- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #160.101
Sağol canım..iki gün deniycem..karataya benziyo zaten..kuru yemis yemem sadece..Ornek menu yaziyim
Sabah iki haslanmis yumurta a
Az peynir
Fume yieblrsn
Az domates slaata iki uc zeytin
Aksam 5-6 kadar ye
Tavuk kizartabilrsin, sote yapablrsn balik et yieblrsn yanina yogurt ama cok az yag ile normal yemek yaparken gbi degl
Bunlari ye bakalm meyve kuruyems yok
Bugday ekmegi al istersen yulaf sen blrsn bir dilim sadece
Su ic bide bakalm
Aman bu saatte hiç bişey yeme..ayran kahve iç basrırır açlığını..Ay acihtimmi pis bogazligimmi tuttu anlamadm
Yerken nasıl mutluluk veriyo dimi..sonrası fena..Ayy çikilat ve bisküvi yedim biraz midem acayip bulandiiitiiisinti oldummmm niyeyse halbuki bek guzeldi alaman çiklatasi
Afiyet olsun tatlişim..Menüm Sabah 2 haşlanmış yumurta domates salatalık kk peynir 3 zeytin
Akşam fırında patlıcan oturtma 2 kaşık sebzeli bulgur pilavı salata 3-4 parça karpuz
Hatta sebzeyi komple cikar bak gor iniceksnSağol canım..iki gün deniycem..karataya benziyo zaten..kuru yemis yemem sadece..
ay yok.kiz yermimmmmmm aslaAman bu saatte hiç bişey yeme..ayran kahve iç basrırır açlığını..
Tatlim profil resimdeki senmisin eger sensen yiiii cok zyifmisinn ciddi diyom....Alaman çikilatalari bana bakiyo ben onlaradaha yimedim hic
Kız ne magnumu bu saatteDolapta birsuru magnum vaar
Sen beni anlamiyor ben kendimi gazliyorKız ne magnumu bu saatte
Aksamlari muz yeme cnmBugün ki menüm :
Sabah : 1 yumurta , 2 zeytin , 2 küçük domates 1 dilim tam tahıllı ekmek
Ara öğün : biraz leblebi üzüm
Öğlen : çorba patates kroket tavuk izgara
Aksam : yoğurt ve salatalık bi tane muz
Kahve ve üzüm leblebi
1 saat yürüyüş
Kiz o degl hahahahaa guldurdun beni yaaTatlim profil resimdeki senmisin eger sensen yiiii cok zyifmisinn ciddi diyom....
Yoğurtla doymayinca gözüm döndü ya. .ama kalorisi epey varmış yememeliyim bencedeAksamlari muz yeme cnm
Yok cnm yeme sakin hiccc iyi degil. Cok istiosan sabah bir isirik alYoğurtla doymayinca gözüm döndü ya. .ama kalorisi epey varmış yememeliyim bencede
Çok acıkıyorum ya napcam bu açlığı hiç bilmiyorumYok cnm yeme sakin hiccc iyi degil. Cok istiosan sabah bir isirik al
Kacta yiosun en son erken ye bak cok faydasi var. Aksamlari agzina surme bay kahve ic cay ic sekersiz tabi tatli istersen sute tarcin at ic kendni tatmn et bi kac gun sonra alisicaksn. Aksam yemeki yaksin vucudun anladn cnm bol su icÇok acıkıyorum ya napcam bu açlığı hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?