- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #159.841
Hayrrrr kisa sactan nefret ediyorm ya gecen sene cok uzundu sonra boyatrken kestrdm ama problrm oldu baya kesti cok uzulmstmm aglarm benn.. uclarindan aldircam cnm iki uc parmak dusunuormAyy sakin kisaltma kiz benim saclar belimdeydi kestirdim kiriklarim çok diye şimdi yine uzadi ama ben upuzun seviyomçit çit takiyom bazen disari cikarken uzuncanak
Ayyyyy sus kizzzzz valla tv 8de bazlama yaptilar arasina et agzimdan su akiyoBah ben çok guzel yaparim kisiriii3 tabak yirsin
İs biter mii giii bende birazdan gocam ise gidecek o gitsin balkonu yikicam camasir ascamBiz bakim derken benm camasr makinasi bipbip bip beni bosalt diyoiss btmiyy
AhahahahhhhSacimi begenmezsem kuafordeki adami
Atarm sana cnmm aksamida kuzenler tyzemler annemler buluscaz aksam piknik yapicaz sonra napicaz bilAhahahahhhhama ben mirahlanirim
Bende aciktm nedenseİs biter mii giii bende birazdan gocam ise gidecek o gitsin balkonu yikicam camasir ascam
Mirahlan bikliycemmAtarm sana cnmm aksamida kuzenler tyzemler annemler buluscaz aksam piknik yapicaz sonra napicaz billunapark hahahahahahaahahahah kalabalkta cok komk oluyo butun tehlikeli seylere binicm esmle kizmda dedesiyle izlesn bizi
Ay lunapark kac yasnda olrsam oluym bayiliyorm ya
Kiz bi kase yogurt tavuk falan ye eziyet etme kendineBende aciktm nedenseaksama esime bulgr yapcm yanina yemek yapcm ama ben yemicem adaletsz dunyaaaa lalalal
Ben korkmam hepsini binicimm hemde kalablk hepimiz yasitiz cok zevkli olucakMirahlan bikliycemmayyy luna parkk miiii bayilirimmm hem korkar hem binerimmm Kırıkkale de bi tane vardi kapattilar bilio msn yok artik
Yemek yicem zTen bi iki saateeeeKiz bi kase yogurt tavuk falan ye eziyet etme kendine
Oovvv mikemmelSelam kızlar..
Yürüyüşünü yaptım geldim..1.5 saat kadar..akşama da mekik falan tamamdır..
Sabah -900 gr ile uyandım çoook mutluyum.. @moon8187 duyurulur
Geçmiş olsun canım inşallah hemen atlatırsınız en azindan iyi tarafi alerji değilmiş o daha da zor cok uzun suruyor geçmesi insallah hemencecik iyilessin kuzunkızlar gittim dr a..bebişim kanlı ishal olmuşmikrop kapmış..gelen geçen öpüyo ya sinir oluyorum
dr antibiyotik verdi.geçmezse hastaneye yatırıp tedavi edicem dedibu arada ben eve geldiğimden beri yiyorum üzüntüden ya
Aaa kac oldun sarrafff :) takima giriomusunSelam kızlar..
opturme sende cnmkızlar gittim dr a..bebişim kanlı ishal olmuşmikrop kapmış..gelen geçen öpüyo ya sinir oluyorum
dr antibiyotik verdi.geçmezse hastaneye yatırıp tedavi edicem dedibu arada ben eve geldiğimden beri yiyorum üzüntüden ya
Selam kızlar..
Geçmiş olsun canım dikkat et ve mümkün olduğu kadarda insanlardan uzak tut sonuçta senin kıymetlin hasta olunca en çok sen üzülüyorsun.kızlar gittim dr a..bebişim kanlı ishal olmuşmikrop kapmış..gelen geçen öpüyo ya sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?