- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #159.641
Afiyet ola partikomm çok gözellSabah
Iki haslanmis yumurta
Peynir zeytin pastirma fume cay
Oglen
Bir kase yogurt
Aksam
Tavuklu koskocamaaan salata yesilikli
Yogurtlu firinda sebze
Yulafciklarim
Zero yarisini ictim kutunun
2lt su
Bnm dedemlern bugday tarlalari vardi bzde gidiodk ozamanlar sahit oluyodum. Bahceride bar sera missss gibi yioruz gidince ben bayadir gitmiorm 5sene olmstr belki kizimi gtrcem esimi gorsunler yesnler mis gibuu :)Tarlada kibari bahcee :)) sagol canim.hep organik sebze yetistiriyomk ama toplamayi cok seviremm hem banada bol gabak patlican yi babam yii iyi geliyor:))
Ay bende coooook hemde cok oda bana alio ama kendi yioAntep mii fistiguuu muuuen sevdigimmmm ennnnnnnnn
Evet kuzum hergün paylas menünü sohbete gelllSelam kızlar ben yeni katılanlardan menu paylasiyomuyuz yoksa cumadan sonrami katiliyoruz bilmiyorum amada yinede yazayim bu gün menüm sabah 2 yumurtalı omlet peynir kk 4 zeytin 1.5 dilim ekmek domates çay sevmiyorum çay yok :) arada 6- 8 fındık öğlen canım mantı istedi yaptım çorba kasesi kadar yedimyanında kocaman salata ama aksam bisey yemedim elma yoğur sadece bide 1 saat yürüyüş yaptım gün icindede mekik bacak egzersizleri filan yaptım 15 dakika
Ay bende coooook hemde cok oda bana alio ama kendi yio
Gayet guzel canim menünde sporundaSelam bayanlar...işte süper bi menü..Dün demiştim.. sporda yaptım.1 saat yürüyüş..30 dk plates
Kahvaltı 1 yumurta
1 dilim peynir
1 tam ceviz
2 dilim karpuz
2 dilim tam buğday ekmeği
Çay şekersiz
Ara 1 fincan türk kahvesi şekersiz
2 kare bitter
Ara 1 bardak kefir ile sodayı karıştırıp içtim.
Akşam ızgara balık
Salata
Yarım dilim mısır ekmeği
Ara 1 kase yoğurt
Afiyet olsun sarrafcimBen de menümü yazayım..
Sabah: çökelekli yumurta, boll domates salatalık, dört ceviz..
Akşam: bir tabak kuru fasülye, küçük biber dolma, yoğurt..
Su 3 lt. oldu bir saat yürüyüş yapıldı..
Niye gizz ay yimis mantiyi aksam da yemek yimemis dengelemisBu menuyu gormemis olayim amaaan
Yoook malesf :)öglen ye sende acik giz yoh mu dukanda cereze yer
Uzak cnm 5saatte arabamizla gideriz. Nasip olmadi tatile fln ckioz ya insallah gidicez.Gotur kizz uzak degilse gidin tertemiz bi hava cekinn mis gibide sebzelerde ni varsa yiyin degisiklik olur
sen garisma bakimNiye gizz ay yimis mantiyi aksam da yemek yimemis dengelemisiyuii iyiiii
Ayyy kolayy geldinn tatlimmmMesaimiz 5 de baslicak( sicak ice kizmadan ogle sonuna kadar benden ses cikmazzz ha beni mirak etmeyinn:))
AhahahhhYemek cok yiodum ya azcik gobegim cikmisti bide regl olmamstm ya suan midem iceri goctugobegm cok az var dioki esmm hmmmm bsy kalmams fitmi oldn dio hahahah evet gormuomsn dedm sakasina dioki yuzun bembeyz agzin burnun phahahaja kootm ya adam acidi bana dedm sacmalama yahu
Kiiz sen çok bile oturmussun hemen uyuuu 5 de kalkcann iyi uykular tatlikoKızlar ben yatiyom 5 te is basi var yarin ahsamm görüşürüz
Yok valllaAhahahhhAllahhh seniii giiizzz adam acisin sana acik fistik versin diye yapiyon bunlari deaamii
Ay niyy yation giiAyy başım ağriyo bek yorgunum gizlaaa yatiyom ben hayırlı geceler
Ayy fit olmak yimekden daha guzel valla yoksa ben yemeğe aşığim resmenYok valllacok uzuldu zaar halime napalimmm bunlar hep fit olmak icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?