- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #160.021
Sabah iki yumurta iki incir iki dilim ekmek kk peynir ara 3 kuru erik öğlen 4kasik bamya salata yogurt aksam üstü 1 kase mercimek çorba akşamda birazdan 1 tane biber dolması yoiyecegim yoğurtla 2 litre de su 50 dakikada yürüyüş yaptımMenuler nerdeee
Afiyet olsun canimm iyi yürümüssun maşallahSabah iki yumurta iki incir iki dilim ekmek kk peynir ara 3 kuru erik öğlen 4kasik bamya salata yogurt aksam üstü 1 kase mercimek çorba akşamda birazdan 1 tane biber dolması yoiyecegim yoğurtla 2 litre de su 50 dakikada yürüyüş yaptım
Saol tatlım bide bana sor güneşte yüzüm domates gibi oldu bidaha aksam çıkıcam hep gündüz çıkmam cok zor oluyor sıcakta çocukla onu arabasına atıp oyle yürüyorumAfiyet olsun canimm iyi yürümüssun maşallah
Sevindim canım..listeye girsek çok iyi olurdu yaa..birakmayalım bu hafta olmadı haftaya mutlaka listede olalım canım..sarraf canisimmm tartildim tatlim 63.6 geldimmm yarışa devam 62 olacamm Cuma'ya 61.9 olursam listeye giriommmm ha gayret yahuu ha gayrettt 1.7 kilo vermem lazm liate icinnn bence verebilirim ama regl olucam karnim davılllllll
Yani bir bucuk gogus yemissinSelam kizlarr ay 16000 sayfa olsuk maşALLAH bize
Kızlar bnde menunu yazayim zira cok yedim sakoncali bisey yok ama tok oldugum halde yedimmm
sabah 1 dilim ekmek 1 dilim beyaz peynir
yulaf kepegini suyla karisyirio corek gibi bisey yaptim ama pek bi tatsiz oldu yedim ama tabikisiii
ogle tavuk sote 1 bardak zero
3 tane peynirli çıbık
aksam tavuk sote toplam 3 gögus fletodn yapmistim bol su ictim bugun nedense icim yanio ama yine iyiydim bence bide 1 saat yuruyus yaotik kizimlan yavas yuruduk ama olsunnbidr alısveris yaotim biseyler aldim kendimeeee
tuuh kotu olmssSelam kızlar..
Öğleden sonra eve geldim bi telefon yengem bize geliyo..kahvaltı etmemiştim zaten hazır birşeyler aldım yanına patates salatası yaptım...
Menüm: iki kaşık patates salatası, yarım poğaça, böreğin azıcık ucundan..
3hafta olunca cnmKız şeker biz listeye giriyomuyuz yoksa almiyonmu bizi daha
Cok muş ya3hafta olunca cnm
Alma sende devam etCok muş yabayram geliyor tam listeye gireriz bi yerlere gideriz ben kaynanaya gidecem 3 hafta bayramda listeye girer girmezde izin almak zorunda kalırım
cici ne kizzzz ya cok geldi ama yarisi yetermus ac gozlulugumden sen bilion isteeeee ahahahahhh:)Yani bir bucuk gogus yemissinbide sistim diyosun bak cici almissin:) ben vercem diye artk almiorm yaz bitiyo cnku
tuuh kotu olmss
Canım kaynanam yedirir yedirmeyi cok sever yok ann doydum derim al al der tamam deyip atlatmaya çalışırım önüme koyar almazsa am oyle yani meyve yeriz doydum derim alman kendi soyar elime tutuştururAlma sende devam etorda giremezmisin
Ohoo sisersin ozaman ye ye cnmCanım kaynanam yedirir yedirmeyi cok sever yok ann doydum derim al al der tamam deyip atlatmaya çalışırım önüme koyar almazsa am oyle yani meyve yeriz doydum derim alman kendi soyar elime tutuştururmecbur yiyorum bende
Ciciler hahahaha cocuklara deriz ya ciciler alicam hahahahaahcici ne kizzzz ya cok geldi ama yarisi yetermus ac gozlulugumden sen bilion isteeeee ahahahahhh:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?