- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #160.041
Bebişimi uyuttum oturuyorum sen napıyorsun canimIyi akşamlar kızlar nasılsınız
Bende cay iciyormmmm serin serin kizima ayip olcak ama azcik kafa dinliyorm diyebiliriz :) cok yoruyo gercekten beynimde doluyooo accikk:)Iyi akşamlar kızlar nasılsınız
Valla bende yarinin yemek telaşı ölüyorum canim gene maşallah ayagim altima gelmedi :))))Bebişimi uyuttum oturuyorum sen napıyorsun canim
Ohhh ohh afiyet olsun tatlimm valla ne güzel benim kafayi da al bigün acayip dinlenmeye ihtiyaci varBende cay iciyormmmm serin serin kizima ayip olcak ama azcik kafa dinliyorm diyebiliriz :) cok yoruyo gercekten beynimde doluyooo accikk:)
Afiyet ola partikoskokoşSabah
Iki yumurtadan omlet,
Peynir,domates,zeytin,salatalik,fume,cay
Aksam
Firinda mantar,
Kocaman salata,bir kase yogurt,
Yulafciklarim
Iki lt su
Yuruyus bir saat (aksam)
Afiyet olsun gırıkkaleliiiSabah iki yumurta iki incir iki dilim ekmek kk peynir ara 3 kuru erik öğlen 4kasik bamya salata yogurt aksam üstü 1 kase mercimek çorba akşamda birazdan 1 tane biber dolması yoiyecegim yoğurtla 2 litre de su 50 dakikada yürüyüş yaptım
Afiyet olsun ballışımmm iyi iyiii güzel menünnSelam kizlarr ay 16000 sayfa olsuk maşALLAH bize
Kızlar bnde menunu yazayim zira cok yedim sakoncali bisey yok ama tok oldugum halde yedimmm
sabah 1 dilim ekmek 1 dilim beyaz peynir
yulaf kepegini suyla karisyirio corek gibi bisey yaptim ama pek bi tatsiz oldu yedim ama tabikisiii
ogle tavuk sote 1 bardak zero
3 tane peynirli çıbık
aksam tavuk sote toplam 3 gögus fletodn yapmistim bol su ictim bugun nedense icim yanio ama yine iyiydim bence bide 1 saat yuruyus yaotik kizimlan yavas yuruduk ama olsunnbidr alısveris yaotim biseyler aldim kendimeeee
NiiiiSelam kızlar..
Öğleden sonra eve geldim bi telefon yengem bize geliyo..kahvaltı etmemiştim zaten hazır birşeyler aldım yanına patates salatası yaptım...
Menüm: iki kaşık patates salatası, yarım poğaça, böreğin azıcık ucundan..
Afiyet olsun canikom daha sık gellIki gun yazamadim misafirlige gitmistim diyette gitti ordabugun sabah iki yumurta omlet domates peynir 2 dilim kepekli ekmek
Oglen nescafe
Aksam peynir karpuz bir dilim ekmek arada ayran bir bardak 2 kare cikolata aksam yogurt yicem bu kadar
Sarraaaffff sen bu hafta geliyi msn listeyeeeSevindim canım..listeye girsek çok iyi olurdu yaa..birakmayalım bu hafta olmadı haftaya mutlaka listede olalım canım..
Alcam giz sabretKız şeker biz listeye giriyomuyuz yoksa almiyonmu bizi daha
Aç gözlülük benim göbek adimcici ne kizzzz ya cok geldi ama yarisi yetermus ac gozlulugumden sen bilion isteeeee ahahahahhh:)
Ayyy sen gitme en iyisi kiz orayaCanım kaynanam yedirir yedirmeyi cok sever yok ann doydum derim al al der tamam deyip atlatmaya çalışırım önüme koyar almazsa am oyle yani meyve yeriz doydum derim alman kendi soyar elime tutuştururmecbur yiyorum bende
Bu güzelim menüye o kurabiyecik nasil sıkışmiş
iyi akşamlar tatlikomm kizimi saat 8 de uyuttum oturuyoruzIyi akşamlar kızlar nasılsınız
Kokokokosuko diyosunAfiyet ola partikoskokoş
:)Oje sürecem niye tohatladim sini bilmiyom
Bir ablacim sagolsun isyerime geldi cay içmeye eli boş gelmemis bende ayip olmasin diye en minigini yidimBu güzelim menüye o kurabiyecik nasil sıkışmiş
Ohoo erkenden uyuttun yarin gene erkenden kalkar tatlim hep mi erken uyur.Gerci kafan dinlenmistir uyuyuncaa :))iyi akşamlar tatlikomm kizimi saat 8 de uyuttum oturuyoruzsen nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?