- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #160.121
Bugunku menum pek iç acıcı degildiZihhim yee kizmenulerni merk ediyorm
ayyy yok ya ne yanmasi imkan vermiorm ya oyle degil sacim hem boyattm ama ombre yaptrdm dip kendi sacim ya yanmadi sac cikiosada cok gicih
Pis bogazliginin tutma ihtimali daha fazlaAy acihtimmi pis bogazligimmi tuttu anlamadm
Afiyet olsun ballışımmmMenüm Sabah 2 haşlanmış yumurta domates salatalık kk peynir 3 zeytin
Akşam fırında patlıcan oturtma 2 kaşık sebzeli bulgur pilavı salata 3-4 parça karpuz
Versene acim yiyim guru başimlanDolapta birsuru magnum vaar
Tabiii gorumcenle goturuuosundurBugunku menum pek iç acıcı degildi
aynenPis bogazliginin tutma ihtimali daha fazla
Kiz yokkk ben degilimmTatlim profil resimdeki senmisin eger sensen yiiii cok zyifmisinn ciddi diyom....
Hahettin sen bunuVersene acim yiyim guru başimlan
Aksama kadar iyiydim de aksam sonrasi gozum döndu pis bogaz geri dönduTabiii gorumcenle goturuuosundur
aynen
Aynen şekersiz kahveye alışmaya çalışıyorum. Akşam yemeği vakti çok çok acıkıyorum geceye doğru sorun olmuyordaKacta yiosun en son erken ye bak cok faydasi var. Aksamlari agzina surme bay kahve ic cay ic sekersiz tabi tatli istersen sute tarcin at ic kendni tatmn et bi kac gun sonra alisicaksn. Aksam yemeki yaksin vucudun anladn cnm bol su ic
Ayyy geçen magnum fistik ezmeli duble cikilatali yidimHahettin sen bunu
Valla cnm baska turlu gitmiyoooooAynen şekersiz kahveye alışmaya çalışıyorum. Akşam yemeği vakti çok çok acıkıyorum geceye doğru sorun olmuyorda
Afiyet olsun tatlimmmBugün ki menüm :
Sabah : 1 yumurta , 2 zeytin , 2 küçük domates 1 dilim tam tahıllı ekmek
Ara öğün : biraz leblebi üzüm
Öğlen : çorba patates kroket tavuk izgara
Aksam : yoğurt ve salatalık bi tane muz
Kahve ve üzüm leblebi
1 saat yürüyüş
Ayyyyyy ben cok iradeliyimAyyy geçen magnum fistik ezmeli duble cikilatali yidimçok guzeldi ama yetmedi doymadim küçük geldi baga
Bak ben muzu okumadimdi kiz öğlen ye muzu tatlikomAksamlari muz yeme cnm
Bende boyle yaz psikolojisi beni bozmustuMasallah bebikom
aman sus sus@ParteMoralll maşallah canimm sen cok iradelusin valla azmine hayranim
Teşekkür ederim. Ayben ya salata fln yesem de acikmiyorum aslındaBak ben muzu okumadimdi kiz öğlen ye muzu tatlikomMylittlehoneybee sebze yemegi et türü seyler de ye aksam tok tutar
Sen bu hafta listedemisnn baaah minilerini duzelttt aklini basina alAyyyyyy 10 sayfayi okuyamadim hizli gidiniz bi saattir msj okumaya calisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?