- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #159.621
Bu menuyu gormemis olayim amaaanSelam kızlar ben yeni katılanlardan menu paylasiyomuyuz yoksa cumadan sonrami katiliyoruz bilmiyorum amada yinede yazayim bu gün menüm sabah 2 yumurtalı omlet peynir kk 4 zeytin 1.5 dilim ekmek domates çay sevmiyorum çay yok :) arada 6- 8 fındık öğlen canım mantı istedi yaptım çorba kasesi kadar yedimyanında kocaman salata ama aksam bisey yemedim elma yoğur sadece bide 1 saat yürüyüş yaptım gün icindede mekik bacak egzersizleri filan yaptım 15 dakika
Afiyet olsnn hanimefendiiiiiSelam bayanlar...işte süper bi menü..Dün demiştim.. sporda yaptım.1 saat yürüyüş..30 dk plates
Kahvaltı 1 yumurta
1 dilim peynir
1 tam ceviz
2 dilim karpuz
2 dilim tam buğday ekmeği
Çay şekersiz
Ara 1 fincan türk kahvesi şekersiz
2 kare bitter
Ara 1 bardak kefir ile sodayı karıştırıp içtim.
Akşam ızgara balık
Salata
Yarım dilim mısır ekmeği
Ara 1 kase yoğurt
Bu menuyu gormemis olayim amaaan
Evet yoksaaaabir daha kendime bu kötülüğü yapmayacağım
Benm icin oyle degl hep gezmek tozmak@ParteMoralll yarin kocis evde olsa nolacak bi pazarimiz bile yok bahçede calisacagiz beybi ben yarin esas bi güzel spor yapicam comel kalk comel kalk :))
Ayyhh kolay gelsnnnnnn bahce isimiMesaimiz 5 de baslicak( sicak ice kizmadan ogle sonuna kadar benden ses cikmazzz ha beni mirak etmeyinn:))
Ay ne guzel citcit bende ama fistk var onumdeee bir kg olsa yerm antp fstigi cok severm ofofAfferin gizz valla helall olsun esim dondurma yicekk vay babam vayyy.bizimkide aksamlari hic agzi bos durmaz ya cekirde kek biskuvit cips ben yonumu ceviriyom hele çekirdek citliyya deli olumm cit cit cit
Benimki bu hafta full nöbetçi oldugu için gunduzleri hep evdeyduuuYarin pazar kocisler evde tehlikenin farkindamisssiiizz
Antep mii fistiguuu muuuAy ne guzel citcit bende ama fistk var onumdeee bir kg olsa yerm antp fstigi cok severm ofof
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?