Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:) anlat sendeee uyum saglasnlar.mesela yeni oyuncak alicaginiza biraz cabala kizina anlat oyuncaklarini paylassin.
Anlatmiyom mu saniyon kiz kac kere anlattim ama cocuk iste anlamiyo ki o da inatlasiyo. Benim kizim evde hep yani tek, paylasmayi ne kadar ogretmeye çalışsam da istemiyo kabullenmiyo başkasının oyuncagina da elini bile sürmez ne kadar begenirse begensin.Degisik degisik huylari var Her çocugun huyu farkli oluyo iste

Canım kızmada böyle saatlik felan çocuk gelişim grupları var.Hem çocukları okul öncesi eğitim tarzında hemde birbirlerine pekişmeleri açısından varsa öyle bir yer yakının da bir kaça saatlik oluyor göndersene en azından hem paylaşmayı bilir hemde başkalrından bir şey istemeyi.

canm kac kilosin sen bende ders calisirken hep acikirdim koca tabak cips koyardim onume girt girt onlari yerdim 50 kiloydum ozamnsalatalik falan dograyip koyabilirsin ama bisey yedikce yiyesi gelio insanin iyisimi sadece notlara odaklanmak canimm
61 civariyim canım valla bi 55 54 53 :))) olmak istiyorum. Cips fln yemiyorum Allahtan leblebi üzüm fln atistiriyorum

Evt dogruuu istee. Ama baska oyuncak alirsanda onun dedigi olmus olucak oyuzden soyledm cnmm

Benim kiz hic kendine savunmuyo hatta kaçmiyo bile sadece agliyo
ayyyy kiyamam ona ya alışkn degil ya ama soyle düşün selinimm biylekikle.ögrenir biraz iste cocuklar tek olunca oyle.oluolar bnm kizda oyle kuzenlerine hidince kizlar onunla.oynamk istiolar o surekli aglio oynamk istemio

ayyyy kiyamam ona ya alışkn degil ya ama soyle düşün selinimm biylekikle.ögrenir biraz iste cocuklar tek olunca oyle.oluolar bnm kizda oyle kuzenlerine hidince kizlar onunla.oynamk istiolar o surekli aglio oynamk istemio
Tek olmakla alakali degil bence cocugundan. Bide o hep ailesinde falan okadar olamaz. Yani cocuktan cocuga degisiyo bence.

Evt dogruuu istee. Ama baska oyuncak alirsanda onun dedigi olmus olucak oyuzden soyledm cnmm
Onun dedigi olmasin diye oyuncagi aldik bu umutun oyuncaklari dedik o paylaşmayi çok seviyo seninle oynamak istiyo dedik iste canimm böyle iyi oldu gibi

Tek olmakla alakali degil bence cocugundan. Bide o hep ailesinde falan okadar olamaz. Yani cocuktan cocuga degisiyo bence.
Evet benim kiz tırsak biraz ama hic arkadasi yok tek büyümek de etken bence okula falan göndercektik maddi olarak toparlamadik kismet olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…