- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #159.981
canm kac kilosin sen bende ders calisirken hep acikirdim koca tabak cips koyardim onume girt girt onlari yerdim 50 kiloydum ozamnEvet canım ders çalışırken çok fena acikiliyor çünkü. Ay inşallah canım ya şöyle 50 lele bi gelsem.senin hedefin ne şeker sen ne kadar verebildin ?
Günaydın canım umarım verirsin.Benimde regl yaklaşıyor bir davulda burda varsarraf canisimmm tartildim tatlim 63.6 geldimmm yarışa devam 62 olacamm Cuma'ya 61.9 olursam listeye giriommmm ha gayret yahuu ha gayrettt 1.7 kilo vermem lazm liate icinnn bence verebilirim ama regl olucam karnim davılllllll
din canimmmmmGünaydın canım umarım verirsin.Benimde regl yaklaşıyor bir davulda burda var
Aynıı durumdayızzz ağrım var sızım var lakin halaa görüntü yokk anlamadım ki nolcakk böyleegunay
din canimmmmm
ay sorma ya heryerim agrio neden biyle oldum anlamadm busabh kesin olurim diosum ama tık yok gecen omzum tutulmustu agri kesici ve kas gevsetici ictim ondanmi acaba
Salatalik ye canim canin biseyler çektike otur otur insan tabi ders çalışırken eli biseyler aarar gelirsin canim benim bende 75 kiloydum şimdi 52 kilo incecik zayift fit bir anneyimEvet canım ders çalışırken çok fena acikiliyor çünkü. Ay inşallah canım ya şöyle 50 lele bi gelsem.senin hedefin ne şeker sen ne kadar verebildin ?
efendm asggggitooPartecimmm kankişş sabah serifleriniz henuz hayrolmadimiii tatlisimmm gel behliommmmmmm @ParteMoralll
Bi iki kez baska yerde kaliyo canim bende o zaman temizlik yapiyorum iste pek dinlenme olmuyo ama Allah tan keyifli geciyo gunlerimiz ama benim kiz oyuncaklarini kiskaniyo vermek istemiyoGunaydin kizlarrrrSekerPancarii makkkaajjjj malzemesimii ayy bende çoģğ severim yaaaaa bayiliğimmmmm heleki alamanyadan geldiyse dahada bi pek seveğimmmmmmm
canimmmm belki bi iki gun babasihile gider ne bilim biyerlere giderler sende dinlenirsin ay kardesimin evide olsa 1 ay kalamam heralde ya..ama eşin cok mutludr anne yariso gibidir aplasi
yeme sende bitanecik yeAlaman çikilatalari bana bakiyo ben onlaradaha yimedim hic
Çikilata yiycek hal birakmadi ki cocuklaryeme sende bitanecik ye
Cocuk onlar olur oyle napcaanÇikilata yiycek hal birakmadi ki cocuklarbenim kizin gözünün altini çizdi küçük oğlan kurban olurum içim sizladi ama sadece kizima kizdim niye çekilmiyosun önünden kendini korumuyosun diye
Benim kiz hic kendine savunmuyo hatta kaçmiyo bile sadece agliyoCocuk onlar olur oyle napcaan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?