- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #159.881
benimde esim magnum alms birsuru@ParteMoralll yok kiz sabah yazmistim o msji yeni gonderebildim gitmemis msj..ay acilen 60 olmakiyim taki ti yaptm suanda regl olucam cok halsiz ve agresifim 3 sigaram kalmiati onlarida ictim ayyysarraf canimcm rakibe olamicim sana bu hafat cunku napicagm belli degil henuz kafam karisik tek istedigim biran once eski kiloma donebilmek
Anaa çalışmıyor musunuz ? Ev hanımı olmakta iyi tabiki ama çalışmakta güzel bilmiyorum karışık aslında :)Biz okudukda noldu moonlayine eve gectik kocalar kazaniyo ilerde belki simdi kizimla ilgileniyorm arada bi geliolar ise girmek fikri sonra diorm kizim buyusun dhaa kucuk
Aferrrnnn sana afernnnnnnn devaaaaaaaamArkadaşlar valla bugün keyifsizim. Çünkü birazcık kurallara uyumadımdışarıdaydim bide tek başıma çok acıkınca kıymalı pideyi mideye indirdim tutamadım. Bi de dondurma yedim üstüne cezam neyse razıyım
Bence ikiside guzel ikiside zor hayat iste.Anaa çalışmıyor musunuz ? Ev hanımı olmakta iyi tabiki ama çalışmakta güzel bilmiyorum karışık aslında :)
Bende yokSlm kizlar misafirim gelcek görümcem yemek falan yaptim pilav piserken bi bakiyim sizlere dedimnasilsiniz bakalim kaçamak yokk dimiiiiii
Hadii gözün aydin olsun canım marifetliii gelinnSlm kizlar misafirim gelcek görümcem yemek falan yaptim pilav piserken bi bakiyim sizlere dedimnasilsiniz bakalim kaçamak yokk dimiiiiii
Valla o uzun mesajınızı görsem olmazdı yapmazdim. Kendini tutamadım ama hicbirsey yemedim akşam fln ceza babaAferrrnnn sana afernnnnnnn devaaaaaaaambendende mi utanmadn heee ben burda sabir mabir diyorummm tuuuh sana yaziklar ossun
Canım sağlığın önemli tabii..doktorun dediklerini harfiyen yap çoook geçmiş olsun..daha çok yarışırım senle benim kilolar fazla@ParteMoralll yok kiz sabah yazmistim o msji yeni gonderebildim gitmemis msj..ay acilen 60 olmakiyim taki ti yaptm suanda regl olucam cok halsiz ve agresifim 3 sigaram kalmiati onlarida ictim ayyysarraf canimcm rakibe olamicim sana bu hafat cunku napicagm belli degil henuz kafam karisik tek istedigim biran once eski kiloma donebilmek
Afiyet olsun canimm maşallah ne güzel hiç ekmek yemiyorsun.Bende sadece sabahlari yiyorumMenümü yazayım..
Sabah: bir haşlanmış yumurta, beş zeytin, kk peynir, domates salatalık,..
Akşam: dünkü yemeklerden yedim..
Ispanak ve mercimek çorbası..
Komşularla bahçede otururken bir avuç çekirdek yedim..
Ay sende gelmezsnnn artkkkkSlm kizlar misafirim gelcek görümcem yemek falan yaptim pilav piserken bi bakiyim sizlere dedimnasilsiniz bakalim kaçamak yokk dimiiiiii
Iyi cnm sen nasillsnnnnnnEki Görüntüle 1867979 İyi Akşamlar kizlarnasılsınız
Olsun neyse bidaha dikkat edersin cnm.yarin dengeli beslenValla o uzun mesajınızı görsem olmazdı yapmazdim. Kendini tutamadım ama hicbirsey yemedim akşam fln ceza baba
Biz grupca ekmek yemeyiz giAfiyet olsun canimm maşallah ne güzel hiç ekmek yemiyorsun.Bende sadece sabahlari yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?