- 6 Ocak 2015
- 13.997
- 72.318
- 798
- 44
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #159.921
İnşallah canım hep birlikte inşallah bol bol eksileri görürüz.Guzel cnm insallah devami gelir
Oyy kiyamam yaaa ee erkek çocukları fena oluyor senin cimcime de nazliysa ondan frekans tutmamistir.Ayy saol canimm benim kiz 3 buçuk onun oglan 1 buçuk yasında benim kiz evcilik oynamak istiyo oturup o kacip gezip vurup kirma pesinde erkek cocugu isteanlasamadilar valla
Aynen öyle oldu kiz bide küçük o pek anlamiyo benim kiz bisey diyo bakiyo öyle o onun aldigi oyuncagi aliyo o onunkini aliyooooo o diyo ben onu istiyom öbürü ağliyo böyle uzuyo gidiyoOyy kiyamam yaaa ee erkek çocukları fena oluyor senin cimcime de nazliysa ondan frekans tutmamistir.
Ayni benim kizz kaciyo iki gundur kirip dokuyo aman bardak yakalamasn ama cocuk oldugunda onla oturup oyun oynuyo bayiliyo cocuklaraAyy saol canimm benim kiz 3 buçuk onun oglan 1 buçuk yasında benim kiz evcilik oynamak istiyo oturup o kacip gezip vurup kirma pesinde erkek cocugu isteanlasamadilar valla
YandinnnnAynen öyle oldu kiz bide küçük o pek anlamiyo benim kiz bisey diyo bakiyo öyle o onun aldigi oyuncagi aliyo o onunkini aliyooooo o diyo ben onu istiyom öbürü ağliyo böyle uzuyo gidiyo
Aynen kiz tam keşfetme yaşi ama o da çok şımarık degil azcik benden korktu yoksa mutfak cekmecelerini acmaya baslamisdiAyni benim kizz kaciyo iki gundur kirip dokuyo aman bardak yakalamasn ama cocuk oldugunda onla oturup oyun oynuyo bayiliyo cocuklaraama bir bucuk yaslar demekki kosmali arastirmali ondandir cnm .
Ayy benim basim hemen agriyiii zaten hic cekemiyom cocuk sesiYandinnnnkafan siser hahahah hemde bir ay
Hahaha cok anlar ya karistirmaya devamAynen kiz tam keşfetme yaşi ama o da çok şımarık degil azcik benden korktu yoksa mutfak cekmecelerini acmaya baslamisdibi tatli ama uzun sarimsi saclariyla kiz guzeli gibi
Ayy benim basim hemen agriyiii zaten hic cekemiyom cocuk sesi
Tamam sen anladn burdanda sana laf yetistirmek istemiyorm yarn dikkttttSekerPancarii canimm hadi kazasiz belasiz atlatirsin inşALLAH canm 1 ay boyunca hep sendemi kalicak gorumcen sanirim annesi uvey onunda o yuzdnmi ay kafam karıştı:)
@ParteMoralll canimm iyki yazmışsn benimd eo yaşadiklarim geldi geldi gitti gozumun onunden bugün iyice bi kamçıladm.kendimi en azindan Cumaya kadar dayanirsam mitivem geri gelir canimm deatek olun banaaa litfennnn
Tekrardan geçmiş olsun canim Alllah Şifa versin tez zamandaarkadaşlar teşekkür ederim ..bugün başka bi dr a daha götürücem kızımı.alerji ile bu hastalık karıştırılıyomuş.
bugünki akşama doğry bozulan menümü yazayım.
kahvaltı 2 dilim ekmek tam buğday
2 tam ceviz
4 zeytin
1 kayısı
1 közbiber
ara 1 şeftali
öğle 6 kaşık mantar sote
yarım sote
ara yarım simit
3 tane burgu peynir
2 dilim ekmek arasına peynir domates
6 kare bitter
bunları yiyince akşam yemeği yiyemedim.3 dilim karpuz yedim
gün boyu bebitomu kucağımda taşıdım..bugünki menüme daha dikkat edicem..ben iyi olucamki bebişimde iyi olsun demi..
Günaydın canım iyi çok şükür ben işimin başındayım sen nasılsın.. Hepiciğinize kocaman bir Günaydınnn hayırlı sabahlar kızlarrGünaydın kızlar..nasılsınız bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?