Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet kuzum üveyelik oldugu için benim evimde daha rahat ediyo bende kaliyo hep

Günaydın canlarım. Dünkü menümü içimde fırtınalar koparak yazıyorum
Sabah : 1 yumurta biraz zeytin biraz peynir, biber domates 2 dilim ekmek ve çay
Sonraaa: ikindi gibi kıymalı pide ayran üstüne dondurma daha da fazla birşey yiyemedim.
Dün spor yapamadım gezip yoruldum çünkü ama bugün yapcam.
Arkadaşlar lütfen motive edin beni bu ayin 26 sinda kuzenimin düğünü var ya bi 3 kilo fln versem 3 haftada çok iyi olur.
Bu arada sabah şekersiz kahve içtim ac karnina iyi oluyor mu gerçekten okumuştum bi yerlerde iyi diye sanki.

Ayy kuzumm bak dügünde var diyosun bu senin son kaçamagin olsun bundan sonra 26 sina kadar sıfır kaçamak akşam 6 dan sonra da bişey yeme aksam yemeklerini hafif tut belki 3 kilodan da fazla gider hadi bakalim bu menüyü görmüyorum hiccc olmamis çünküm bugün çok dikkatli ye tatlimm bende hep ac karnina kahve içerim bende ki alışkanlık ama iyi oluyor

Evet sekercim kesinlikle son kaçamağım olmalı yoksa yine kalcak bu kilolar. Akşam 6 gibi yesem diyorum çok acikmayim ders çalışırken fln akşam da bir çay içerim öyle gecistiririm. Sabahları da yumurta yiyorum epey tok tutuyor ya :))))

ooo hadii iyisinn iyi günlerde kullan tatlım maşallah dün gördüm zatii tırnaklarda maşallahh bol bol ojeler felann
Saol canişimmmçok seveğim ben makyaji her ne kadar temizlikde sag elimin 3 tirnagi kirilsada kalan saglar benimdir diyerekten kesmedim

7 de de bitirebilirsin yeme isini canim gec saate kadar oturyorsan ders çalışırken sekersiz nescafe de icebilirsin aslinda hem azcik tokluk veriyo hemde eneji verir hadi bakalim hedef ayin 26 sina en az 3 kilo eksiiii

7 de de bitirebilirsin yeme isini canim gec saate kadar oturyorsan ders çalışırken sekersiz nescafe de icebilirsin aslinda hem azcik tokluk veriyo hemde eneji verir hadi bakalim hedef ayin 26 sina en az 3 kilo eksiiii
Evet canım ders çalışırken çok fena acikiliyor çünkü. Ay inşallah canım ya şöyle 50 lele bi gelsem.senin hedefin ne şeker sen ne kadar verebildin ?

Gunaydin kizlarrrr SekerPancarii makkkaajjjj malzemesimii ayy bende çoģğ severim yaaaaa bayiliğimmmmm heleki alamanyadan geldiyse dahada bi pek seveğimmmmmmm
canimmmm belki bi iki gun babasihile gider ne bilim biyerlere giderler sende dinlenirsin ay kardesimin evide olsa 1 ay kalamam heralde ya..ama eşin cok mutludr anne yariso gibidir aplasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…