Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

SekerPancarii evet hurma yediktenten sonra iki saat sonra yemek yemeyi dusunuyoydum evdekiler durmadi.kavun şekerli olsaydi yemicektim3 catallik yedim.uzumde yaş uzum yedim oda orta sekerliydi. Bugun beyyle valla bebegim.

Selam kızlar ben yeni katılanlardan menu paylasiyomuyuz yoksa cumadan sonrami katiliyoruz bilmiyorum amada yinede yazayim bu gün menüm sabah 2 yumurtalı omlet peynir kk 4 zeytin 1.5 dilim ekmek domates çay sevmiyorum çay yok :) arada 6- 8 fındık öğlen canım mantı istedi yaptım çorba kasesi kadar yedim yanında kocaman salata ama aksam bisey yemedim elma yoğur sadece bide 1 saat yürüyüş yaptım gün icindede mekik bacak egzersizleri filan yaptım 15 dakika

Selam bayanlar...işte süper bi menü..Dün demiştim.. sporda yaptım.1 saat yürüyüş..30 dk plates
Kahvaltı 1 yumurta
1 dilim peynir
1 tam ceviz
2 dilim karpuz
2 dilim tam buğday ekmeği
Çay şekersiz

Ara 1 fincan türk kahvesi şekersiz
2 kare bitter

Ara 1 bardak kefir ile sodayı karıştırıp içtim.

Akşam ızgara balık
Salata
Yarım dilim mısır ekmeği

Ara 1 kase yoğurt

Bu menuyu gormemis olayim amaaan

Afiyet olsnn hanimefendiiiii

Afferin gizz valla helall olsun esim dondurma yicekk vay babam vayyy.bizimkide aksamlari hic agzi bos durmaz ya cekirde kek biskuvit cips ben yonumu ceviriyom hele çekirdek citliyya deli olumm cit cit cit
Ay ne guzel citcit bende ama fistk var onumdeee bir kg olsa yerm antp fstigi cok severm ofof

Tarlada kibari bahcee :)) sagol canim.hep organik sebze yetistiriyomk ama toplamayi cok seviremm hem banada bol gabak patlican yi babam yii iyi geliyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…