Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Takima grceksn aceleeee et......bende yarn tartilmak istemiorm reglm biticek ya carsmba dger gruba tartlcm.

Menum
Sabah 7:00 kendim yaptigim kiymadan sucuk ici yagziz 2-3 catal yedim kk az peynir ilac içtim
14::00 da bi dilim karpuz bi haslanmis mısır yedim
18:30 samisakli yogurtlu kelebek makarna bir porsiyon yedim sosu yagsi yok denecek kadar bunu yedim ama acimdan öldüm. ve bugün haddinden cok calistim kizlar 3 lt su icildi

Ayyyyy allah rahmet eylesin..

Süper ötesi mükemmelsin tatlım tebrik ediyorum ben olsam dayamazdım belkide yemeğimi kısıtlasam bile dondurma yiyebilirdim

Kız dur hemen atarlanma
Menün gayet güzell..patates dilimi küçüktür herhalde.. dondurma bile yememişsin ben olsam dayanamazdım

Allah rahmet eylesin canım..Rabbim herkesi kazalardan korusun..

Kaçak nerelerdesin bakım sen.. yarışı unutma..bende bu gayret var sorma gitsin..geçicem seni

Süper ötesi mükemmelsin tatlım tebrik ediyorum ben olsam dayamazdım belkide yemeğimi kısıtlasam bile dondurma yiyebilirdim
Supermi pattis yememem lazmdi. Tesekkr ederm tatlim
Yeni gördüm ben canım tam yazdım cevapla dedim ekranda senin yazıyı buldum

@ParteMoralll gayet menun iui zarari dokunacak bi kacamak degil bence ama suyunu ic biraz daha yatana kadar
Iciom giiii thnks
Kız dur hemen atarlanma
Menün gayet güzell..patates dilimi küçüktür herhalde.. dondurma bile yememişsin ben olsam dayanamazdım
kizzz sen hic bana yorm yapin dedigimi gordnmu cok sinir oldm pattislere ondan vicdanimi rahatlatmak istiorm

Iyi geceler kizlar pazar gunu malum disardaydik ....
Sabah:1 kucuk kase sehriye corbasi...disari cikacaktik ilac almam lazimdi acelece icildi...
Ogle:izgara tavuk salata ligt cola
Sonra yarim porsiyon kunefe
Buzlu latte sekersiz

aksam sadece kefir ictim ...

Bugün canım çok sıkkın kızlar..bebişimin bezinde kan vardı bugün.. Tahlil yaptırdık kan ve lökosit varmış.yarın Dr A gidicem bakalım.i

Gecmis olsun canimm
Menümü de yazayım..
Sabah: menemen, beş zeytin, kk peynir, domates, salatalık, on çiğ fındık..
Akşam: bir kase mercimek, bir tabak yumurtalı ıspanak, bir kaşık kıyma kavurma..
Gayet guzel bir menu bence afiyet olsun...genelde 2 ogun yiyorsun sende sanirim canm

Basiniz sagolsun kalanlara allah sabir versin

Ayy gecmis olsun canimmm insallah kötü bisey çikmazbize de haber ver sonuclar çikinca tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…