- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #159.181
Canım çok çok geçmiş olsun..Rabbim beterinden saklasın..Kusura bakmayın kızlar annem ufak bir ev kazası atlattı yazamadım.Merdivenlerden düştü omuz ve kolunda kırıklar var.Ben mecburen işteyim gidemedimAllahtan kardeşim ve babam yanındaydı ..
İyidir canım senden naber..İyi akşamlar kizlar nasılsınız
Bende kardeslerimleyim canimmm ne güzel kardesler sizdeyse bebisleri uyutun sohbet muhabbetİyidir canım senden naber..
Misafirleim gitti biraz dinleniyorum..@Seksensekizli de bendeydi..gece yine beraberiz üç kardeş inşallah bende kalacaklar..
Bizde aynı canım..çocuklar uyuyunca balkonda kahve keyfisi ohhBende kardeslerimleyim canimmm ne güzel kardesler sizdeyse bebisleri uyutun sohbet muhabbetbiz öyle yapiyiz
Çok gecmis olsun canim...Kusura bakmayın kızlar annem ufak bir ev kazası atlattı yazamadım.Merdivenlerden düştü omuz ve kolunda kırıklar var.Ben mecburen işteyim gidemedimAllahtan kardeşim ve babam yanındaydı ..
kesinn ben gene sabit Mm***14.TAKIM 477. ETAP***
ParteMoralll (69.5 / / /% )
seksensekizli ( 76.5/ / /%)
Nesekarabulut (62.5 ///%) kendi isteğiyle ayrildi
brokenangl ( 104.2/ / /%)yeni üye başlangıç tarihi 21 temmuz 2016, başlangiç kilo 105.8, hedef kilo:???
14.Takım Ortalaması:%
Ayyy hemde persembe gecesiii yimeseydinnn kiizzzAksam ustu arkadasim geldi 1 kucuk poça ve 1 kurabiye minik yedim
Çok gecmis olsun canim...
Afiyet olsun canimKizlar iyi akşamlar annemgil vardi bizde gittiler burdayim.yeni arkadaslarimiz gelmis hos gelmisler.@brokenangel26 gecmis olsun allah sifa versin annene.
Menum
Sabah10:00 peynir zeytin 3 salatalik çay
Aksam 17:30 gabak ve patates mucveri firinda yagsiz biraz tavuk sote, 4yk mercimek corba salata 3 yk yoğurt.
3lt su tamam lanacak
Sen sabitlikde baş köşeye oturdun zatikesinn ben gene sabit Mm
Dondurma findik fistik hoşdir eme menene diyosun yaniEsim suan dondrma findk fistk yio ama menene napmmmm
Ama haftaya son bebegmmm hahahahahSen sabitlikde baş köşeye oturdun zatibu hafta son sabitligin ossun gayrı
aynen menene cay iciyom sekerszzDondurma findik fistik hoşdir eme menene diyosun yani
Sana inanıyorum aslaaannnnAma haftaya son bebegmmm hahahahahdahilinnn ulen
aynen menene cay iciyom sekerszz
Bende kendime inanmiorm bayrama 67Sana inanıyorum aslaaannnnhadi gelsin 68 ler 67 ler 65 leeeerrr
Afiyet olsun beybi iç çayini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?