Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kokokokosuko diyosun
:)

sacimi boyatmayi erteledim yaa annemlern oraya gidicektm kizimla ilgilencekti kuafore gticektm ama koye ciktilar yola akrabamiz vefat etmis. Hayat iste tutmuyo bendeee hazirlanmistm
Aayy Allah rahmet eylesin canim olsun kismet degilimiss ne zaman boyatcan

Sagl cnm
Blmiorm ki annem gelr bir iki gune kasimi bile cikanlari almadm bilerek agdayla aldrcam bir an once gtmem lazm.
Ayy ben bi kere kaşim kendine gelsin diye uzatmistim o geldi aklima orman gibi ahahahh normalde kendin mi aliyosun kaşini

Ayy ben bi kere kaşim kendine gelsin diye uzatmistim o geldi aklima orman gibi ahahahh normalde kendin mi aliyosun kaşini
Evet benm cooook asiri cikiyo ya masallahi var kalin kasliyim biraz. Oyuzden onceden gidiyodumda artik pes ettim kas konusunda kendim aliyorum arada gidiyorum. Agda olcak diye bilerek cikanlar vae orman gibi degl iki uc gun once aldm hemen birsuru cikti

Benimkide sert ve sık Masallah aman sık olsun kiz kaş iyidir bende kendim aliyorum saçimida kendim yapiyorum saçimi da artik boyatmiyorum soyle bi düşündüm de hic kuaföre gitmiyom ben

Benimkide sert ve sık Masallah aman sık olsun kiz kaş iyidir bende kendim aliyorum saçimida kendim yapiyorum saçimi da artik boyatmiyorum soyle bi düşündüm de hic kuaföre gitmiyom ben
Evt vnm iyide iste bikiyo insan cok cikiyo sac yapiozda kesme isi ustalara teslim kesis sekli cok onemli kivrilmamasi icin..
Git kiz sendeee kocisine soyle boyat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…