Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Slm kızlar msj larını zi okudum . Mükemmelsiniz. Lütfen motive olmaya ihtiyacım var. Yarışma bitti mi anlamadım. Diyet yapmaya çalışıyorum üç gündür güya ama hiç alakası yok.
25 yaşındayım 1.68 boydayim .93 kilo dayım. Aslında lise zamanlarında 55_ 60 kiloydum. Regl olduktan sonra hormonal denge değişti . Sonrasında astım ilaçları kullanmaya başladım . 2011 de evlendim ve Tüp bebek ilaçları da kullanmaya başladım. Son durum işte dediğim gibi 93 ....
hiç güzel durmuyor bende .... benim sorunum sadece doymamak . Kendimi iki kepce yemekle kisitlanmis hissediyorum ve cok ekmek tüketiyorum . Lütfen banada birazcik destek ve motive

Sende katil bize tatlimm ilk başta ufak ufak kıs yemeklerinden zaten burda oldukça motiven artikça yiyemiceksin emin ol her akşam menulerimizi paylaşiyoruz yediklerini yazacağini bilmek insani disipline ediyor

Bende seni merak ediyordum canim misafir mi agirladin annecin nasil biraz daha iyi mi afiyet olsun canim menün güzel
Sagolasin canim gelen giden çok oluyor birtanem telefonu elime bile alamadim.Annem şükür iyi agrisi oldugu icin bugünde erkenden hortladim .Sen nasılsın biitti mi temizlik prenses pembisss pastyai yedi mi

Sagolasin canim gelen giden çok oluyor birtanem telefonu elime bile alamadim.Annem şükür iyi agrisi oldugu icin bugünde erkenden hortladim .Sen nasılsın biitti mi temizlik prenses pembisss pastyai yedi mi
Ayyy kanepeye kivrildimm uyumusum orda kizz iyyim bende canim bitti temizliğim yarin görümcem bize gelecek Alamanyadan geldi bir buçuk ay kalacak yine bugün bi sil süpür toz yaparim sonra dinlenirimmm

Ayyy kanepeye kivrildimm uyumusum orda kizz iyyim bende canim bitti temizliğim yarin görümcem bize gelecek Alamanyadan geldi bir buçuk ay kalacak yine bugün bi sil süpür toz yaparim sonra dinlenirimmm
Kizzz Kıyamam yaa ben sanaa peki eksik gedik arayicimidir gorumce inşallah güzel geçer bayagi da uuzn kalacakmis

Kizzz Kıyamam yaa ben sanaa peki eksik gedik arayicimidir gorumce inşallah güzel geçer bayagi da uuzn kalacakmis
Senede bi defa geliyo böyle 6 hafta kaliyo bir ayi falan bizim evde geçiyo kiz yok Allah tan benle yer içer toplar temizler lafi şoru yoktur yani zaten çok iyi anlaştigimiz için çogu zamanini bizim evde geçiriyo ama yine de uzun kalicagi için ben heryer düzenli olsun tertemiz olsun dedim biraz uyusuk yaptigim için işi anca bitti kiz

Afiyet olsun tatlim çok güzel menün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…