- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #159.821
Ayy üzüldüm canim benim kismet isteOyle de seneye mezun oluyorum nisanlimdan da ayrıldım gibi sayılır. Evde kaldım sanırım
Zor malesef sekercim. Anlasamiyoruz hiçAyy üzüldüm canim benim kismet istebelki duzelir hersey
O zaman hayirlisi canim benimm üzme kendini daha çok gencsin hersey duzelir insallahZor malesef sekercim. Anlasamiyoruz hiç
Ay tabiki severimm annem hatta kizim sen hergun sil cikar bikmiyonmu dusada giriosn fln diyoBenimkileğ hep uzun böyle ayy ben cok seviyom bazen kiriliyo iki üç tanesi çok üzülüyommsenin ellere bakiyimm nasillaağ oje manikur falan sever msn öyle şeyler
Ee deme artikkkkO zaman kimseye abla demiyorum artık :)
aman daha var bosver gelecegine bak sen. Ben 24evlendm erken diyolardi normal aslnda. Seninde daha zamanij var bsverrrrOyle de seneye mezun oluyorum nisanlimdan da ayrıldım gibi sayılır. Evde kaldım sanırım
Ee sen ben yemek yapsam yimicen o zamanAy tabiki severimm annem hatta kizim sen hergun sil cikar bikmiyonmu dusada giriosn fln diyo
Yada kizim varken zaman buluo bide oje suruyo diyolar. Hic usenmem dusada makyajada suslenmeye sac yapmaya hic usenmem kendimi bildim bileli boyleym:)
Kardesim makyaj cok yapmaz ama oda oyledr sabah 5de kalkar sirf sacini yapmak icin ayni ben
Ojeyi severm tirnagimda kendinden kisa degil zaten birazda ben uzatiyorm okdr ama okdrda uzun degil cnku yemek yapiyorm hijyenik gelmez bana yapandanda yimemm
Ee deme artikkkk
aman daha var bosver gelecegine bak sen. Ben 24evlendm erken diyolardi normal aslnda. Seninde daha zamanij var bsverrrr
Ay gene cnm bisiler cekiyo
Herhalde yaaaaaa oyuzden kg aldigimda kendme hc yakistiramadmki ozaman dahi ben siskoyum suslenmim fln demedim. Ama siskolasmistm isteEe sen ben yemek yapsam yimicen o zamanha az uzatmişim ha çok uzun olunca ayni geliyo bana temizligi ay bende öyle valla evimin temizligini yaparim hem saçimi makyajimi hemde sporumu her şeye vakit ayiriyo insan yeterki isteyim dimi
Yaaaaa yemekli program actimmNi didinnn
Sen yapasan yerimmm gii ama eldivenliEe sen ben yemek yapsam yimicen o zamanha az uzatmişim ha çok uzun olunca ayni geliyo bana temizligi ay bende öyle valla evimin temizligini yaparim hem saçimi makyajimi hemde sporumu her şeye vakit ayiriyo insan yeterki isteyim dimi
Biz okudukda noldu moonlaOkey sekercim öyle dicem artık. Okumak ya da okumamak iyi diyemeyecegim hayata, koşullara göre değişir. Bazen ev hanımı olma isteğim kabarmiyor değil
AhahahhhHerhalde yaaaaaa oyuzden kg aldigimda kendme hc yakistiramadmki ozaman dahi ben siskoyum suslenmim fln demedim. Ama siskolasmistm istesonra kendime yakistrmadm.
Ben hayatimda esofmanla markete gitmis insan degilim hele bekarken cok takintiliydimbabam derdi markete git desem simdi dusa girer sacini yapar kiyafet secer en iyiki kalk git kendn diyodu gulerek yani insan isterse herseyi yapar bide ben surekli disari cikan biriyim cocukla hem ona hem kendime yetiom valla cok sukuuuuurrrrr bide fitinggg oldummu taaamdir dimi gizzzzz tek eksigim buydu zati oda tmmlaniyo
Ayy ama bak ben yemekde temizlikde titizimdir kiz ellerimi güzelce köpür köpür yikamadan yemek yapmamSen yapasan yerimmm gii ama eldivenlikizx bi an kisir yaptigini dusundm hahahahahaha ne pis bogazm
Kalk ütünü yap kizzYaaaaa yemekli program actimmtv8 guya utuye kalkicaktm kaldim oylee
Ay ben oyleydim valls hala oyleym gerci.. sacim kotuyse evden cikmammmm ay sac dedimde carsmbaa bakimaaaaaa saccimi kestrcem kalcama geliyyy nerdeyse boyaticam sarilarim azaldi baya ay insllah guzel olr yine yaaAhahahhhyok ben o kadar degil kiz markete de giderdim esofmanla evlendikten sonra gitmiyom ama hep pantul bende minik kuzumu asla ihmal etmem onunda saçini elbisesini özenle giydirir hazirlarim bana da cogu kisi diyo hem ev isi hem çocuk bi de süse püse bakima nasil vakit ayiriyon diye onlarin içi gecmis cani isteyince insan herseye yetisir valla
Yok sen ben yapsam yemezmsn dedn ya direk gozume kisir geldi ay nar eksili hahahaahhaahahahahahha yapsana yerizAyy ama bak ben yemekde temizlikde titizimdir kiz ellerimi güzelce köpür köpür yikamadan yemek yapmamkisiri elimlen yoğurmuyom kiz ben ahahahahhhh kasiklan karistiriyom bi tek hamur yogururum o zaman da tirnaklarimi keserim kisa olur yani o ne öyle içine tirnak bata bata kendimin bile olsa temiz oldugunu bilsemde uzun tirnakla bisey yogurmam tiisinirimmm
Ayy sakin kisaltma kiz benim saclar belimdeydi kestirdim kiriklarim çok diye şimdi yine uzadi ama ben upuzun seviyomAy ben oyleydim valls hala oyleym gerci.. sacim kotuyse evden cikmammmm ay sac dedimde carsmbaa bakimaaaaaa saccimi kestrcem kalcama geliyyy nerdeyse boyaticam sarilarim azaldi baya ay insllah guzel olr yine yaa
Yok sen ben yapsam yemezmsn dedn ya direk gozume kisir geldi ay nar eksili hahahaahhaahahahahahha yapsana yerizAyy ama bak ben yemekde temizlikde titizimdir kiz ellerimi güzelce köpür köpür yikamadan yemek yapmamkisiri elimlen yoğurmuyom kiz ben ahahahahhhh kasiklan karistiriyom bi tek hamur yogururum o zaman da tirnaklarimi keserim kisa olur yani o ne öyle içine tirnak bata bata kendimin bile olsa temiz oldugunu bilsemde uzun tirnakla bisey yogurmam tiisinirimmm
Bah ben çok guzel yaparim kisiriiiYok sen ben yapsam yemezmsn dedn ya direk gozume kisir geldi ay nar eksili hahahaahhaahahahahahha yapsana yeriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?