- 14 Kasım 2015
- 360
- 213
- 18
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #160.001
:) anlat sendeee uyum saglasnlar.mesela yeni oyuncak alicaginiza biraz cabala kizina anlat oyuncaklarini paylassin.Benim kiz hic kendine savunmuyo hatta kaçmiyo bile sadece agliyo
Anlatmiyom mu saniyon kiz kac kere anlattim ama cocuk iste anlamiyo ki o da inatlasiyo. Benim kizim evde hep yani tek, paylasmayi ne kadar ogretmeye çalışsam da istemiyo kabullenmiyo başkasının oyuncagina da elini bile sürmez ne kadar begenirse begensin.Degisik degisik huylari var Her çocugun huyu farkli oluyo iste:) anlat sendeee uyum saglasnlar.mesela yeni oyuncak alicaginiza biraz cabala kizina anlat oyuncaklarini paylassin.
Ayyy kıyamamm yaaa tühhh krem felan sür canımmÇikilata yiycek hal birakmadi ki cocuklarbenim kizin gözünün altini çizdi küçük oğlan kurban olurum içim sizladi ama sadece kizima kizdim niye çekilmiyosun önünden kendini korumuyosun diye
Canım kızmada böyle saatlik felan çocuk gelişim grupları var.Hem çocukları okul öncesi eğitim tarzında hemde birbirlerine pekişmeleri açısından varsa öyle bir yer yakının da bir kaça saatlik oluyor göndersene en azından hem paylaşmayı bilir hemde başkalrından bir şey istemeyi.Anlatmiyom mu saniyon kiz kac kere anlattim ama cocuk iste anlamiyo ki o da inatlasiyo. Benim kizim evde hep yani tek, paylasmayi ne kadar ogretmeye çalışsam da istemiyo kabullenmiyo başkasının oyuncagina da elini bile sürmez ne kadar begenirse begensin.Degisik degisik huylari var Her çocugun huyu farkli oluyo iste
61 civariyim canım valla bi 55 54 53 :))) olmak istiyorum. Cips fln yemiyorum Allahtan leblebi üzüm fln atistiriyorumcanm kac kilosin sen bende ders calisirken hep acikirdim koca tabak cips koyardim onume girt girt onlari yerdim 50 kiloydum ozamnsalatalik falan dograyip koyabilirsin ama bisey yedikce yiyesi gelio insanin iyisimi sadece notlara odaklanmak canimm
Aboo 25 kilo neredeyse. Ne kadar sürede verdin sekercim yaaSalatalik ye canim canin biseyler çektike otur otur insan tabi ders çalışırken eli biseyler aarar gelirsin canim benim bende 75 kiloydum şimdi 52 kilo incecik zayift fit bir anneyim
Evt dogruuu istee. Ama baska oyuncak alirsanda onun dedigi olmus olucak oyuzden soyledm cnmmAnlatmiyom mu saniyon kiz kac kere anlattim ama cocuk iste anlamiyo ki o da inatlasiyo. Benim kizim evde hep yani tek, paylasmayi ne kadar ogretmeye çalışsam da istemiyo kabullenmiyo başkasının oyuncagina da elini bile sürmez ne kadar begenirse begensin.Degisik degisik huylari var Her çocugun huyu farkli oluyo iste
ayyyyyyyyy cokmuuu kavga ediolar cnm yaaa ALLAH yardimcin olsunnben kaldiramazdm canimİmdatt diye aglamak istiyorum
ayyyy kiyamam ona ya alışkn degil ya ama soyle düşün selinimm biylekikle.ögrenir biraz iste cocuklar tek olunca oyle.oluolar bnm kizda oyle kuzenlerine hidince kizlar onunla.oynamk istiolar o surekli aglio oynamk istemioBenim kiz hic kendine savunmuyo hatta kaçmiyo bile sadece agliyo
Tek olmakla alakali degil bence cocugundan. Bide o hep ailesinde falan okadar olamaz. Yani cocuktan cocuga degisiyo bence.ayyyy kiyamam ona ya alışkn degil ya ama soyle düşün selinimm biylekikle.ögrenir biraz iste cocuklar tek olunca oyle.oluolar bnm kizda oyle kuzenlerine hidince kizlar onunla.oynamk istiolar o surekli aglio oynamk istemio
Onun dedigi olmasin diye oyuncagi aldik bu umutun oyuncaklari dedik o paylaşmayi çok seviyo seninle oynamak istiyo dedik iste canimm böyle iyi oldu gibiEvt dogruuu istee. Ama baska oyuncak alirsanda onun dedigi olmus olucak oyuzden soyledm cnmm
Evet benim kiz tırsak biraz ama hic arkadasi yok tek büyümek de etken bence okula falan göndercektik maddi olarak toparlamadik kismet olmadiTek olmakla alakali degil bence cocugundan. Bide o hep ailesinde falan okadar olamaz. Yani cocuktan cocuga degisiyo bence.
Iyi kavga etmiyolarsa cnmOnun dedigi olmasin diye oyuncagi aldik bu umutun oyuncaklari dedik o paylaşmayi çok seviyo seninle oynamak istiyo dedik iste canimm böyle iyi oldu gibi
acilir zamanla cnm.Evet benim kiz tırsak biraz ama hic arkadasi yok tek büyümek de etken bence okula falan göndercektik maddi olarak toparlamadik kismet olmadi
Afiyet olsun tatlımSabah
Iki yumurtadan omlet,
Peynir,domates,zeytin,salatalik,fume,cay
Aksam
Firinda mantar,
Kocaman salata,bir kase yogurt,
Yulafciklarim
Iki lt su
Yuruyus bir saat (aksam)
Sagol bebissAfiyet olsun tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?