Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evt vnm iyide iste bikiyo insan cok cikiyo sac yapiozda kesme isi ustalara teslim kesis sekli cok onemli kivrilmamasi icin..
Git kiz sendeee kocisine soyle boyat
Senede bi defa anca kestiriyom ben kiz uzun sac cok seviyorum gecen kiş kisalttim deli gibi uzadi ama yine ayy en son sari yaptim ya giz sacimi kibariyeye döndüm sonra evde koyu kahve yaptim sacimi ve boyali saç defterini kapattim ahahahhhhhhhhhh

Bende uzun seviormmm kisa yakismiyo sankiiiii ya ama gerekiyo sac kendine gelio smdi zaten ac aldircam cok kirik degl. Ama sacimi ayiriyrum ya oralarda kucuk saclar vae ya cokkk sinir oldm ya yeni sacmi cikmis oyle dusundm. Bide alnimin yaninda azicik aciklk vardi ordada cikmis parmagmn yarisi kadae anlamadm gtti

Vall bende itiraz etcen sandim daha az bi kilo söylücen sandim
Yok kizz miraklan ay bayram hedefim tutar yaknda
Dikkat edince gerçekten gidiyo..kaçamaklarım olmasaydı şimdiye çoktaann listedeydim ben
evet ah benim salak kafam ben nye biraktm smdi ben 58dim ya ofofffff sarraf dayanalim cnm brazzzzzz verelm sonra yeriz bak yoksaa aylarimizi alicak yazk zamanimiza ya

Saç çikmiştir kiz ne güzel iste

Yok kizz miraklan ay bayram hedefim tutar yaknda
evet ah benim salak kafam ben nye biraktm smdi ben 58dim ya ofofffff sarraf dayanalim cnm brazzzzzz verelm sonra yeriz bak yoksaa aylarimizi alicak yazk zamanimiza ya
Bir ara bırakmıştım burayı..sonuç 6 kilo geri geldi..devam etseydim 70 kiloydum garanti

Ayy çikilat ve bisküvi yedim biraz midem acayip bulandiiitiiisinti oldummmmniyeyse halbuki bek guzeldi alaman çiklatasi

Nasıl bir menu olur acaba..fikir verir misiniz kızlar..ciddi kafaya taktım..
Ornek menu yaziyim
Sabah iki haslanmis yumurta a
Az peynir
Fume yieblrsn
Az domates slaata iki uc zeytin
Aksam 5-6 kadar ye
Tavuk kizartabilrsin, sote yapablrsn balik et yieblrsn yanina yogurt ama cok az yag ile normal yemek yaparken gbi degl
Bunlari ye bakalm meyve kuruyems yok
Bugday ekmegi al istersen yulaf sen blrsn bir dilim sadece
Su ic bide bakalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…