Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yaww ne zalimsinizz yaww kaçtır künefee künefe yeminlen canım çekiyy Amaa yeemicemmm bayrama kadar 95 görürsem ödül yaparım
Kiz bu kaptan zalimm baksana patatess nedir ya kunefeyle kiyaslanamaz .
Bende cok severm. Bide esim tatli yedi sarma dondurmali ben baktm

Kiz bu kaptan zalimm baksana patatess nedir ya kunefeyle kiyaslanamaz .
Bende cok severm. Bide esim tatli yedi sarma dondurmali ben baktm
Sormaa tatlım dondurmaya da hasretimm Kızz maşallah eşinde kg problemi yok galiba valla herşeyi silip süpürüyor Partemm benn dün çok yoruldumm valla onlar bana enerji olduu artım yok şükür yanii erimiş gitmiş yidiklerim

Yeniyim ama muhtesem girisim olacak araniza belkide ben hepinizi gecerim hem yeni başlamamın hemde kızımı emzirmenin avantajiyla kendimden iyi bir performans bekliyorum
Wuhuuuu hade bakalımmmm vira Bismillah rekabet iyidir her zaman

biz oyleyz yeriz paso esim 1.85falan boyu.. kgsuda 90-91 yani boy uzun olunca fazla bsy yok gobegi var biraz nisanliyken ucgendi box yapiodu 85kgdu adami sisirdim

Ben blmem yemesen daha cok gidicwkti oyle dusun

Dün;
Sabah: domates, biber,peynir ,zeytin
Ara öğün; bir avuç üzüm ve leblebi bi de didi içtim
Aksam: çorba, iki parça haşlanmış et, kavun
Bir de elma yedim.
Akşam 40 -45 dk bir yürüyüş birazda pilates hareketleri yaptım

Afiyet olsn cnm. Nerdesn bakim sen pek gelmiosnnn

Yeniyim ama muhtesem girisim olacak araniza belkide ben hepinizi gecerim hem yeni başlamamın hemde kızımı emzirmenin avantajiyla kendimden iyi bir performans bekliyorum
Vaayyy kışkırtma var gizlaaarrr hadiii bakalim bu hafta kim verecek en çok kiloyuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…