Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah
Iki haslanmis yumurta,peynir,iki dilim fume,pastirma,zeytin, cay
Aksam
Tavuk sote,uc salatalik tursusu,yulafciklarim,sade soda, uc kasik yogurt.
Iki lt su
Aksam Kahve ve cay icerim
canım salatalık turşusu yerne taze biber felan yiyebilirsin turşu vucudunun su tutmasını sağlar

canım çok dikkat et bebekken ben çok ağır geçirmişim kanlı ishali

canım salatalık turşusu yerne taze biber felan yiyebilirsin turşu vucudunun su tutmasını sağlar
Bisey olmaz cnm biliyorum adetken kendimi boyle tatmin ediyorm kac gundur normalde tursuyu severim ama acmam tursuyu hani okadar ask yasamam kac gundur yiorm uc tane kadar
Tisikkur ederimmmm cnim :)

alyam sedirden düştü alnı mosmor azramın tırnagında dolama çıktı tırnak etinden ayrıldi hafta sonu nigren kriziyle geçirdim
Kıyamamm canım üzülme Rabbim beterinden korusun kollasın kuzucuklarını off yaaa kıyamamm acil şifalar diliyorumm

Çok geçmiş olsun canım..öpmekten ne olur diyenlere sinir oluyorum oluyo ışte..

Gunaydin kizlarrrrrrrr
ay bende basladim bugun @ParteMoralll canimmbebde protein diyetine basladim ayy hadi hayirlisi bakalim kahvaltimi edicm birazdan cokk heycanliyimmm atakla basladm canim 2 gun boyle yapicam bide regl olucam nasil şişim anlatamamm yaa karnim burnumda sankiii
sarraf ım hadi bakalim eymi yaman beymi yaman ben carsamba taryilicam canm amacim ilkin 61.9 ile.listeye girmk canm ama sen kesin bu hafta girersin bnece boylede dostane yarisa can kurbannn kizzz cohh tatliyiz hepimizz korkudan tartilamiorum 66 falanim sanki
@SekerPancari71 geldim kizz ankatcak pek bisi yok yorgunlk stress istee:)))

ayyy bu msji taa sabahin korunde yazmistim gonderememisimmmm

taaa ne zamn kan tahlili yaptirmistim 2 ay olmus nerdeyse bugun aldm dr kolestrolun cok yukselmis hemen dahiliyeye git dedi demirim düşükmüş demir depolarin nerdeyse tukenmis dedi ürem yukselmiş zaten bobregim agriodu aylardr ay dr.a gidicm sanirim yarin

Sen daha yenimi kahvalti yapion

Git bakalim kizzzzzzz mutlakaa gttttttt

@ParteMoralll yok kiz sabah yazmistim o msji yeni gonderebildim gitmemis msj..ay acilen 60 olmakiyim taki ti yaptm suanda regl olucam cok halsiz ve agresifim 3 sigaram kalmiati onlarida ictim ayyy sarraf canimcm rakibe olamicim sana bu hafat cunku napicagm belli degil henuz kafam karisik tek istedigim biran once eski kiloma donebilmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…