Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Benimkileğ hep uzun böyle ayy ben cok seviyom bazen kiriliyo iki üç tanesi çok üzülüyomm senin ellere bakiyimm nasillaağoje manikur falan sever msn öyle şeyler
Ay tabiki severimm annem hatta kizim sen hergun sil cikar bikmiyonmu dusada giriosn fln diyo
Yada kizim varken zaman buluo bide oje suruyo diyolar. Hic usenmem dusada makyajada suslenmeye sac yapmaya hic usenmem kendimi bildim bileli boyleym:)
Kardesim makyaj cok yapmaz ama oda oyledr sabah 5de kalkar sirf sacini yapmak icin ayni ben

Ojeyi severm tirnagimda kendinden kisa degil zaten birazda ben uzatiyorm okdr ama okdrda uzun degil cnku yemek yapiyorm hijyenik gelmez bana yapandanda yimemm
O zaman kimseye abla demiyorum artık :)
Ee deme artikkkk
Oyle de seneye mezun oluyorum nisanlimdan da ayrıldım gibi sayılır. Evde kaldım sanırım
aman daha var bosver gelecegine bak sen. Ben 24evlendm erken diyolardi normal aslnda. Seninde daha zamanij var bsverrrr

Ee sen ben yemek yapsam yimicen o zaman ha az uzatmişim ha çok uzun olunca ayni geliyo bana temizligi ay bende öyle valla evimin temizligini yaparim hem saçimi makyajimi hemde sporumu her şeye vakit ayiriyo insan yeterki isteyim dimi

Ee sen ben yemek yapsam yimicen o zaman ha az uzatmişim ha çok uzun olunca ayni geliyo bana temizligi ay bende öyle valla evimin temizligini yaparim hem saçimi makyajimi hemde sporumu her şeye vakit ayiriyo insan yeterki isteyim dimi
Herhalde yaaaaaa oyuzden kg aldigimda kendme hc yakistiramadmki ozaman dahi ben siskoyum suslenmim fln demedim. Ama siskolasmistm iste sonra kendime yakistrmadm.
Ben hayatimda esofmanla markete gitmis insan degilim hele bekarken cok takintiliydim babam derdi markete git desem simdi dusa girer sacini yapar kiyafet secer en iyiki kalk git kendn diyodu gulerek yani insan isterse herseyi yapar bide ben surekli disari cikan biriyim cocukla hem ona hem kendime yetiom valla cok sukuuuuurrrrr bide fitinggg oldummu taaamdir dimi gizzzzz tek eksigim buydu zati oda tmmlaniyo

Sen yapasan yerimmm gii ama eldivenli kizx bi an kisir yaptigini dusundm hahahahahaha ne pis bogazm

Okey sekercim öyle dicem artık. Okumak ya da okumamak iyi diyemeyecegim hayata, koşullara göre değişir. Bazen ev hanımı olma isteğim kabarmiyor değil
Biz okudukda noldu moonla yine eve gectik kocalar kazaniyo ilerde belki simdi kizimla ilgileniyorm arada bi geliolar ise girmek fikri sonra diorm kizim buyusun dhaa kucuk

Ahahahhh yok ben o kadar degil kiz markete de giderdim esofmanla evlendikten sonra gitmiyom ama hep pantul bende minik kuzumu asla ihmal etmem onunda saçini elbisesini özenle giydirir hazirlarim bana da cogu kisi diyo hem ev isi hem çocuk bi de süse püse bakima nasil vakit ayiriyon diye onlarin içi gecmis cani isteyince insan herseye yetisir valla

Sen yapasan yerimmm gii ama eldivenli kizx bi an kisir yaptigini dusundm hahahahahaha ne pis bogazm
Ayy ama bak ben yemekde temizlikde titizimdir kiz ellerimi güzelce köpür köpür yikamadan yemek yapmam kisiri elimlen yoğurmuyom kiz ben ahahahahhhh kasiklan karistiriyom bi tek hamur yogururum o zaman da tirnaklarimi keserim kisa olur yani o ne öyle içine tirnak bata bata kendimin bile olsa temiz oldugunu bilsemde uzun tirnakla bisey yogurmam tiisinirimmm

Ay ben oyleydim valls hala oyleym gerci.. sacim kotuyse evden cikmammmm ay sac dedimde carsmbaa bakimaaaaaa saccimi kestrcem kalcama geliyyy nerdeyse boyaticam sarilarim azaldi baya ay insllah guzel olr yine yaa

Yok sen ben yapsam yemezmsn dedn ya direk gozume kisir geldi ay nar eksili hahahaahhaahahahahahha yapsana yeriz

Ay ben oyleydim valls hala oyleym gerci.. sacim kotuyse evden cikmammmm ay sac dedimde carsmbaa bakimaaaaaa saccimi kestrcem kalcama geliyyy nerdeyse boyaticam sarilarim azaldi baya ay insllah guzel olr yine yaa
Ayy sakin kisaltma kiz benim saclar belimdeydi kestirdim kiriklarim çok diye şimdi yine uzadi ama ben upuzun seviyom çit çit takiyom bazen disari cikarken uzuncanak

Yok sen ben yapsam yemezmsn dedn ya direk gozume kisir geldi ay nar eksili hahahaahhaahahahahahha yapsana yeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…