- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #159.661
Ayy cohh uyhum vaaaAy niyy yation gii
Ay sen kendine eziyet etme ya litfenAyy fit olmak yimekden daha guzel valla yoksa ben yemeğe aşığim resmenama kilo alacam diye rahatcanahh yiyemiyommmm acısınlar bence de bizeee
Valla ben senden 1 kilo eksi bekliyom kiz hem regl oldun ödem iner hemde menülerin çok iyiiii
Amaaaan uykhcu moon en son 5saat omce aktfmis cook endiseliymAyy cohh uyhum vaaa
68.5mu diysin bende 68diyirim bakalm hangisi tutucakValla ben senden 1 kilo eksi bekliyom kiz hem regl oldun ödem iner hemde menülerin çok iyiiii
Kendime böyle eziyet etmesem bir ayda ben 10 kilo alirim kiz baksana annemlerde 2 3 gün kaldim dikkat ettim ama diyet gibi degil yani normal yedim vee bir buçuk kilooooo almişim ya bu nedirrrAy sen kendine eziyet etme ya litfen
Yoook kizz bu hafta olamam 68olursam halaya dururzKizzz @ParteMoralll kilo tahminimi soylumde öyle yatim mm bence sen 69 sann 67 olunnn
Ayy napiyo mooon kizz özlüyommmmm @moon8187 gesseeeneeeAmaaaan uykhcu moon en son 5saat omce aktfmis cook endiseliym
Sen bence gördün bile 68 i ondan bu kadar heycanlisinnmn dimiiii68.5mu diysin bende 68diyirim bakalm hangisi tutucakcooh heycanliyam baxim
Hayr mesela hafta sonlari kasma obur gunler dikkat et gibi. Mesela benm kuruyemisim fln yok ya onlardan yerdm mesela kizartma yerdm bulgr makarna az az yerdm anladn korurdumKendime böyle eziyet etmesem bir ayda ben 10 kilo alirim kiz baksana annemlerde 2 3 gün kaldim dikkat ettim ama diyet gibi degil yani normal yedim vee bir buçuk kilooooo almişim ya bu nedirrrben çok çabuk aliyom hep diyet gibi devam etmem lazim ama yiyom bazenlerii giii hep de bünyem kaldirmiyo diyet gibi az yemeyi
Hayr vallahi gormedim kiz yoksa 67derdm. Bi haftada bir kg vermek istiorm hedefyapiorm ki ondan heycanliyik ski yaptigim icin inancim yuksekSen bence gördün bile 68 i ondan bu kadar heycanlisinnmn dimiiii
Valla bi kaynanasi geldi koptu hayattanAyy napiyo mooon kizz özlüyommmmm @moon8187 gesseeeneee
Kizz eksi gordm dedm ne bi kgsu iki gunde hahahahahahahaAma sen bi kilo eksik gorundum didinnn bugun..yani 68 haa 66, 5 bi kilo eksik cikann kactin tamm bugunn
Ayy yok kiz yiyom o kadar zaten mesela kahvaltida bazen beyaz ekmek yıyorum tazecikk pilavdan makarnadan bazen öglen doyana kadar yiyorum aksam dengeliyorum yani hep düşünerek yiyorum ama tabi tam diyet gibi degil o zaman hep kilo verrim zati gizz bi gün cok bi gün az dengeliyorumHayir
Hayr mesela hafta sonlari kasma obur gunler dikkat et gibi. Mesela benm kuruyemisim fln yok ya onlardan yerdm mesela kizartma yerdm bulgr makarna az az yerdm anladn korurdum
Bir kilo versen süper olur kiz aman durmasin da kilo vermen her hafta 700 gr 1 kilo arasi super benceHayr vallahi gormedim kiz yoksa 67derdm. Bi haftada bir kg vermek istiorm hedefyapiorm ki ondan heycanliyik ski yaptigim icin inancim yuksek
Ozaman tmm cnm sen kasmiosun iyi bencede guzel boyle..Ayy yok kiz yiyom o kadar zaten mesela kahvaltida bazen beyaz ekmek yıyorum tazecikk pilavdan makarnadan bazen öglen doyana kadar yiyorum aksam dengeliyorum yani hep düşünerek yiyorum ama tabi tam diyet gibi degil o zaman hep kilo verrim zati gizz bi gün cok bi gün az dengeliyorum
Aynen cnmm zTen 10kg vercem ooo super olr haftada bir kgBir kilo versen süper olur kiz aman durmasin da kilo vermen her hafta 700 gr 1 kilo arasi super bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?