- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #159.801
İyide niyetiniz için çok teşekkür ederim. Malesef ki öyle insanların çalışması emeği de yetmiyor bir yere gelmek için. Umarım düzelir herşey sizlanmakla da olmuyor çünküBu canım ülkemdee hiçbr şey garanti değilki tatlım inşallah emeklerin boşa çıkmaz güzel bir geleceğin olur.Sonuçta onca emek onca özveri umarım herşey gönlünce olur.
Hiçç kafana takma güzelim doğru ol yeter doğru hiçbirzaman yıkılmaz belki eğilir ama yıkılmazz.Eğik durup ona buna yamulmaktansa en güzelidir doğruluk..Ve benim sevdiğim bir sözz İstediğin şeyde o kadar azimli ol kii Cehennem buz tutasıya kadar asla pes etme.. bir yerde okumuştum ve bayıldım bu sözeİyide niyetiniz için çok teşekkür ederim. Malesef ki öyle insanların çalışması emeği de yetmiyor bir yere gelmek için. Umarım düzelir herşey sizlanmakla da olmuyor çünkü
Sacmalama kizO zaman abla demeyeyim yahu. Direkt şeker pancarı deyim. Zaten grubun enerjisinden belliydi gençlerin olduğubaya geç kalmışım ya daha evlenemedim bile
Evet canım seninki ne kadar oldu benimki 1 yaşındaSende evlisin dimi bebis var
Kizz bana abla deme ben 26yasindayim guccuksunuz ama abla demene gerk yok :) mckkİyide niyetiniz için çok teşekkür ederim. Malesef ki öyle insanların çalışması emeği de yetmiyor bir yere gelmek için. Umarım düzelir herşey sizlanmakla da olmuyor çünkü
Ayyyy sekerim sorma evden hazirlik yaptim bahcede bisirip yiyecektik guvecte kemik haslama patates patlicsn turlu yemegi gibi bizim kemiği yemegimizi tilki kardeş almış :))) ac kaldik eve gidince o kadar yorgunumki ve actik hemen makarnaa bisirdimO kadar tarla çalişmasina bu menü az bile kuzum makarnayi öglen yiseydin keske
Tamam aplaSende bana abla diosun
Şeker de sen bana kizO zaman abla demeyeyim yahu. Direkt şeker pancarı deyim. Zaten grubun enerjisinden belliydi gençlerin olduğubaya geç kalmışım ya daha evlenemedim bile
Benimki kocaman oldu aplasiii 3 buçuk yasındaEvet canım seninki ne kadar oldu benimki 1 yaşında
Ama sen çoh böyüksün ben apla dicem sanaKizz bana abla deme ben 26yasindayim guccuksunuz ama abla demene gerk yok :) mckk
Ayyy gerçekten mi kizz tilki mi kapti yemegiAyyyy sekerim sorma evden hazirlik yaptim bahcede bisirip yiyecektik guvecte kemik haslama patates patlicsn turlu yemegi gibi bizim kemiği yemegimizi tilki kardeş almış :))) ac kaldik eve gidince o kadar yorgunumki ve actik hemen makarnaa bisirdim
Ayyyyyy tirnagin cook uzun yaaaaa ayyyyy kizcan ama cok kotu bence ya yemek vs yapiyosn dusunemedm.. braz kes bence cnm yaa coook uzunnnnnnnnnnnn
Kesememmmm onlar menim askimmmAyyyyyy tirnagin cook uzun yaaaaa ayyyyy kizcan ama cok kotu bence ya yemek vs yapiyosn dusunemedm.. braz kes bence cnm yaa coook uzunnnnnnnnnnnn
Tamam manikur tabiki yapta bu biraz asiri ya cok asiri uzun bana pek saglkli gelmiyo biraz uzun olmasi yeterli ama tabi senin zevkinnn ben fikrimi soyledmKesememmmm onlar menim askimmmkisa tirnakla hic rahat edemiyorum duzenli manikur ve temizligini iyi yaptigim icin hic sorun olmuyo kiz
Benimkileğ hep uzun böyle ayy ben cok seviyom bazen kiriliyo iki üç tanesi çok üzülüyommTamam manikur tabiki yapta bu biraz asiri ya cok asiri uzun bana pek saglkli gelmiyo biraz uzun olmasi yeterli ama tabi senin zevkinnn ben fikrimi soyledm
Kesinlikle. En azından olmasa bile elimizden geleni yapmak bile yeterli diye düşünüyorum. Bakalım kpss çalışmalarına baslicam inşallah güzelce ☺Hiçç kafana takma güzelim doğru ol yeter doğru hiçbirzaman yıkılmaz belki eğilir ama yıkılmazz.Eğik durup ona buna yamulmaktansa en güzelidir doğruluk..Ve benim sevdiğim bir sözz İstediğin şeyde o kadar azimli ol kii Cehennem buz tutasıya kadar asla pes etme.. bir yerde okumuştum ve bayıldım bu söze
O zaman kimseye abla demiyorum artık :)Kizz bana abla deme ben 26yasindayim guccuksunuz ama abla demene gerk yok :) mckk
Oyle de seneye mezun oluyorum nisanlimdan da ayrıldım gibi sayılır. Evde kaldım sanırımSacmalama kizdaha kucuksn
Okey sekercim öyle dicem artık. Okumak ya da okumamak iyi diyemeyecegim hayata, koşullara göre değişir. Bazen ev hanımı olma isteğim kabarmiyor değilŞeker de sen bana kizşeker gibiyimdir zati ben kiz ne geç kalmasii daha genceciksin ben erkenden evlendim seninki en guzeli oku çaliş zamani geldigininde Rabbim hayirli bi evlilik nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?