Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tarlada kibari bahcee :)) sagol canim.hep organik sebze yetistiriyomk ama toplamayi cok seviremm hem banada bol gabak patlican yi babam yii iyi geliyor:))
Bnm dedemlern bugday tarlalari vardi bzde gidiodk ozamanlar sahit oluyodum. Bahceride bar sera missss gibi yioruz gidince ben bayadir gitmiorm 5sene olmstr belki kizimi gtrcem esimi gorsunler yesnler mis gibuu :)

Evet kuzum hergün paylas menünü sohbete gelll tanişalim kaynaşalimm menün gayet guzel canim mantiyi az yemissin hemde aksam dengelemissin

Gayet guzel canim menünde sporunda

Ben de menümü yazayım..
Sabah: çökelekli yumurta, boll domates salatalık, dört ceviz..
Akşam: bir tabak kuru fasülye, küçük biber dolma, yoğurt..
Su 3 lt. oldu bir saat yürüyüş yapıldı..
Afiyet olsun sarrafcim

öglen ye sende acik giz yoh mu dukanda cereze yer
Yoook malesf :)
Gotur kizz uzak degilse gidin tertemiz bi hava cekinn mis gibide sebzelerde ni varsa yiyin degisiklik olur
Uzak cnm 5saatte arabamizla gideriz. Nasip olmadi tatile fln ckioz ya insallah gidicez.
Niye gizz ay yimis mantiyi aksam da yemek yimemis dengelemisiyuii iyiiii
sen garisma bakim

Yemek cok yiodum ya azcik gobegim cikmisti bide regl olmamstm ya suan midem iceri goctu gobegm cok az var dioki esmm hmmmm bsy kalmams fitmi oldn dio hahahah evet gormuomsn dedm sakasina dioki yuzun bembeyz agzin burnun phahahaja kootm ya adam acidi bana dedm sacmalama yahu

Ahahahhh Allahhh seniii giiizzz adam acisin sana acik fistik versin diye yapiyon bunlari deaamii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…