Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sarraf canisimmm tartildim tatlim 63.6 geldimmm yarışa devam 62 olacamm Cuma'ya 61.9 olursam listeye giriommmm ha gayret yahuu ha gayrettt 1.7 kilo vermem lazm liate icinnn bence verebilirim ama regl olucam karnim davılllllll

Ramazandan bu yana tam 3 kilo fazlaligim var şuanda ama kendimi oyle şiş hissediorumki anlatamamm kizlarrrr

Evet canım ders çalışırken çok fena acikiliyor çünkü. Ay inşallah canım ya şöyle 50 lele bi gelsem.senin hedefin ne şeker sen ne kadar verebildin ?
canm kac kilosin sen bende ders calisirken hep acikirdim koca tabak cips koyardim onume girt girt onlari yerdim 50 kiloydum ozamnsalatalik falan dograyip koyabilirsin ama bisey yedikce yiyesi gelio insanin iyisimi sadece notlara odaklanmak canimm

sarraf canisimmm tartildim tatlim 63.6 geldimmm yarışa devam 62 olacamm Cuma'ya 61.9 olursam listeye giriommmm ha gayret yahuu ha gayrettt 1.7 kilo vermem lazm liate icinnn bence verebilirim ama regl olucam karnim davılllllll
Günaydın canım umarım verirsin.Benimde regl yaklaşıyor bir davulda burda var

gunay

din canimmmmm
ay sorma ya heryerim agrio neden biyle oldum anlamadm busabh kesin olurim diosum ama tık yok gecen omzum tutulmustu agri kesici ve kas gevsetici ictim ondanmi acaba
Aynıı durumdayızzz ağrım var sızım var lakin halaa görüntü yokk anlamadım ki nolcakk böylee

Evet canım ders çalışırken çok fena acikiliyor çünkü. Ay inşallah canım ya şöyle 50 lele bi gelsem.senin hedefin ne şeker sen ne kadar verebildin ?
Salatalik ye canim canin biseyler çektike otur otur insan tabi ders çalışırken eli biseyler aarar gelirsin canim benim bende 75 kiloydum şimdi 52 kilo incecik zayift fit bir anneyim

Bi iki kez baska yerde kaliyo canim bende o zaman temizlik yapiyorum iste pek dinlenme olmuyo ama Allah tan keyifli geciyo gunlerimiz ama benim kiz oyuncaklarini kiskaniyo vermek istemiyo kadircam hepsini esim iki tane ayni oyuncaktan alacak oyle oynucaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…