Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızzz ilk gündenn bayıldın mı hee yoksaa o kadar mı yorucuyduu yoksaa bebeler hiç mi susmadıı kıyamamm yaa sana
Ayy aslinda çocuklar çok yormadii da ben kac gündür hic oturmuyorum kiz o çok yordu beni dün de gec yattik pertim ciktiii bisey de yemedim geceden bu yana şuan o kadar açim kiii midem bulaniyoo

Ayy aslinda çocuklar çok yormadii da ben kac gündür hic oturmuyorum kiz o çok yordu beni dün de gec yattik pertim ciktiii bisey de yemedim geceden bu yana şuan o kadar açim kiii midem bulaniyoo
Amann dikkat et canım hasta felan olmada valla kaç kişi geldi toplam görümcen bir oğlan başka var mı.

Amanınn yerim onuu yaa cimcimee erkenci maşallahh kızz tabii yorgun olrusun gelmeden önce temizlik geldikten sonra ilgilen ağırlaa anamm anamm 1 ay nasıl dayancan bilmem
Aynenn kizzz ama bugün dinlenirim yaa gorumcemde yorgun zaten yazik onun da kayinvalidesigilde eli işden çıkmamis çok yorgundu oda bugün dinlenme günü olur ama cocuklarla ne kadar dinlenme olur orasi meçhul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…