- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #159.741
Afiyet olsun sarrafcim çok güzelMenümü de yazayım..
Sabah: menemen, beş zeytin, kk peynir, domates, salatalık, on çiğ fındık..
Akşam: bir kase mercimek, bir tabak yumurtalı ıspanak, bir kaşık kıyma kavurma..
Spor olarak..
Çarşıda baya dolaştım yürüyüşe sayıyorum..50 mekik..
Kolay gelsin tatlimm baya yorulmussunİyi geceler kızlar sbaah 7.30 ev meaaim basladi kislik hazirlama hadi yemek hadi temizlik hadii ütü hadi ora hadii bura derken ayagim altima gelmedi.sabah menum 1 yumurta az patates kizartma 5 zeytin 1 simit öğlen 1 tabak çorba 1 biber 1 patlican dolma az makarna 2 dilim ekmek aksam yemek yemedim. Günboyu hep hareket halindeydin Öğlen saglam yedim farkindayim ama baska türlü ayakta duramazdim.Daha simdii bitirdimm işimi Çökelek gibiyim
5 tüm patates mi yedinSabah
omlet,domates,salata,zeytn,peynir
Cay (sicacik ramazan pidesi vardi dokunmadim)
Aksam
Disardaydim izgara,ayran,5tane firinlanmis patates..(kacamak)
Esim tatli yiodu yaninda dondurma vanilyali onun dondurmasindan catalin ucuyla aldm.(yine kacamak)
Cayy su fazla icemedm disardydm yeni girdim eve..
Bugun ancak bukdr kurtrdim disarda me zorr bee pff
Durustlukten zarar gelmez
İnan bana tatlı yediklerim yaktıklarımın yanında esamesi bile kalmamıştırAfiyet olsun sarrafcim çok güzel
Kolay gelsin tatlimm baya yorulmussunamaaa menü olmamiss tabiiii karbonhidrat ağırlıklı olmusss aksam yemeyerek biraz dengelemissin pazar yorgunlugu kacamagi olsun bu menü
Ayy hosgeldin beybiskookizlar herkeseee merhabalarrr
kv bu aksam gitti valla yogun gecti yazamadm dun bugunde esim evdeydi filandi derken anca gelebildim canisilar...cok yedim ben yarin basliyorummm ee mecburum @sarraf a rakip olduk ya..tartilmadm tartilmicam cumaya kadar sanirimmmm cuma kac olacagim supriz olsunn
Ayyy ben de o kadar yorgundum kii dün gelemedim hiç valla öyle bi uyumusum ki bayilmis gibiiİnan bana tatlı yediklerim yaktıklarımın yanında esamesi bile kalmamıştırSağlam efor sarfettim tüm gün
Ayy çok üzüldüm canimm Allah rahmet eylesinKizlarr bugun çooook yorucu ve uzucu haber aldim.sabah 6 dan aksam 5 ce bahcede calistik ve fena hasatim.uzucu habere gelince komsumuz kayseriden manisaya giderken konyada kaza yapıyorlar babası ölüyor annesi yogun bakimda konyada komsumda yarali burun kirik cenesinim alti yuzulmus ayyy gordum kotu oldum.bahceye teli goturmedim çekmiyor diye bi baktim kotu haberr...
O kadar tarla çalişmasina bu menü az bile kuzum makarnayi öglen yiseydin keskeMenum
Sabah 7:00 kendim yaptigim kiymadan sucuk ici yagziz 2-3 catal yedim kk az peynir ilac içtim
14::00 da bi dilim karpuz bi haslanmis mısır yedim
18:30 samisakli yogurtlu kelebek makarna bir porsiyon yedim sosu yagsi yok denecek kadar bunu yedim ama acimdan öldüm. ve bugün haddinden cok calistim kizlar 3 lt su icildi
Kiz 5 tane patates yidim diyo dilim mi tüm mü anlayamadimKız dur hemen atarlanma
Menün gayet güzell..patates dilimi küçüktür herhalde.. dondurma bile yememişsin ben olsam dayanamazdım
Künefe miiiIyi geceler kizlar pazar gunu malum disardaydik ....
Sabah:1 kucuk kase sehriye corbasi...disari cikacaktik ilac almam lazimdi acelece icildi...
Ogle:izgara tavuk salata ligt cola
Sonra yarim porsiyon kunefe
Buzlu latte sekersiz
aksam sadece kefir ictim ...
Ayyyy ne tumu bee dilimmmmm5 tüm patates mi yedinnerene yedin gi o hadar pattisi yoksa 5 dilim mi
Günaydın tatlimmmmmGünaydın kızlar musmutlu bir gün diliyorumHayırlı bir hafta olur inşallah
İki dilimde bıraksaydin kiz 5 dilim de nesiiiAyyyy ne tumu bee dilimmmmm
Canım bugün beni takdir edecenn 1 dilimcik yedimAyyyy ne tumu bee dilimmmmm
Ya sen delimsn ben nasl yicem 5patatesKiz 5 tane patates yidim diyo dilim mi tüm mü anlayamadimbütünse nasil yedi 5 pattisi ben onun şokundayim
nolcak elma dilim seklinde nolms yaniİki dilimde bıraksaydin kiz 5 dilim de nesiii
Oooooooooooo hayretCanım bugün beni takdir edecenn 1 dilimcik yedim
bebişim üç buçuk aylık canım..inşallah yaparlar inan güvenemiyorum dr lara..salihavaris canim cok gecmis olsun kac aylik bebegin korkutma kendini dr.lar gerekeni yapacaktr canim
büyük ihtimalle bizdede öyle bakalım ne çıkacak..birazdan randevumuz var.salihavaris canm süt urunlerine alerjiso olabilir bi arkadasiminda oyleydi seninde diyet yapman gerekenilir bu urunlere karsi
sağol canım..inşallah çıkmaz haber veririm tabi.Ayy gecmis olsun canimmm insallah kötü bisey çikmazbize de haber ver sonuclar çikinca tatlim
Aman canim bozmamaya çalış kır seytanin bacagini bu hafta çok guzel bi eksi bekliyorum ben sendenayyyy allahimmmm
Ya sen delimsn ben nasl yicem 5patates
nolcak elma dilim seklinde nolms yanihc bir artisi olmamis ama soylemicem cuma gorursunx insallah inerm. bu hafta bozma seysi ck.olcak kurtrmam lazm
Gözün üstümdee hissediyorumOooooooooooo hayret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?