Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy saol canimm benim kiz 3 buçuk onun oglan 1 buçuk yasında benim kiz evcilik oynamak istiyo oturup o kacip gezip vurup kirma pesinde erkek cocugu iste anlasamadilar valla
Oyy kiyamam yaaa ee erkek çocukları fena oluyor senin cimcime de nazliysa ondan frekans tutmamistir.

Oyy kiyamam yaaa ee erkek çocukları fena oluyor senin cimcime de nazliysa ondan frekans tutmamistir.
Aynen öyle oldu kiz bide küçük o pek anlamiyo benim kiz bisey diyo bakiyo öyle o onun aldigi oyuncagi aliyo o onunkini aliyooooo o diyo ben onu istiyom öbürü ağliyo böyle uzuyo gidiyo

Ayy saol canimm benim kiz 3 buçuk onun oglan 1 buçuk yasında benim kiz evcilik oynamak istiyo oturup o kacip gezip vurup kirma pesinde erkek cocugu iste anlasamadilar valla
Ayni benim kizz kaciyo iki gundur kirip dokuyo aman bardak yakalamasn ama cocuk oldugunda onla oturup oyun oynuyo bayiliyo cocuklara ama bir bucuk yaslar demekki kosmali arastirmali ondandir cnm .

Ayni benim kizz kaciyo iki gundur kirip dokuyo aman bardak yakalamasn ama cocuk oldugunda onla oturup oyun oynuyo bayiliyo cocuklara ama bir bucuk yaslar demekki kosmali arastirmali ondandir cnm .
Aynen kiz tam keşfetme yaşi ama o da çok şımarık degil azcik benden korktu yoksa mutfak cekmecelerini acmaya baslamisdi bi tatli ama uzun sarimsi saclariyla kiz guzeli gibi

kizlarrrr ohh kaynatin yussuzce menumu yazayim
sabah 1 yumurtali omlet 1 diljm ekmek 1 yk labne
ogle eoeyce tavuk gögsu yagsz pisirilmis
ara 1 bardak süt 2 magnum
aksam yarim kase badem baska bisey yemedim bol su ictim 1 saat yuruyus yaptim

SekerPancarii canimm hadi kazasiz belasiz atlatirsin inşALLAH canm 1 ay boyunca hep sendemi kalicak gorumcen sanirim annesi uvey onunda o yuzdnmi ay kafam karıştı:)

@ParteMoralll canimm iyki yazmışsn benimd eo yaşadiklarim geldi geldi gitti gozumun onunden bugün iyice bi kamçıladm.kendimi en azindan Cumaya kadar dayanirsam mitivem geri gelir canimm deatek olun banaaa litfennnn

Tamam sen anladn burdanda sana laf yetistirmek istemiyorm yarn dikktttt

arkadaşlar teşekkür ederim ..bugün başka bi dr a daha götürücem kızımı.alerji ile bu hastalık karıştırılıyomuş.
bugünki akşama doğry bozulan menümü yazayım.
kahvaltı 2 dilim ekmek tam buğday
2 tam ceviz
4 zeytin
1 kayısı
1 közbiber

ara 1 şeftali
öğle 6 kaşık mantar sote
yarım sote
ara yarım simit
3 tane burgu peynir
2 dilim ekmek arasına peynir domates
6 kare bitter
bunları yiyince akşam yemeği yiyemedim.3 dilim karpuz yedim
gün boyu bebitomu kucağımda taşıdım..bugünki menüme daha dikkat edicem..ben iyi olucamki bebişimde iyi olsun demi..

Tekrardan geçmiş olsun canim Alllah Şifa versin tez zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…