- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #159.201
Bende inaniyrum partis geriii döndü benceeBende kendime inanmiorm bayrama 67
Ay cok gaza geldm pisss diye donmesem bari. Insallah kirarmm yaaaaa insallah
Bizde balkonda sakin sakin oturuozzz ben guru cay iciom. :)Eve geldim kizimi uyuttum bende acik dinleniyimsakinliiikkkk
Ayy sagl bebegmmmmmm insallahBende inaniyrum partis geriii döndü bencee
Guru çay içen guruyomuş iç içBizde balkonda sakin sakin oturuozzz ben guru cay iciom. :)
Hahaha keskeGuru çay içen guruyomuş iç iç
Ben yine begenmedm yaaaaaaEki Görüntüle 1866436 İyi geceler kızlar valla ayagim altina daha yeni geldi
Hepinize ayri ayri teşekkür ederim. Allah razi olsun canlarim sagolun valla ne öğlen ne akşam yemek yemedim.
Afiyet olsun canim annen nasillEki Görüntüle 1866436 İyi geceler kızlar valla ayagim altina daha yeni geldi
Hepinize ayri ayri teşekkür ederim. Allah razi olsun canlarim sagolun valla ne öğlen ne akşam yemek yemedim.
Ayyy nidennn kizz gene ne etmişimBen yine begenmedm yaaaaaa
Canimm şükür ağrısı var yarina başka bir dr randevu aldik.Gidecek gene bununla şükür diyoruz. Evimizin direği resmenn valla pertim çıktıAfiyet olsun canim annen nasill
Ekmekleri begenmedmmmmAyyy nidennn kizz gene ne etmişimaçım aç valla gelen giden vs vs kışlık malzeme almis onu yaptim yarina yemek daha ancakk oturdum
Kizz sadece sabah kahvaltim da yiyorum. O da sabah 6.30 onuda 2 dilim ekmek yemezsem işyerim de sarsılıyorum.Yani öğlen akşam hic yemıyodum kizz hele bugün dogru duzgun lokma gecmedii bogazimdanEkmekleri begenmedmmmmben sana ni dedim seni izliyorm didim yarn gormuceeem bak artk listeye giriosnnnnnnnn
Bugday yii litfeeeeeennnnn litfeenKizz sadece sabah kahvaltim da yiyorum. O da sabah 6.30 onuda 2 dilim ekmek yemezsem işyerim de sarsılıyorum.Yani öğlen akşam hic yemıyodum kizz hele bugün dogru duzgun lokma gecmedii bogazimdan
ama dha ilk günAdaylar listemizde haziiiryeni gelen aday fistiklarr yarın adaylar listesine bildirim yapiyosunuz tamam mi yüzde nasil hesaplaniyor ilk sayfada yaziyor
Siz aday listesindesnz sorn yok cnmama dha ilk günkilo vermedikki biz daha :)
Bugday ekmeği mi bende çavdar yiyordum amaa yoksa başka nasil bugday kizz azz aciklasana birtanemBugday yii litfeeeeeennnnn litfeenbak litfen didim
Tam bugday unuyla yapilmis ekmek cnm. Normal un olmucak icinde onu rahatlikla tukete bilirsin ama bence yavas yvas birak alisirsin onun yerine yumurta yesen sabahalri tok tutarBugday ekmeği mi bende çavdar yiyordum amaa yoksa başka nasil bugday kizz azz aciklasana birtanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?