- 6 Ocak 2015
- 13.997
- 72.318
- 798
- 44
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #159.941
Günaydın tatlım senin maraton başlar misafir ve minnaklarda uyandı mı...Günaydın kizlarr
Hahaha cok anlar ya karistirmaya devambelki beni anlarsin aksama pertim cikiyo
Benim miniş uyandi sadece herkes uyyoGünaydın tatlım senin maraton başlar misafir ve minnaklarda uyandı mı...
Kızzz ilk gündenn bayıldın mı hee yoksaa o kadar mı yorucuyduu yoksaa bebeler hiç mi susmadıı kıyamamm yaa sanaayyyyyyyyyyyyyyy
Alaman çikilatalari bana bakiyo ben onlaraal sana aylardir bekliyodun
Amanınn yerim onuu yaa cimcimee erkenci maşallahh kızz tabii yorgun olrusun gelmeden önce temizlik geldikten sonra ilgilen ağırlaa anamm anamm 1 ay nasıl dayancan bilmemBenim miniş uyandi sadece herkes uyyoayy cok yorgunummmmm kizzzz
Ayy aslinda çocuklar çok yormadii da ben kac gündür hic oturmuyorum kiz o çok yordu beni dün de gec yattik pertim ciktiii bisey de yemedim geceden bu yana şuan o kadar açim kiii midem bulaniyooKızzz ilk gündenn bayıldın mı hee yoksaa o kadar mı yorucuyduu yoksaa bebeler hiç mi susmadıı kıyamamm yaa sana
Ben de kayınvalidenin yanına geldim hastanede yatıyo öğlene kadar burdayım..sana da kolay gelsin canım..Günaydın canım iyi çok şükür ben işimin başındayım sen nasılsın.. Hepiciğinize kocaman bir Günaydınnn hayırlı sabahlar kızlarr
Amann dikkat et canım hasta felan olmada valla kaç kişi geldi toplam görümcen bir oğlan başka var mı.Ayy aslinda çocuklar çok yormadii da ben kac gündür hic oturmuyorum kiz o çok yordu beni dün de gec yattik pertim ciktiii bisey de yemedim geceden bu yana şuan o kadar açim kiii midem bulaniyoo
Aynenn kizzzAmanınn yerim onuu yaa cimcimee erkenci maşallahh kızz tabii yorgun olrusun gelmeden önce temizlik geldikten sonra ilgilen ağırlaa anamm anamm 1 ay nasıl dayancan bilmem
Geçmiş olsun canım refakatçi mi kalcna öğlene kadar önemli bir şey yoktur inşallahBen de kayınvalidenin yanına geldim hastanede yatıyo öğlene kadar burdayım..sana da kolay gelsin canım..
Gorumcem bi kizi 11 yasinda bi de ogluşu geldilerAmann dikkat et canım hasta felan olmada valla kaç kişi geldi toplam görümcen bir oğlan başka var mı.
Çok da güzel oluyo yaa..ucundan tadına bakabülüsünAlaman çikilatalari bana bakiyo ben onlaradaha yimedim hic
Hay maşallah Rabbim nazarlardan sakınsın bayağı büyük kızıda varmış..Valla canım size dinlenme biraz zor gözüküyor bebelerdenGorumcem bi kizi 11 yasinda bi de ogluşu geldiler
Ateşi yüksek enfeksiyon var..aslında yok yok baya rahatsız.. bu günümüze de şükür artık ne diyelim canım..Geçmiş olsun canım refakatçi mi kalcna öğlene kadar önemli bir şey yoktur inşallah
İyilesme var mi kvdende canimm nasilBen de kayınvalidenin yanına geldim hastanede yatıyo öğlene kadar burdayım..sana da kolay gelsin canım..
Dimiii giz benimkisi hayal isteHay maşallah Rabbim nazarlardan sakınsın bayağı büyük kızıda varmış..Valla canım size dinlenme biraz zor gözüküyor bebelerden
Allah şifa versin canımm inşallah biran önce sağlığına kavuşur.Ateşi yüksek enfeksiyon var..aslında yok yok baya rahatsız.. bu günümüze de şükür artık ne diyelim canım..
Kesinliklee güzel bir hayall tatlımDimiii giz benimkisi hayal iste
Bugün ateşi düştü canım bir hafta daha kalacak ama..İyilesme var mi kvdende canimm nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?