- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #159.901
Alıştım artık canım..karatayda ekmek yok iki öğün yemek yiyorum..Afiyet olsun canimm maşallah ne güzel hiç ekmek yemiyorsun.Bende sadece sabahlari yiyorum
Ahahha tam buğday ekmeği aldim tatlim inşallah iyice sıfır yapacagimBiz grupca ekmek yemeyiz gi
Ben de sabah hariç yari karatay gibim galibaa kalici kilo verdiriyormus canim dogru mu.Alıştım artık canım..karatayda ekmek yok iki öğün yemek yiyorum..
Sürekli aynı beslenmen lazım canım..kaçamak hemen yansıyo bende..bünyeyle alakalı da olabilir..Ben de sabah hariç yari karatay gibim galibaa kalici kilo verdiriyormus canim dogru mu.
Anladım canım valla pek kaçamak yapmıyorum . İnşallah sağlıklı bir şekilde kilo veririm.Sürekli aynı beslenmen lazım canım..kaçamak hemen yansıyo bende..bünyeyle alakalı da olabilir..
ooo buyuk ilerleeme gordum sankiiiiAhahha tam buğday ekmeği aldim tatlim inşallah iyice sıfır yapacagim
Sabah da kesecegim inşallah sonrası wuhuuuooo buyuk ilerleeme gordum sankiiii
Hadi bakalim gorecegiizzzz... gecen hafta kac verdinSabah da kesecegim inşallah sonrası wuhuuu
Bende yok
Afiyet olsun canim gayet güzelEki Görüntüle 1867979 İyi Akşamlar kizlarnasılsınız
afiyet olsun sarrafcimMenümü yazayım..
Sabah: bir haşlanmış yumurta, beş zeytin, kk peynir, domates salatalık,..
Akşam: dünkü yemeklerden yedim..
Ispanak ve mercimek çorbası..
Komşularla bahçede otururken bir avuç çekirdek yedim..
Her boslugumda gelirim bebegimmmAy sende gelmezsnnn artkkkk
Iyi cnm sen nasillsnnnnnn
Olsun neyse bidaha dikkat edersin cnm.yarin dengeli beslen
600 gram canim verdim. Bakalim.bu hafta kac olur lakin malum günümde yaklasiyor bakalim.nolcakHadi bakalim gorecegiizzzz... gecen hafta kac verdin
Kiz daha geleli kac saat olduNaber kizlaarrrayy görümcemin oğlan çok yaramaz bizim kiz da çit kirildim siz düşünün ne haldeyim kizimi salliyorum şimdi pek iyi anlaşamadilar
geel ozlermmmHer boslugumda gelirim bebegimmm
Guzel cnm insallah devami gelir600 gram canim verdim. Bakalim.bu hafta kac olur lakin malum günümde yaklasiyor bakalim.nolcak
Bende ona yaniyom zaten 2 saatte koktularKiz daha geleli kac saat oldubismillahhhh
geel ozlermmm
Teşekkür ederim canimm hadii gözünüz aydın tekrardan oglanla yas arasi fazla mi kizinin neden anlasamadilar kiiAfiyet olsun canim gayet güzel
afiyet olsun sarrafcim
Ayy saol canimm benim kiz 3 buçuk onun oglan 1 buçuk yasında benim kiz evcilik oynamak istiyo oturup o kacip gezip vurup kirma pesinde erkek cocugu isteTeşekkür ederim canimm hadii gözünüz aydın tekrardan oglanla yas arasi fazla mi kizinin neden anlasamadilar kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?