- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #159.701
Benim kiziminkindede oluyordu geçti şu an poposunda çatlak vardı bide alerjisi vardı çenesi hemen kırmızı kırmızı kabarırdı şu an pek olmuyorda büyüdükçe gecti 1 yaşında benimkiBugün canım çok sıkkın kızlar..bebişimin bezinde kan vardı bugün.. Tahlil yaptırdık kan ve lökosit varmış.yarın Dr A gidicem bakalım.inş önemli bişey değildir...işte benim bu günüm
Kahvaltı iki dilim tam buğday ekmeği
3 kaşık menemen
1 dilim peynir
1 tam ceviz
Ara kahve iki kare bitter
Öğle 1 tabak maş fasulyesinden salata
Ara 3 ceviz 1 incir
Akşam 1 tabak nohut
1 dilim t.b. Ekmeği
maşallah ne güzel spor yapmışsın..hem yürüyüş hem ip atlama..Oda kesmedi 200 tanede ip atladım
Çok geçmiş olsun canım.. benim kızımda da kan görülmüştü süt alerjisi çıktı acaba öyle bişeymiki..Bugün canım çok sıkkın kızlar..bebişimin bezinde kan vardı bugün.. Tahlil yaptırdık kan ve lökosit varmış.yarın Dr A gidicem bakalım.inş önemli bişey değildir...işte benim bu günüm
3 kaşık menemen
1 dilim peynir
1 tam ceviz
Ara 3 ceviz 1 incir
Akşam 1 tabak nohut
1 dilim t.b. Ekmeği
Yemedm kiZz aksam disarda yidk simdi cafedeyzzzYidin demi hahittin bunu
olabilir cnım bende ondan şüpheleniyorumÇok geçmiş olsun canım.. benim kızımda da kan görülmüştü süt alerjisi çıktı acaba öyle bişeymiki..
Eğer öyleyse diyet verebilir..emziriyorsan sen de dikkat edersin kolayca atlatırsınız inşallah..olabilir cnım bende ondan şüpheleniyorum
Cnm gecmis olsunnnnnnnbakalım bizimkine dr ne dicek...alerji derse süt ve süt ürünleri yumurta dana eti yanmiyo galiba..inş atlatırız hemencecik.
evet canım emziriyorum..inşallah atlatırız canım çok sağol..Eğer öyleyse diyet verebilir..emziriyorsan sen de dikkat edersin kolayca atlatırsınız inşallah..
çok sağol canımmmCnm gecmis olsunnnnnnn
Geçmiş olsun canim acil şifalar diliyorum evladinaBugün canım çok sıkkın kızlar..bebişimin bezinde kan vardı bugün.. Tahlil yaptırdık kan ve lökosit varmış.yarın Dr A gidicem bakalım.inş önemli bişey değildir...işte benim bu günüm
3 kaşık menemen
1 dilim peynir
1 tam ceviz
Ara 3 ceviz 1 incir
Akşam 1 tabak nohut
1 dilim t.b. Ekmeği
ecmis olsun canim RABBIM sifa versinKizlarr bugun çooook yorucu ve uzucu haber aldim.sabah 6 dan aksam 5 ce bahcede calistik ve fena hasatim.uzucu habere gelince komsumuz kayseriden manisaya giderken konyada kaza yapıyorlar babası ölüyor annesi yogun bakimda konyada komsumda yarali burun kirik cenesinim alti yuzulmus ayyy gordum kotu oldum.bahceye teli goturmedim çekmiyor diye bi baktim kotu haberr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?