- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #159.761
Afiyet olsun canımm şimdidenBen kahvaltı hazirlamaya gidiyorum gizlaaa görüsürük
Ayyyyyy ayy kunefeee diyoo yaaaa kunefeee bisey olmaz diyyy yaKünefe miiipazar kaçamagi olsun bu tatli hemde aksam bisey yememissin o yüzden görmüyorum
Yaww ne zalimsinizz yaww kaçtır künefee künefe yeminlen canım çekiyyAyyyyyy ayy kunefeee diyoo yaaaa kunefeee bisey olmaz diyyy yaven patates dilim yiorm cok dio sakaa :d
Aman canim bozmamaya çalış kır seytanin bacagini bu hafta çok guzel bi eksi bekliyorum ben senden
Gözün üstümdee hissediyorumHahhaha ekmek görümce aklıma geliyosunn
Kiz bu kaptan zalimm baksana patatess nedir yaYaww ne zalimsinizz yaww kaçtır künefee künefe yeminlen canım çekiyyAmaa yeemicemmm bayrama kadar 95 görürsem ödül yaparım
Sormaa tatlım dondurmaya da hasretimmKiz bu kaptan zalimm baksana patatess nedir yakunefeyle kiyaslanamaz .
Bende cok severm. Bide esim tatli yedi sarma dondurmali ben baktm
Wuhuuuu hade bakalımmmm vira Bismillah rekabet iyidir her zamanYeniyim ama muhtesem girisim olacak araniza belkide ben hepinizi gecerim hem yeni başlamamın hemde kızımı emzirmenin avantajiyla kendimden iyi bir performans bekliyorum
biz oyleyz yeriz pasoSormaa tatlım dondurmaya da hasretimmKızz maşallah eşinde kg problemi yok galiba valla herşeyi silip süpürüyor Partemm benn dün çok yoruldumm valla onlar bana enerji olduu artım yok şükür yanii erimiş gitmiş yidiklerim
Hadi bakalim cnm biz cok sevinirizzzYeniyim ama muhtesem girisim olacak araniza belkide ben hepinizi gecerim hem yeni başlamamın hemde kızımı emzirmenin avantajiyla kendimden iyi bir performans bekliyorum
Afiyet olsn cnm. Nerdesn bakim sen pek gelmiosnnnDün;
Sabah: domates, biber,peynir ,zeytin
Ara öğün; bir avuç üzüm ve leblebi bi de didi içtim
Aksam: çorba, iki parça haşlanmış et, kavun
Bir de elma yedim.
Akşam 40 -45 dk bir yürüyüş birazda pilates hareketleri yaptım
Sınavım var ablacim.dun full ona çalıştım. Malum öğrencilikAfiyet olsn cnm. Nerdesn bakim sen pek gelmiosnnn
Dost aci söyler en çoh seni eleştireeeceeenmm en çoohh siniiiiiiiiiAyyyyyy ayy kunefeee diyoo yaaaa kunefeee bisey olmaz diyyy yaven patates dilim yiorm cok dio sakaa :d
Afiyet olsun canımm şimdiden
Ayy sütün çeker bi çatal alsaydin giz bisey dimezdim onaKiz bu kaptan zalimm baksana patatess nedir yakunefeyle kiyaslanamaz .
Bende cok severm. Bide esim tatli yedi sarma dondurmali ben baktm
Vaayyy kışkırtma var gizlaaarrr hadiii bakalim bu hafta kim verecek en çok kiloyuuuYeniyim ama muhtesem girisim olacak araniza belkide ben hepinizi gecerim hem yeni başlamamın hemde kızımı emzirmenin avantajiyla kendimden iyi bir performans bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?