- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #160.081
Yoj vallahi guldummAman Allah im anne cinnet
nye sok daha mi cok yaniNiiiiiiiii yok mu o kadar ay ben sok
Haydi bakalimmmm bende cooh mirakliyim cumaya kac olcam diyeeBence 68.0...iddalıyım yani
Senede bi defa anca kestiriyom ben kiz uzun sac cok seviyorum gecen kiş kisalttim deli gibi uzadi ama yine ayy en son sari yaptim ya giz sacimiEvt vnm iyide iste bikiyo insan cok cikiyosac yapiozda kesme isi ustalara teslim kesis sekli cok onemli kivrilmamasi icin..
Git kiz sendeee kocisine soyle boyat
Vall bende itiraz etcen sandim daha az bi kilo söylücen sandimYoj vallahi guldummbende ne tuhafim
nye sok daha mi cok yani
Dikkat edince gerçekten gidiyo..kaçamaklarım olmasaydı şimdiye çoktaann listedeydim benHaydi bakalimmmm bende cooh mirakliyim cumaya kac olcam diyeecoh havalandm yaaa goruyosunz istemem yetermis
Bende uzun seviormmm kisa yakismiyo sankiiiii ya ama gerekiyo sac kendine gelio smdi zaten ac aldircam cok kirik degl. Ama sacimi ayiriyrum ya oralarda kucuk saclar vae ya cokkk sinir oldm ya yeni sacmi cikmis oyle dusundm. Bide alnimin yaninda azicik aciklk vardi ordada cikmis parmagmn yarisi kadae anlamadm gttiSenede bi defa anca kestiriyom ben kiz uzun sac cok seviyorum gecen kiş kisalttim deli gibi uzadi ama yine ayy en son sari yaptim ya giz sacimikibariyeye döndüm sonra evde koyu kahve yaptim sacimi ve boyali saç defterini kapattim ahahahhhhhhhhhh
Yok kizzVall bende itiraz etcen sandim daha az bi kilo söylücen sandim
evet ah benim salak kafam ben nye biraktm smdi ben 58dim ya ofofffff sarraf dayanalim cnm brazzzzzz verelm sonra yeriz bak yoksaa aylarimizi alicak yazk zamanimiza yaDikkat edince gerçekten gidiyo..kaçamaklarım olmasaydı şimdiye çoktaann listedeydim ben
Ben senden bu hafta listeye grmeni bekliodm cnm. Yarin ve pers protein agirlikli beslen degistirsene duzeniniDikkat edince gerçekten gidiyo..kaçamaklarım olmasaydı şimdiye çoktaann listedeydim ben
Saç çikmiştir kiz ne güzel isteBende uzun seviormmm kisa yakismiyo sankiiiii ya ama gerekiyo sac kendine gelio smdi zaten ac aldircam cok kirik degl. Ama sacimi ayiriyrum ya oralarda kucuk saclar vae ya cokkk sinir oldm ya yeni sacmi cikmis oyle dusundm. Bide alnimin yaninda azicik aciklk vardi ordada cikmis parmagmn yarisi kadae anlamadm gtti
Bir ara bırakmıştım burayı..sonuç 6 kilo geri geldi..devam etseydim 70 kiloydum garantiYok kizzmiraklan ay bayram hedefim tutar yaknda
evet ah benim salak kafam ben nye biraktm smdi ben 58dim ya ofofffff sarraf dayanalim cnm brazzzzzz verelm sonra yeriz bak yoksaa aylarimizi alicak yazk zamanimiza ya
Diyosun kirilmis olamaz okdr ya imkansz gelio :/ pff ama cok snr duruyo genelde ben disarda duzlestiriyorm kremle duzeltiyorm bende napm insallah sactir sorcam kuafore.Saç çikmiştir kiz ne güzel iste
Nasıl bir menu olur acaba..fikir verir misiniz kızlar..ciddi kafaya taktım..Ben senden bu hafta listeye grmeni bekliodm cnm. Yarin ve pers protein agirlikli beslen degistirsene duzenini
Ben birakmadm ama yedim hemde neler sonra korudum dengeledm ah cnm 6kg alinirmi yaaa nen hergun tartiliodm hemen duzeltiyodm oyle oyle almadmBir ara bırakmıştım burayı..sonuç 6 kilo geri geldi..devam etseydim 70 kiloydum garanti
Ayy o kadar kırılmış olamaz kiz yanmış bi sacin yoksa tabiDiyosun kirilmis olamaz okdr ya imkansz gelio :/ pff ama cok snr duruyo genelde ben disarda duzlestiriyorm kremle duzeltiyorm bende napm insallah sactir sorcam kuafore.
Kafam fena derecede karışıktı bunalımdaydım yedim de yedim ahh kafa..Ben birakmadm ama yedim hemde neler sonra korudum dengeledm ah cnm 6kg alinirmi yaaa nen hergun tartiliodm hemen duzeltiyodm oyle oyle almadm
Ben bazen saf protein günü yapadim iki gün guzel kilo verdirirdi kiz sende yapsanaaaNasıl bir menu olur acaba..fikir verir misiniz kızlar..ciddi kafaya taktım..
Ornek menu yaziyimNasıl bir menu olur acaba..fikir verir misiniz kızlar..ciddi kafaya taktım..
Zihhim yee kizAyy çikilat ve bisküvi yedim biraz midem acayip bulandiiitiiisinti oldummmm niyeyse halbuki bek guzeldi alaman çiklatasi
ayyy yok ya ne yanmasi imkan vermiorm ya oyle degil sacim hem boyattm ama ombre yaptrdm dip kendi sacim ya yanmadi sac cikiosada cok gicihAyy o kadar kırılmış olamaz kiz yanmış bi sacin yoksa tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?