Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Biliyormm cnmmm oyleymissss yiorm bazn.

Yok kahvaltiya gitcez ekmek yemezsem hic bir sikinti yok yanima yulaf goturcem ben en iyisii yooh bozmammm

Zero var gazoz var sekersiz onlara bak cnm ayran var sekersz icecek cook lght tuketebilrsn. Bu menu hiiic olmamis ilk gunune veriormmmm:)

Kusura bakmayın kızlar annem ufak bir ev kazası atlattı yazamadım.Merdivenlerden düştü omuz ve kolunda kırıklar var.Ben mecburen işteyim gidemedim Allahtan kardeşim ve babam yanındaydı ..

Sabah
Bir haslanmis yumurta
Domates,zeytin ,peynir,salatalik, pastirma
Cay
Aksam
Yumurtali ispanak yemegi
Yulafciklarim
Biraz sebze attm firina onuda yogurtladm yidim
Iki lt su
Afiyet olsun canımm ymurtalı ıspanakk bütün gün gözümde uçuşmuştuu yarasın ama kilo olmasınn

Kusura bakmayın kızlar annem ufak bir ev kazası atlattı yazamadım.Merdivenlerden düştü omuz ve kolunda kırıklar var.Ben mecburen işteyim gidemedim Allahtan kardeşim ve babam yanındaydı ..
Ayy canimmm çok geçmiş olsunn nasil şimdi biraz daha iyiii mi Allah korusunnn

Ayy canimmm çok geçmiş olsunn nasil şimdi biraz daha iyiii mi Allah korusunnn
Şükür canım sağoalsın erkek kardeşim babam evde ağrıları var ilaç içiyor..Görünmez kaza Rabbim beterinden sakınmış iyiki kafasında felan sıkıntı yok buna şükür

Aynen kiz iste yulafciklarindan götür miss gibi yaparsin kahvaltini
Valla iyi fikirrr komik olcak ama ossun sonunda zayiflamak var sonunda baska seyler olmasnda yulaflar bosa gider
Ayy cook gecmis olsn cnm yaaaAaaa rabbim beterinden korusunnnn
aynen umarım yarın daha güzel olur :)
Insallahcnm inaniyorm
Afiyet olsun canımm ymurtalı ıspanakk bütün gün gözümde uçuşmuştuu yarasın ama kilo olmasınn
tesekkrler tatlimmm :)

benim kilom 85 boyum 176 5 ay sonra nişanım var yazada düğün 20 kılo vermem lazım yarınmı başlamam lazım yazmaya yediklerimi?
Hoşgeldin canım..aynı gün katıldık gruba..
Çok geçmiş olsun..Allah şifa versin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…