Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menümü de yazayım..
Sabah: menemen, beş zeytin, kk peynir, domates, salatalık, on çiğ fındık..
Akşam: bir kase mercimek, bir tabak yumurtalı ıspanak, bir kaşık kıyma kavurma..
Afiyet olsun sarrafcim çok güzel
Spor olarak..
Çarşıda baya dolaştım yürüyüşe sayıyorum..50 mekik..

Kolay gelsin tatlimm baya yorulmussun amaaa menü olmamiss tabiiii karbonhidrat ağırlıklı olmusss aksam yemeyerek biraz dengelemissin pazar yorgunlugu kacamagi olsun bu menü

5 tüm patates mi yedin nerene yedin gi o hadar pattisi yoksa 5 dilim mi

Afiyet olsun sarrafcim çok güzel

Kolay gelsin tatlimm baya yorulmussun amaaa menü olmamiss tabiiii karbonhidrat ağırlıklı olmusss aksam yemeyerek biraz dengelemissin pazar yorgunlugu kacamagi olsun bu menü
İnan bana tatlı yediklerim yaktıklarımın yanında esamesi bile kalmamıştır Sağlam efor sarfettim tüm gün

Ayy hosgeldin beybiskoo gel hele anlat neler yaşadin

İnan bana tatlı yediklerim yaktıklarımın yanında esamesi bile kalmamıştır Sağlam efor sarfettim tüm gün
Ayyy ben de o kadar yorgundum kii dün gelemedim hiç valla öyle bi uyumusum ki bayilmis gibii kizim da 9 a geliyodu uyandiginda guzel bi uyku cektim yani bugun

Ayy çok üzüldüm canimm Allah rahmet eylesin komsuna da acil şifalar versin

O kadar tarla çalişmasina bu menü az bile kuzum makarnayi öglen yiseydin keske

Kız dur hemen atarlanma
Menün gayet güzell..patates dilimi küçüktür herhalde.. dondurma bile yememişsin ben olsam dayanamazdım
Kiz 5 tane patates yidim diyo dilim mi tüm mü anlayamadim bütünse nasil yedi 5 pattisi ben onun şokundayim

Künefe miii pazar kaçamagi olsun bu tatli hemde aksam bisey yememissin o yüzden görmüyorum

@ParteMoralll canımm 5 patates derken ebatıı
ayyyy allahimmmm
Kiz 5 tane patates yidim diyo dilim mi tüm mü anlayamadim bütünse nasil yedi 5 pattisi ben onun şokundayim
Ya sen delimsn ben nasl yicem 5patates
İki dilimde bıraksaydin kiz 5 dilim de nesiii
nolcak elma dilim seklinde nolms yani hc bir artisi olmamis ama soylemicem cuma gorursunx insallah inerm. bu hafta bozma seysi ck.olcak kurtrmam lazm

günaydın bayanlar..
salihavaris canim cok gecmis olsun kac aylik bebegin korkutma kendini dr.lar gerekeni yapacaktr canim
bebişim üç buçuk aylık canım..inşallah yaparlar inan güvenemiyorum dr lara..
salihavaris canm süt urunlerine alerjiso olabilir bi arkadasiminda oyleydi seninde diyet yapman gerekenilir bu urunlere karsi
büyük ihtimalle bizdede öyle bakalım ne çıkacak..birazdan randevumuz var.
Ayy gecmis olsun canimmm insallah kötü bisey çikmazbize de haber ver sonuclar çikinca tatlim
sağol canım..inşallah çıkmaz haber veririm tabi.
@selcanmehmetcan başınız sağolsun canım..Rabbim sabır versin arkadaşına..şifa versin
M Meltemhz teşekkür ederim canım

ayyyy allahimmmm

Ya sen delimsn ben nasl yicem 5patates
nolcak elma dilim seklinde nolms yani hc bir artisi olmamis ama soylemicem cuma gorursunx insallah inerm. bu hafta bozma seysi ck.olcak kurtrmam lazm
Aman canim bozmamaya çalış kır seytanin bacagini bu hafta çok guzel bi eksi bekliyorum ben senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…