- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #160.061
Aayy Allah rahmet eylesin canim olsun kismet degilimiss ne zaman boyatcanKokokokosuko diyosun
:)
sacimi boyatmayi erteledim yaa annemlern oraya gidicektm kizimla ilgilencekti kuafore gticektm ama koye ciktilar yola akrabamiz vefat etmis. Hayat iste tutmuyo bendeee hazirlanmistm
O kadarciktan bişi olmaz canim o zaman afiyet olsunBir ablacim sagolsun isyerime geldi cay içmeye eli boş gelmemis bende ayip olmasin diye en minigini yidim
Sagl cnmAayy Allah rahmet eylesin canim olsun kismet degilimiss ne zaman boyatcan
Normalde 9 buçuk da falan uyyo ama bugün ogle uykusuna yatmadi erkenden uyudu insallah sabahin 6 sinda uyanmazOhoo erkenden uyuttun yarin gene erkenden kalkar tatlim hep mi erken uyur.Gerci kafan dinlenmistir uyuyuncaa :))
Ayy ben bi kere kaşim kendine gelsin diye uzatmistim o geldi aklima orman gibiSagl cnm
Blmiorm ki annem gelr bir iki gune kasimi bile cikanlari almadm bilerek agdayla aldrcam bir an once gtmem lazm.
Ay benimkide babasindan once kalkio yaaa ne var sanki yat uyuNormalde 9 buçuk da falan uyyo ama bugün ogle uykusuna yatmadi erkenden uyudu insallah sabahin 6 sinda uyanmaz
Yani bir bucuk gogus yemissinbide sistim diyosun bak cici almissin:) ben vercem diye artk almiorm yaz bitiyo cnku
tuuh kotu olmss
Ayy kızlar yapacak bisey yoktu hazır hemen onları hazırladım..kahvalti da yapmamıştım..sporla telafi etmeye çalıştım..Niiiibu nasınn sarraf menisiii
8 bucuga kadar uyumali bence bi çocukAy benimkide babasindan once kalkio yaaa ne var sanki yat uyu
Evet benm cooook asiri cikiyo ya masallahi varAyy ben bi kere kaşim kendine gelsin diye uzatmistim o geldi aklima orman gibiahahahh normalde kendin mi aliyosun kaşini
Olsun canim yarin dengelersin artikAyy kızlar yapacak bisey yoktu hazır hemen onları hazırladım..kahvalti da yapmamıştım..sporla telafi etmeye çalıştım..
Ayy keskeeeeeeeeeeee gecen aksam cantamda kraker unutmsm cantayi almis icinden krakeri susamlar yerlerdeeeee ah ah8 bucuga kadar uyumali bence bi çocukhayalleerrrr hayaller
Benimkide sert ve sık MasallahEvet benm cooook asiri cikiyo ya masallahi varkalin kasliyim biraz. Oyuzden onceden gidiyodumda artik pes ettim kas konusunda kendim aliyorum arada gidiyorum. Agda olcak diye bilerek cikanlar vae orman gibi degl iki uc gun once aldm hemen birsuru cikti
neeee 68.5mi ha ha ha ruyanda gorursunImmmm benceeeee68.5
Aman Allah im anne cinnetAyy keskeeeeeeeeeeee gecen aksam cantamda kraker unutmsm cantayi almis icinden krakeri susamlar yerlerdeeeee ah ah
Niiiiiiiii yok mu o kadar ay ben sokneeee 68.5mi ha ha ha ruyanda gorursun
Evt vnm iyide iste bikiyo insan cok cikiyoBenimkide sert ve sık Masallahaman sık olsun kiz kaş iyidir bende kendim aliyorum saçimida kendim yapiyorum saçimi da artik boyatmiyorum soyle bi düşündüm de hic kuaföre gitmiyom ben
Bence 68.0...iddalıyım yanineeee 68.5mi ha ha ha ruyanda gorursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?