- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #159.681
Hahahahahahhahahaha gt yat zibar biz laklak yapizz kocislen by
Sende katil bize tatlimm ilk başta ufak ufak kıs yemeklerinden zaten burda oldukça motiven artikça yiyemiceksin emin ol her akşam menulerimizi paylaşiyoruz yediklerini yazacağini bilmek insani disipline ediyorSlm kızlar msj larını zi okudum . Mükemmelsiniz. Lütfen motive olmaya ihtiyacım var. Yarışma bitti mi anlamadım. Diyet yapmaya çalışıyorum üç gündür güya ama hiç alakası yok.
25 yaşındayım 1.68 boydayim .93 kilo dayım. Aslında lise zamanlarında 55_ 60 kiloydum. Regl olduktan sonra hormonal denge değişti . Sonrasında astım ilaçları kullanmaya başladım . 2011 de evlendim ve Tüp bebek ilaçları da kullanmaya başladım. Son durum işte dediğim gibi 93 ....
hiç güzel durmuyor bende .... benim sorunum sadece doymamak . Kendimi iki kepce yemekle kisitlanmis hissediyorum ve cok ekmek tüketiyorum . Lütfen banada birazcik destek ve motive
Bende seni merak ediyordum canim misafir mi agirladin annecin nasil biraz daha iyi miGünaydın kızlar dün geçmiş olsun misafirleri vardi.Menum şimdi paylasiyorum.Musmutlu pazarlar.Eki Görüntüle 1867246
Sagolasin canim gelen giden çok oluyor birtanem telefonu elime bile alamadim.Annem şükür iyi agrisi oldugu icin bugünde erkenden hortladim .Sen nasılsın biitti mi temizlik prenses pembisss pastyai yedi miBende seni merak ediyordum canim misafir mi agirladin annecin nasil biraz daha iyi miafiyet olsun canim menün güzel
Ayyy kanepeye kivrildimm uyumusum orda kizzSagolasin canim gelen giden çok oluyor birtanem telefonu elime bile alamadim.Annem şükür iyi agrisi oldugu icin bugünde erkenden hortladim .Sen nasılsın biitti mi temizlik prenses pembisss pastyai yedi mi
Kizzz Kıyamam yaa ben sanaa peki eksik gedik arayicimidir gorumce inşallah güzel geçer bayagi da uuzn kalacakmisAyyy kanepeye kivrildimm uyumusum orda kizziyyim bende canim bitti temizliğim yarin görümcem bize gelecek Alamanyadan geldi bir buçuk ay kalacak yine bugün bi sil süpür toz yaparim sonra dinlenirimmm
Senede bi defa geliyo böyle 6 hafta kaliyo bir ayi falan bizim evde geçiyo kiz yok Allah tan benle yer içer toplar temizler lafi şoru yoktur yani zaten çok iyi anlaştigimiz için çogu zamanini bizim evde geçiriyoKizzz Kıyamam yaa ben sanaa peki eksik gedik arayicimidir gorumce inşallah güzel geçer bayagi da uuzn kalacakmis
Günaydın canimmm süpersinGünaydın fıstıklarbugün kahvaltıda benim koca kızartama istedi yaptım ama kendim yemedim hiç sadece bir patetes çubuğu aldım o kadar
Afiyet olsun tatlim çok güzel menünDün unutup listemi paylaşamadım kusura bakmayın :)
Sabah ; zeytin biraz peynir domates haşlanmış 1 adet yumurta
Ara öğün :1 şeftali , bi kaç tane kuru üzüm leblebi
Aksam: salata, yoğurt
Kahvaltıyı geç yaptığım için öğle yemeğini eş geçtim :)
Ama sen yimedin dimiiiiTunaydn kizlar ancak geldm.
Pazar kahvaltilari kolaylikla atlatilinca geriye cok sorun kalmiyo :)
Mesela sabah mis gibi ramazan pidesi vardi bizin evde
Sorma ne haldeyimAma sen yimedin dimiiii
Az mi yedin cok muSorma ne haldeyim
Sorma kederdeyim
Sorma yangınlardayım zaman zaman
Sorma utanırım
Sorma söyleyemem
Sorma nöbetlerdeyim başım duman
Sorma ne haldeyim
Sorma kederdeyim
Sorma yangınlardayım zaman zaman
Sorma utanırım
Sorma söyleyemem
Sorma nöbetlerdeyim başım duman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?