- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #159.161
Biliyormm cnmmm oyleymissss yiorm bazn.Kiz aci biberli limonlu yogurt gôbek yaglarini eritiyo diyolar akşam yatmadan yarim saat bi saat önce yeyince dogru mu bilmem ama öyle yiyebilirsin bak..
Ay kiz buluş nolcak yemek mi yiceksiniz et türü bişey yersin keyif olarak da bi kahve içersin iste bu sakin bozma diyeti
Zero var gazoz var sekersiz onlara bak cnm ayran var sekersz icecek cook lght tuketebilrsn. Bu menu hiiic olmamis ilk gunune veriormmmm:)sabah salata domates peynir 1 tatlı kasıgı reçel bi tane haslanmıs yumurta bide 2 dilim kepek ekmeği
öğlen pudingve nescafe
akşam haslanmış bulgur bide yogurt ve bir bardak gazoz (içeceksiz yemek yıyemyorum onu napıcam bilmiyorum)
Aynen kiz iste yulafciklarindan götür miss gibi yaparsin kahvaltiniBiliyormm cnmmm oyleymissss yiorm bazn.
Yok kahvaltiya gitcez ekmek yemezsem hic bir sikinti yok yanima yulaf goturcem ben en iyisiiyooh bozmammm
Slm hoşgeldin canımmslm kızlarrrrrr
aynen umarım yarın daha güzel olur :)Zero var gazoz var sekersiz onlara bak cnm ayran var sekersz icecek cook lght tuketebilrsn. Bu menu hiiic olmamis ilk gunune veriormmmm:)
Afiyet olsun canımm ymurtalı ıspanakk bütün gün gözümde uçuşmuştuu yarasın ama kilo olmasınnSabah
Bir haslanmis yumurta
Domates,zeytin ,peynir,salatalik, pastirma
Cay
Aksam
Yumurtali ispanak yemegi
Yulafciklarim
Biraz sebze attm firina onuda yogurtladm yidim
Iki lt su
Ayy canimmm çok geçmiş olsunn nasil şimdi biraz daha iyiii miKusura bakmayın kızlar annem ufak bir ev kazası atlattı yazamadım.Merdivenlerden düştü omuz ve kolunda kırıklar var.Ben mecburen işteyim gidemedimAllahtan kardeşim ve babam yanındaydı ..
Uyuma gizz galhh çabukk bi kahve iç kendine gellkizlar geldim bende eve ayy gecmisi okuom ama daha 10 seyufaaa var cohh uyhum var ben uyuyumm acikkkkkk
Şükür canım sağoalsın erkek kardeşim babam evde ağrıları var ilaç içiyor..Görünmez kaza Rabbim beterinden sakınmış iyiki kafasında felan sıkıntı yok buna şükürAyy canimmm çok geçmiş olsunn nasil şimdi biraz daha iyiii miAllah korusunnn
Uykucu şirinee seniikizlar geldim bende eve ayy gecmisi okuom ama daha 10 seyufaaa var cohh uyhum var ben uyuyumm acikkkkkk
Dogru diyosun canim buna şükürŞükür canım sağoalsın erkek kardeşim babam evde ağrıları var ilaç içiyor..Görünmez kaza Rabbim beterinden sakınmış iyiki kafasında felan sıkıntı yok buna şükür
Valla iyi fikirrrAynen kiz iste yulafciklarindan götür miss gibi yaparsin kahvaltini
Ayy cook gecmis olsn cnm yaaaAaaa rabbim beterinden korusunnnnKusura bakmayın kızlar annem ufak bir ev kazası atlattı yazamadım.Merdivenlerden düştü omuz ve kolunda kırıklar var.Ben mecburen işteyim gidemedimAllahtan kardeşim ve babam yanındaydı ..
Insallahcnm inaniyormaynen umarım yarın daha güzel olur :)
tesekkrler tatlimmm :)Afiyet olsun canımm ymurtalı ıspanakk bütün gün gözümde uçuşmuştuu yarasın ama kilo olmasınn
Ayy isi gucun uyumak ne yedn bakalm yazkizlar geldim bende eve ayy gecmisi okuom ama daha 10 seyufaaa var cohh uyhum var ben uyuyumm acikkkkkk
Benimde bugün ilk günüme verin.yarından itibaren menülerimi paylaşırım bende canlar...
Hoşgeldin canım..aynı gün katıldık gruba..benim kilom 85 boyum 176 5 ay sonra nişanım var yazada düğün 20 kılo vermem lazım yarınmı başlamam lazım yazmaya yediklerimi?
Çok geçmiş olsun..Allah şifa versin inş.Kusura bakmayın kızlar annem ufak bir ev kazası atlattı yazamadım.Merdivenlerden düştü omuz ve kolunda kırıklar var.Ben mecburen işteyim gidemedimAllahtan kardeşim ve babam yanındaydı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?