Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy sakin kisaltma kiz benim saclar belimdeydi kestirdim kiriklarim çok diye şimdi yine uzadi ama ben upuzun seviyom çit çit takiyom bazen disari cikarken uzuncanak
Hayrrrr kisa sactan nefret ediyorm ya gecen sene cok uzundu sonra boyatrken kestrdm ama problrm oldu baya kesti cok uzulmstmm aglarm benn.. uclarindan aldircam cnm iki uc parmak dusunuorm

Ahahahahhhh ama ben mirahlanirim
Atarm sana cnmm aksamida kuzenler tyzemler annemler buluscaz aksam piknik yapicaz sonra napicaz bil lunapark hahahahahahaahahahah kalabalkta cok komk oluyo butun tehlikeli seylere binicm esmle kizmda dedesiyle izlesn bizi
Ay lunapark kac yasnda olrsam oluym bayiliyorm ya

Mirahlan bikliycemm ayyy luna parkk miiii bayilirimmm hem korkar hem binerimmmKırıkkale de bi tane vardi kapattilar bilio msn yok artik

Mirahlan bikliycemm ayyy luna parkk miiii bayilirimmm hem korkar hem binerimmmKırıkkale de bi tane vardi kapattilar bilio msn yok artik
Ben korkmam hepsini binicimm hemde kalablk hepimiz yasitiz cok zevkli olucak ciglk cigliga hahahaha senin icin kotu olmsssss bidenecik yermi olumusss yaa benm gttgm yer buyuk icinde birsuru kafeler var lunaparkta var

kızlar gittim dr a..bebişim kanlı ishal olmuşmikrop kapmış..gelen geçen öpüyo ya sinir oluyorum
dr antibiyotik verdi.geçmezse hastaneye yatırıp tedavi edicem dedibu arada ben eve geldiğimden beri yiyorum üzüntüden ya

Geçmiş olsun canım inşallah hemen atlatırsınız en azindan iyi tarafi alerji değilmiş o daha da zor cok uzun suruyor geçmesi insallah hemencecik iyilessin kuzun

Selam kızlar..
Yürüyüşünü yaptım geldim..1.5 saat kadar..akşama da mekik falan tamamdır..
Sabah -900 gr ile uyandım çoook mutluyum.. @moon8187 duyurulur
Aaa kac oldun sarrafff :) takima giriomusun
opturme sende cnm gecmis olsn tekrar

Sabah
Iki haslanmis yumurta,peynir,iki dilim fume,pastirma,zeytin, cay
Aksam
Tavuk sote,uc salatalik tursusu,yulafciklarim,sade soda, uc kasik yogurt.
Iki lt su
Aksam Kahve ve cay icerim

Selam kızlar..
Yürüyüşünü yaptım geldim..1.5 saat kadar..akşama da mekik falan tamamdır..
Sabah -900 gr ile uyandım çoook mutluyum.. @moon8187 duyurulur

Ooo müthiş hadii gözün aydın canımm helal sana

Geçmiş olsun canım dikkat et ve mümkün olduğu kadarda insanlardan uzak tut sonuçta senin kıymetlin hasta olunca en çok sen üzülüyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…