- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #159.721
Takima grceksn aceleeee et......bende yarn tartilmak istemiorm reglm biticek ya carsmba dger gruba tartlcm.kizlar herkeseee merhabalarrr
kv bu aksam gitti valla yogun gecti yazamadm dun bugunde esim evdeydi filandi derken anca gelebildim canisilar...cok yedim ben yarin basliyorummm ee mecburumsarraf a rakip olduk ya..tartilmadm tartilmicam cumaya kadar sanirimmmm cuma kac olacagim supriz olsunn
AyyyyyKizlarr bugun çooook yorucu ve uzucu haber aldim.sabah 6 dan aksam 5 ce bahcede calistik ve fena hasatim.uzucu habere gelince komsumuz kayseriden manisaya giderken konyada kaza yapıyorlar babası ölüyor annesi yogun bakimda konyada komsumda yarali burun kirik cenesinim alti yuzulmus ayyy gordum kotu oldum.bahceye teli goturmedim çekmiyor diye bi baktim kotu haberr...
Süper ötesi mükemmelsin tatlım tebrik ediyorumSabah
omlet,domates,salata,zeytn,peynir
Cay (sicacik ramazan pidesi vardi dokunmadim)
Aksam
Disardaydim izgara,ayran,5tane firinlanmis patates..(kacamak)
Esim tatli yiodu yaninda dondurma vanilyali onun dondurmasindan catalin ucuyla aldm.(yine kacamak)
Cayy su fazla icemedm disardydm yeni girdim eve..
Bugun ancak bukdr kurtrdim disarda me zorr bee pff
Durustlukten zarar gelmez
Yeni gördüm ben canım tam yazdım cevapla dedim ekranda senin yazıyı buldumAy menumeeee yormmmmmm bidaha kmseye yapmiorm cok sihirlendm
Kız dur hemen atarlanmaSabah
omlet,domates,salata,zeytn,peynir
Cay (sicacik ramazan pidesi vardi dokunmadim)
Aksam
Disardaydim izgara,ayran,5tane firinlanmis patates..(kacamak)
Esim tatli yiodu yaninda dondurma vanilyali onun dondurmasindan catalin ucuyla aldm.(yine kacamak)
Cayy su fazla icemedm disardydm yeni girdim eve..
Bugun ancak bukdr kurtrdim disarda me zorr bee pff
Durustlukten zarar gelmez
Allah rahmet eylesin canım..Rabbim herkesi kazalardan korusun..Kizlarr bugun çooook yorucu ve uzucu haber aldim.sabah 6 dan aksam 5 ce bahcede calistik ve fena hasatim.uzucu habere gelince komsumuz kayseriden manisaya giderken konyada kaza yapıyorlar babası ölüyor annesi yogun bakimda konyada komsumda yarali burun kirik cenesinim alti yuzulmus ayyy gordum kotu oldum.bahceye teli goturmedim çekmiyor diye bi baktim kotu haberr...
Kaçak nerelerdesin bakım sen.. yarışı unutma..bende bu gayret var sorma gitsin..geçicem senikizlar herkeseee merhabalarrr
kv bu aksam gitti valla yogun gecti yazamadm dun bugunde esim evdeydi filandi derken anca gelebildim canisilar...cok yedim ben yarin basliyorummm ee mecburumsarraf a rakip olduk ya..tartilmadm tartilmicam cumaya kadar sanirimmmm cuma kac olacagim supriz olsunn
SupermiSüper ötesi mükemmelsin tatlım tebrik ediyorumben olsam dayamazdım belkide yemeğimi kısıtlasam bile dondurma yiyebilirdim
Yeni gördüm ben canım tam yazdım cevapla dedim ekranda senin yazıyı buldum
Iciom giiii thnks@ParteMoralll gayet menun iui zarari dokunacak bi kacamak degil bence ama suyunu ic biraz daha yatana kadar
kizzz sen hic bana yorm yapin dedigimi gordnmuKız dur hemen atarlanma
Menün gayet güzell..patates dilimi küçüktür herhalde.. dondurma bile yememişsin ben olsam dayanamazdım
Bugün canım çok sıkkın kızlar..bebişimin bezinde kan vardı bugün.. Tahlil yaptırdık kan ve lökosit varmış.yarın Dr A gidicem bakalım.i
Gayet guzel bir menu bence afiyet olsun...genelde 2 ogun yiyorsun sende sanirim canmMenümü de yazayım..
Sabah: menemen, beş zeytin, kk peynir, domates, salatalık, on çiğ fındık..
Akşam: bir kase mercimek, bir tabak yumurtalı ıspanak, bir kaşık kıyma kavurma..
Basiniz sagolsun kalanlara allah sabir versinKizlarr bugun çooook yorucu ve uzucu haber aldim.sabah 6 dan aksam 5 ce bahcede calistik ve fena hasatim.uzucu habere gelince komsumuz kayseriden manisaya giderken konyada kaza yapıyorlar babası ölüyor annesi yogun bakimda konyada komsumda yarali burun kirik cenesinim alti yuzulmus ayyy gordum kotu oldum.bahceye teli goturmedim çekmiyor diye bi baktim kotu haberr...
Yurusten geldim 1 saat yürüdüm kıpkırmızı oldum pancar gibi bu sıcakta
HarikaaaOda kesmedi 200 tanede ip atladım
Ayy gecmis olsun canimmm insallah kötü bisey çikmazBugün canım çok sıkkın kızlar..bebişimin bezinde kan vardı bugün.. Tahlil yaptırdık kan ve lökosit varmış.yarın Dr A gidicem bakalım.inş önemli bişey değildir...işte benim bu günüm
Kahvaltı iki dilim tam buğday ekmeği
3 kaşık menemen
1 dilim peynir
1 tam ceviz
Ara kahve iki kare bitter
Öğle 1 tabak maş fasulyesinden salata
Ara 3 ceviz 1 incir
Akşam 1 tabak nohut
1 dilim t.b. Ekmeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?