- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #159.781
Afiyet olsun tatlimmmDün;
Sabah: domates, biber,peynir ,zeytin
Ara öğün; bir avuç üzüm ve leblebi bi de didi içtim
Aksam: çorba, iki parça haşlanmış et, kavun
Bir de elma yedim.
Akşam 40 -45 dk bir yürüyüş birazda pilates hareketleri yaptım
Allah zihin açıklığı versin canimm ne okuyosun kaçıncı sinifsinSınavım var ablacim.dun full ona çalıştım. Malum öğrencilik
Vaayyy kışkırtma var gizlaaarrr hadiii bakalim bu hafta kim verecek en çok kiloyuuu
Çok teşekkür ederim :)))Allah zihin açıklığı versin canimm ne okuyosun kaçıncı sinifsin
AyyyyyKesin uyuyorr dediğin gibi canımm fırsat buldukça uyuyorum demiştiii
Ayy alllah zihin acikligi versin cnmSınavım var ablacim.dun full ona çalıştım. Malum öğrencilik
Hadi be ordanDost aci söyler en çoh seni eleştireeeceeenmm en çoohh siniiiiiiiii
yok be ne isim.oluuuuuAyy sütün çeker bi çatal alsaydin giz bisey dimezdim ona
İngilizce öğretmenliği ablacim 4 e geçtim son senemAllah zihin açıklığı versin canimm ne okuyosun kaçıncı sinifsin
Bah bi catal dondurma yemissin onu hiç elestirdim miAyyyyyallahmmmmmmmmmmmm
Ayy alllah zihin acikligi versin cnm
Hadi be ordansen git tatli onu bunu yienleri elestr
yok be ne isim.oluuuuu
Allah zihin çıklığı versin canım bölümün iyiymiş inşallah şansında denk gider emeklerin boşa çıkmaz.İngilizce öğretmenliği ablacim 4 e geçtim son senem
Ay ne guzelllİngilizce öğretmenliği ablacim 4 e geçtim son senem
Bah bi catal dondurma yemissin onu hiç elestirdim miinsafliyim menn tatliya karsi
Bende 22 yimAy ne guzelllayni yaşıtız heralde kiz ben 22 yasindayim ama okumuyom ben evli ve cocukluyum
Sende bana abla diosunAy ne guzelllayni yaşıtız heralde kiz ben 22 yasindayim ama okumuyom ben evli ve cocukluyum
SendeBende 22 yim
Amin valla dua edin. Hergün yeni birsey çıkıyor garanti gözüyle bakamıyoruz malesefAllah zihin çıklığı versin canım bölümün iyiymiş inşallah şansında denk gider emeklerin boşa çıkmaz.
O zaman abla demeyeyim yahu. Direkt şeker pancarı deyim. Zaten grubun enerjisinden belliydi gençlerin olduğuAy ne guzelllayni yaşıtız heralde kiz ben 22 yasindayim ama okumuyom ben evli ve cocukluyum
Bu canım ülkemdee hiçbr şey garanti değilki tatlım inşallah emeklerin boşa çıkmaz güzel bir geleceğin olur.Sonuçta onca emek onca özveri umarım herşey gönlünce olur.Amin valla dua edin. Hergün yeni birsey çıkıyor garanti gözüyle bakamıyoruz malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?