima ayrilmak istedigini ben senin gecmişi bi araştirayim kuzum

Merhaba kizlarr oku oku bitiremedim sayfalari yorum yapcam insallah kizdan firsat buluncasabah:sahanda yumurta 1 nescafe
Ogleden sonra:1 Tabak bamya ve bulgur pilavi
1 bardak kefir
Yarin cumaa sonuçlarinizi sabirsizlikla bekliyorum

benim kilom 85 boyum 176 5 ay sonra nişanım var yazada düğün 20 kılo vermem lazım yarınmı başlamam lazım yazmaya yediklerimi?
Hoşgeldin tatlım, ben takım kaptanı, kaptan yardimcimiz @moon8187 el birliğiyle vericez KİLOLARI merak etme

öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”

çok tesekkür ederim :) anlamadıgım belli bi diyet listesi yok dimi saglıklı beslenmek önemli olan ?

çok tesekkür ederim :) anlamadıgım belli bi diyet listesi yok dimi saglıklı beslenmek önemli olan ?
Evet canim diyet listesi yok herkes kendi diyetini uyguluyor beraber sohbet ediyoruz akşam menülerimizi paylaşiyoruz herkes birbirinin menüsüne yorum yapiyor 2 hafta adaylar listesinde olucaksin 3. Hafta ana listeye giriceksin canim her cuma kilo bildirimi yapiyoruz sormak istedigin varsa sorabilirsin

alyazraela
Hoşgeldin tatlım, ben takım kaptanı, kaptan yardimcimiz @moon8187 el birliğiyle vericez KİLOLARI merak etme

öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”

Bencede harikayim acikirsam ayran iceblrm yada yogurt yerm o bsy degl zaten.
Kayfe icerm bide belki..
Yarn arkdsla goruscem bilimisin nolcak simdi pff
Kiz aci biberli limonlu yogurt gôbek yaglarini eritiyo diyolar akşam yatmadan yarim saat bi saat önce yeyince dogru mu bilmem ama öyle yiyebilirsin bak..
Ay kiz buluş nolcak yemek mi yiceksiniz et türü bişey yersin keyif olarak da bi kahve içersin iste bu sakin bozma diyeti

sabah salata domates peynir 1 tatlı kasıgı reçel bi tane haslanmıs yumurta bide 2 dilim kepek ekmeği
öğlen puding ve nescafe
akşam haslanmış bulgur bide yogurt ve bir bardak gazoz (içeceksiz yemek yıyemyorum onu napıcam bilmiyorum)

Afiyet olsun canim öğlenki puding olmamiş içecek olarak akşam ayran içseydin keske tatlim asitli sekerli şeyler hep göbekde birikiyo kilo vermeni engeller diyete ne zaman başladin canim yeni mi zamanla daha da oturur menülerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…