- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #159.961
Bir ay bizde öyleydik..beş çocuk hepsi de kız istekler bitmiyo işler bitmiyoDimiii giz benimkisi hayal iste
Amin canım sağol..Allah şifa versin canımm inşallah biran önce sağlığına kavuşur.
Evet kuzum üveyelik oldugu için benim evimde daha rahat ediyo bende kaliyo hepSekerPancarii canimm hadi kazasiz belasiz atlatirsin inşALLAH canm 1 ay boyunca hep sendemi kalicak gorumcen sanirim annesi uvey onunda o yuzdnmi ay kafam karıştı:)
@ParteMoralll canimm iyki yazmışsn benimd eo yaşadiklarim geldi geldi gitti gozumun onunden bugün iyice bi kamçıladm.kendimi en azindan Cumaya kadar dayanirsam mitivem geri gelir canimm deatek olun banaaa litfennnn
Ayyy tek cocuga alışmışım iki küçük cocuk beni bezdirdi iki saatte kizBir ay bizde öyleydik..beş çocuk hepsi de kız istekler bitmiyo işler bitmiyo
Gündüzleri yirim acik acikÇok da güzel oluyo yaa..ucundan tadına bakabülüsün
Rabbim sifa versin canimm insallah daha da iyiye giderBugün ateşi düştü canım bir hafta daha kalacak ama..
EEe maşallah 2 dk durmadın ki piree gibi bir orda bir burda birde temizlikk daha 1 ay sonra bakalım nolcanGündüzleri yirim acik acikayy tartildim daha yeni 52.6 olmuşum iki günde bir buçuk kilo vermisim
Vaayyy muhteşemGündüzleri yirim acik acikayy tartildim daha yeni 52.6 olmuşum iki günde bir buçuk kilo vermisim
Normalde her sene gorumcem geldiginde kilo alirim ama bu sene cocuklarda vercem gibi görünüyoEEe maşallah 2 dk durmadın ki piree gibi bir orda bir burda birde temizlikk daha 1 ay sonra bakalım nolcan
Aynen kizz annemlerin orda aldigimi geri vermis oldumVaayyy muhteşem
Ayy kuzumm bak dügünde var diyosun bu senin son kaçamagin olsun bundan sonra 26 sina kadar sıfır kaçamak akşam 6 dan sonra da bişey yeme aksam yemeklerini hafif tut belki 3 kilodan da fazla giderGünaydın canlarım. Dünkü menümü içimde fırtınalar koparak yazıyorum
Sabah : 1 yumurta biraz zeytin biraz peynir, biber domates 2 dilim ekmek ve çay
Sonraaa: ikindi gibi kıymalı pide ayran üstüne dondurma daha da fazla birşey yiyemedim.
Dün spor yapamadım gezip yoruldum çünkü ama bugün yapcam.
Arkadaşlar lütfen motive edin beni 26 soida kuzenimin düğünü var ya bi 3 kilo fln versem 3 haftada çok iyi olur.
Bu arada sabah şekersiz kahve içtim ac karnina iyi oluyor mu gerçekten okumuştum bi yerlerde iyi diye sanki.
ooo hadii iyisinn iyi günlerde kullan tatlım maşallah dün gördüm zatii tırnaklarda maşallahh bol bol ojeler felannBir sürü makyaj malzemesi getiğmiş bana cinimm göğümcemen sevdiklerimden
Evet sekercim kesinlikle son kaçamağım olmalı yoksa yine kalcak bu kilolar. Akşam 6 gibi yesem diyorum çok acikmayim ders çalışırken fln akşam da bir çay içerim öyle gecistiririm. Sabahları da yumurta yiyorum epey tok tutuyor ya :))))Ayy kuzumm bak dügünde var diyosun bu senin son kaçamagin olsun bundan sonra 26 sina kadar sıfır kaçamak akşam 6 dan sonra da bişey yeme aksam yemeklerini hafif tut belki 3 kilodan da fazla giderhadi bakalim bu menüyü görmüyorum hiccc olmamis çünküm bugün çok dikkatli ye tatlimm bende hep ac karnina kahve içerim bende ki alışkanlık ama iyi oluyor
Saol canişimmmooo hadii iyisinn iyi günlerde kullan tatlım maşallah dün gördüm zatii tırnaklarda maşallahh bol bol ojeler felann
7 de de bitirebilirsin yeme isini canim gec saate kadar oturyorsan ders çalışırken sekersiz nescafe de icebilirsin aslinda hem azcik tokluk veriyo hemde eneji verirEvet sekercim kesinlikle son kaçamağım olmalı yoksa yine kalcak bu kilolar. Akşam 6 gibi yesem diyorum çok acikmayim ders çalışırken fln akşam da bir çay içerim öyle gecistiririm. Sabahları da yumurta yiyorum epey tok tutuyor ya :))))
Evet canım ders çalışırken çok fena acikiliyor çünkü. Ay inşallah canım ya şöyle 50 lele bi gelsem.senin hedefin ne şeker sen ne kadar verebildin ?7 de de bitirebilirsin yeme isini canim gec saate kadar oturyorsan ders çalışırken sekersiz nescafe de icebilirsin aslinda hem azcik tokluk veriyo hemde eneji verirhadi bakalim hedef ayin 26 sina en az 3 kilo eksiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?