Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

benimde esim magnum alms birsuru misir almiss psircen benmde cnm cok tatli cekio ya niyeyseeee.... nyseeeee olursun idare et cnmmmmm

Kizlar sabirrr etmeliyizzzzz. Ben 19kgyu sabirlaaaaa verdimmmm ki veren diger arkdslarimda varrrrrrrrrrrrr onlarda ayni sekilde..
19belirtiyorum ki surekli kendimi gazliyorum.
bak sen ne basarmissin diye.
Neler istedide cnm yemedimm yada ucundan minnacik agzima atip tatmin etmeye calistm.

Ah ah neler cektmmmm aklima geldiiii esime herzman yemek pisiriyorm kizima kendime ayri pisiriyorm ne zor siz dusunun.
Oyuzdeen sabiiiiirrr yazmak istedmm cnku sabir ediyormmm seneye bu durumda olmayip yazin tadini cikarmak icin.
Bu sene meyve yedm evet cunku korumadaydim ama hc bir zaman doaya doya yemedm kg yuzunden.
Yada dondurma yerken burnumdan geldi.. seneye bu zamanlar 58kg olursam eger yazin boyle dertlerm olmucakkk

ammmaa konustummmmm

Haziran temmuz ayinda yapamadm dikkat ettim sadece yedim dikkat ettm cok yedm o sekilde gitti korudum ee artik 200gram bile olsaa vermem lazm. Ayda bie kg bile versem seneye 58olmus oluyorm bu kadar basit
Icimdekileri yazip rahatladim cok sukur bugunde biticek insallah

Arkadaşlar valla bugün keyifsizim. Çünkü birazcık kurallara uyumadım dışarıdaydim bide tek başıma çok acıkınca kıymalı pideyi mideye indirdim tutamadım. Bi de dondurma yedim üstüne cezam neyse razıyım

Aferrrnnn sana afernnnnnnn devaaaaaaaam bendende mi utanmadn heee ben burda sabir mabir diyorummm tuuuh sanayaziklar ossun

Slm kizlar misafirim gelcek görümcem yemek falan yaptim pilav piserken bi bakiyim sizlere dedim nasilsiniz bakalim kaçamak yokk dimiiiiii

Canım sağlığın önemli tabii..doktorun dediklerini harfiyen yap çoook geçmiş olsun..daha çok yarışırım senle benim kilolar fazla

Afiyet olsun canimm maşallah ne güzel hiç ekmek yemiyorsun.Bende sadece sabahlari yiyorum

Slm kizlar misafirim gelcek görümcem yemek falan yaptim pilav piserken bi bakiyim sizlere dedim nasilsiniz bakalim kaçamak yokk dimiiiiii
Ay sende gelmezsnnn artkkkk
Eki Görüntüle 1867979 İyi Akşamlar kizlar nasılsınız
Iyi cnm sen nasillsnnnnnn
Valla o uzun mesajınızı görsem olmazdı yapmazdim. Kendini tutamadım ama hicbirsey yemedim akşam fln ceza baba
Olsun neyse bidaha dikkat edersin cnm.yarin dengeli beslen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…