- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #159.241
Yaptim kuzumm ögrenirsin kiz zamanlaValla yaparsan çok sevinirim canım ben 3.haftadır burdayım senden önce adam akıllı hazırlayan olmadı.Bende söylemesi ayıp kalın kafalıyım azcık hiç anlamadım görmeyince baştan bakıp yaptımdı
Hayyy allah razı olsun canım yaa sendenn teşekkür ederim.tamm kaptann helal kaptann***14.TAKIM 477. ETAP***
ParteMoralll (69.5 / / /% )
seksensekizli ( 76.5/ / /%)
Nesekarabulut (62.5 ///%) kendi isteğiyle ayrildi
brokenangel26(104.2/103.6/0.6/%0.58)yeni üye başlangıç tarihi 21 temmuz 2016, başlangiç kilo 105.8, hedef kilo:75
14.Takım Ortalaması:%
Günaydın canım geçmiş olsun sağlıkla ilgili ne gibi bir problemin var.Allah şifa versin tatlımmGunaydinnn kizlaaar
SekerPancarii kilo almamisim çok şükür ama vermedimde 82.200 gozikuyde ben 82.500 diyorum sozz haftaya telafi edecem benim saglik sorunlu ama elimden geleni yapacagim gittigi kadarii
Hadi gözün aydın..anmasak gelmiycekmişAyyy kizlaaaaaar regl oldm h
Günaydın canim vücudun ödem sGünaydın kızlar..
Ben pek bi mutsuzum..artıdayım malesef..dün dikkat etmedim bide regl halindeyim offf..
Geçen hafta: 79.3
Bu hafta: 80.8
Günaydın canlarrrrAyyy kizlaaaaaar regl oldm h
Günaydınn cnaım ılık bir duş ve ağrı kesici içsen iyi gelir belkii puuff bu sancılar benide öldürüyor.Şükür daha varGünaydın canlarrrr
bende sendenm sancıdan ölüyorummmm
Canım huzurlu mutlu boll kahkaha bir kahvaltı diliyorum.Afiyet olsun yarasın ama kilo olmasınnKizlar ben kahvaltidaymmmm arkdsmlaaa kgm ayni reglde olamiodm bliosnz insallah haftaya eksi olrm optm sizi
Hos buldum :)))Günaydın hosgeldin canim aramizaa
Çok teşekkür ederim. 21 yaşındayım 1.55 boy işte 61 de kilodayim. Şöyle bi 8 9 kilo vermek istiyorum. Beslenme şeklim ekmek yok yemeklerden kısmaya çalışıyorum ama bu program bana pek gitmedi. İnşallah kendime uygun bir liste bulabilirim burdan; )Hoşgeldin tatlım, ben takım kaptanı, kaptan yardimcimiz @moon8187 el birliğiyle vericez KİLOLARI merak etme
öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.
ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.
Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”
Hoşgeldin tatlım, ben takım kaptanı, kaptan yardimcimiz @moon8187 el birliğiyle vericez KİLOLARI merak etmeGeldimm :) merhaba kızlar araniza yeni katıldım evliyim 1.70 boy 76 kiloyum 8-10 kilo vermeyi planlıyorum inşallah hep birlikte kurtuluruz kilolardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?