Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugün canım çok sıkkın kızlar..bebişimin bezinde kan vardı bugün.. Tahlil yaptırdık kan ve lökosit varmış.yarın Dr A gidicem bakalım.inş önemli bişey değildir...işte benim bu günüm

Kahvaltı iki dilim tam buğday ekmeği
3 kaşık menemen
1 dilim peynir
1 tam ceviz

Ara kahve iki kare bitter

Öğle 1 tabak maş fasulyesinden salata

Ara 3 ceviz 1 incir

Akşam 1 tabak nohut
1 dilim t.b. Ekmeği

Benim kiziminkindede oluyordu geçti şu an poposunda çatlak vardı bide alerjisi vardı çenesi hemen kırmızı kırmızı kabarırdı şu an pek olmuyorda büyüdükçe gecti 1 yaşında benimki

bakalım bizimkine dr ne dicek...alerji derse süt ve süt ürünleri yumurta dana eti yanmiyo galiba..inş atlatırız hemencecik.

Çok geçmiş olsun canım.. benim kızımda da kan görülmüştü süt alerjisi çıktı acaba öyle bişeymiki..

Menümü de yazayım..
Sabah: menemen, beş zeytin, kk peynir, domates, salatalık, on çiğ fındık..
Akşam: bir kase mercimek, bir tabak yumurtalı ıspanak, bir kaşık kıyma kavurma..

İyi geceler kızlar sbaah 7.30 ev meaaim basladi kislik hazirlama hadi yemek hadi temizlik hadii ütü hadi ora hadii bura derken ayagim altima gelmedi.sabah menum 1 yumurta az patates kizartma 5 zeytin 1 simit öğlen 1 tabak çorba 1 biber 1 patlican dolma az makarna 2 dilim ekmek aksam yemek yemedim. Günboyu hep hareket halindeydin Öğlen saglam yedim farkindayim ama baska türlü ayakta duramazdim.Daha simdii bitirdimm işimi Çökelek gibiyim

Geçmiş olsun canim acil şifalar diliyorum evladina

Sabah
omlet,domates,salata,zeytn,peynir
Cay (sicacik ramazan pidesi vardi dokunmadim )
Aksam
Disardaydim izgara,ayran,5tane firinlanmis patates..(kacamak)
Esim tatli yiodu yaninda dondurma vanilyali onun dondurmasindan catalin ucuyla aldm.(yine kacamak)
Cayy su fazla icemedm disardydm yeni girdim eve..
Bugun ancak bukdr kurtrdim disarda me zorr bee pff
Durustlukten zarar gelmez

kizlar herkeseee merhabalarrr
kv bu aksam gitti valla yogun gecti yazamadm dun bugunde esim evdeydi filandi derken anca gelebildim canisilar...cok yedim ben yarin basliyorummm ee mecburum sarraf a rakip olduk ya..tartilmadm tartilmicam cumaya kadar sanirimmmm cuma kac olacagim supriz olsunn

Kizlarr bugun çooook yorucu ve uzucu haber aldim.sabah 6 dan aksam 5 ce bahcede calistik ve fena hasatim.uzucu habere gelince komsumuz kayseriden manisaya giderken konyada kaza yapıyorlar babası ölüyor annesi yogun bakimda konyada komsumda yarali burun kirik cenesinim alti yuzulmus ayyy gordum kotu oldum.bahceye teli goturmedim çekmiyor diye bi baktim kotu haberr...

g
ecmis olsun canim RABBIM sifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…