- 6 Ocak 2015
- 13.997
- 72.318
- 798
- 44
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #159.861
geçmiş olsun canım noldu kuzucuklarınaacanım kuzular rahatsız kaçgündür işlerda yoğun olunca ayıp ettim farkındayım
alyam sedirden düştü alnı mosmor azramın tırnagında dolama çıktı tırnak etinden ayrıldi hafta sonu nigren kriziyle geçirdimgeçmiş olsun canım noldu kuzucuklarınaa
canım salatalık turşusu yerne taze biber felan yiyebilirsin turşu vucudunun su tutmasını sağlarSabah
Iki haslanmis yumurta,peynir,iki dilim fume,pastirma,zeytin, cay
Aksam
Tavuk sote,uc salatalik tursusu,yulafciklarim,sade soda, uc kasik yogurt.
Iki lt su
Aksam Kahve ve cay icerim
canım çok dikkat et bebekken ben çok ağır geçirmişim kanlı ishalikızlar gittim dr a..bebişim kanlı ishal olmuşmikrop kapmış..gelen geçen öpüyo ya sinir oluyorum
dr antibiyotik verdi.geçmezse hastaneye yatırıp tedavi edicem dedibu arada ben eve geldiğimden beri yiyorum üzüntüden ya
Bisey olmaz cnm biliyorumcanım salatalık turşusu yerne taze biber felan yiyebilirsin turşu vucudunun su tutmasını sağlar
Aaaaaaa gecmis olsun kuzucuklara yaaa tuuuhhhhhhalyam sedirden düştü alnı mosmor azramın tırnagında dolama çıktı tırnak etinden ayrıldi hafta sonu nigren kriziyle geçirdim
80.8 dim 79.9 olmuşum..cumaya kadar 78.2 olursam girerim canım..Aaa kac oldun sarrafff :) takima giriomusun
opturme sende cnmgecmis olsn tekrar
Oovvv mikemmel
Téşekkür ederim kızlarOoo müthiş hadii gözün aydın canımm helal sana
Geçmiş olsun canım dikkat et ve mümkün olduğu kadarda insanlardan uzak tut sonuçta senin kıymetlin hasta olunca en çok sen üzülüyorsun.
Kıyamamm canım üzülme Rabbim beterinden korusun kollasın kuzucuklarını off yaaa kıyamamm acil şifalar diliyorummalyam sedirden düştü alnı mosmor azramın tırnagında dolama çıktı tırnak etinden ayrıldi hafta sonu nigren kriziyle geçirdim
Çok geçmiş olsun canım..öpmekten ne olur diyenlere sinir oluyorum oluyo ışte..kızlar gittim dr a..bebişim kanlı ishal olmuşmikrop kapmış..gelen geçen öpüyo ya sinir oluyorum
dr antibiyotik verdi.geçmezse hastaneye yatırıp tedavi edicem dedibu arada ben eve geldiğimden beri yiyorum üzüntüden ya
Size de çok geçmiş olsun canım..alyam sedirden düştü alnı mosmor azramın tırnagında dolama çıktı tırnak etinden ayrıldi hafta sonu nigren kriziyle geçirdim
girersin cnm bu haftaaaaa80.8 dim 79.9 olmuşum..cumaya kadar 78.2 olursam girerim canım..
Sen daha yenimi kahvalti yapionGunaydin kizlarrrrrrrr
ay bende basladim bugun @ParteMoralll canimmbebde protein diyetine basladim ayy hadi hayirlisi bakalim kahvaltimi edicm birazdan cokk heycanliyimmm atakla basladm canim 2 gun boyle yapicam bide regl olucam nasil şişim anlatamamm yaa karnim burnumda sankiii
sarraf ım hadi bakalim eymi yaman beymi yaman ben carsamba taryilicam canm amacim ilkin 61.9 ile.listeye girmk canm ama sen kesin bu hafta girersin bnece boylede dostane yarisa can kurbannn kizzz cohh tatliyiz hepimizz korkudan tartilamiorum 66 falanim sanki
@SekerPancari71 geldim kizz ankatcak pek bisi yok yorgunlk stress istee:)))
ayyy bu msji taa sabahin korunde yazmistim gonderememisimmmm
Noldu beesigara icicemmmmmmm bok gibiyim şuannnnn
Git bakalim kizzzzzzz mutlakaa gttttttttaaa ne zamn kan tahlili yaptirmistim 2 ay olmus nerdeyse bugun aldm dr kolestrolun cok yukselmis hemen dahiliyeye git dedi demirim düşükmüş demir depolarin nerdeyse tukenmis dedi ürem yukselmiş zaten bobregim agriodu aylardr ay dr.a gidicm sanirim yarin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?