- 6 Ocak 2015
- 13.997
- 72.318
- 798
- 44
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #160.421
Yokk yokk canım bayagu azcukk verdikten sonra belkiYarin gorucemmmm cnmmmmmmm
ayyyyy dimi accuk daha veremde yirim yani nolmus
Sirada manti var
Ooo superrrrrr ben hele bi 58 olim sonrasina bakarizzKıxlar an itibariyle yeni hedefim 557 kilo daha vermeye karat verdim anca boyle.koruyabilirim sanirim zati 55 olsam siz beni 57 bilin 3 alir 1 verir oyle yuvarlanirim kendi kendimeeeee ekim falan gibi olsam keske sıkı diyete devam açlığın sonu selamettir bacılarrrrr
Cok ssivim ama bu degisik tavuklu yakn zamanda yicemYokk yokk canım bayagu azcukk verdikten sonra belkiOff dimee dimee mantıkk dimeee
Ben karismammmm bisey demiyormmmMenum cok gec kahvaltı ettim 1i geciodu saat...
1 yumurtali yulaf kepekli krep
1 domates 1 salatalik 1 yesilbiber buyukce dilim koy peyniri sekersiz cay
sonra 2 ceviz ici 1 buzlu kahve light sut ile yapilmiş (not:selinim ben yine beceremedim bu kahveyi dune gore daha iyiydi tabii o ayri ama ne bilimm auyumu fazla koydum ne yarinda denicem buz sütlerim hazır nasilsaaSekerPancarii )
ay hic acikmadigim icin bisey yemicem sanirim ama tabuk hasliorum avikirsam bi but yerim cok tokum @ParteMoralll kizacak bana aç kaliosun die ama.buhun gec uyaninca boyle oldu
İyyi sayilirr bende iste eşimin izin günü de kuzumun cani mangal istemis de annemgilde yapicaz görümcemi alicaz aksam eve geçicezIdare eder seeen geldimi gorumcen
Yettimmm geldimmm
Ahahahahhhhh sen delirdin bugün haaaReklamda doritosa bakiiiom o bana bakkiii
Bizde de lays ve doritos var
Magnumlarida 10.kattan atsammi cocuklar bayram eder
Ayyy çok iyi düşünmüşsün bende bu sekilde koruyorum kilomuuu baccıııımmmmKıxlar an itibariyle yeni hedefim 557 kilo daha vermeye karat verdim anca boyle.koruyabilirim sanirim zati 55 olsam siz beni 57 bilin 3 alir 1 verir oyle yuvarlanirim kendi kendimeeeee ekim falan gibi olsam keske sıkı diyete devam açlığın sonu selamettir bacılarrrrr
Yarin gorumcem geliyo anladim bi anYarin gorucemmmm cnmmmmmmm
Hoşgeldin canım aramıza
Kıxlar an itibariyle yeni hedefim 557 kilo daha vermeye karat verdim anca boyle.koruyabilirim sanirim zati 55 olsam siz beni 57 bilin 3 alir 1 verir oyle yuvarlanirim kendi kendimeeeee ekim falan gibi olsam keske sıkı diyete devam açlığın sonu selamettir bacılarrrrr
Menün harika beybii ama kesinn o haslanmis tavukdan ye aksam yemegin ossunMenum cok gec kahvaltı ettim 1i geciodu saat...
1 yumurtali yulaf kepekli krep
1 domates 1 salatalik 1 yesilbiber buyukce dilim koy peyniri sekersiz cay
sonra 2 ceviz ici 1 buzlu kahve light sut ile yapilmiş (not:selinim ben yine beceremedim bu kahveyi dune gore daha iyiydi tabii o ayri ama ne bilimm auyumu fazla koydum ne yarinda denicem buz sütlerim hazır nasilsaaSekerPancarii )
ay hic acikmadigim icin bisey yemicem sanirim ama tabuk hasliorum avikirsam bi but yerim cok tokum @ParteMoralll kizacak bana aç kaliosun die ama.buhun gec uyaninca boyle oldu
Senin boy kaç sen 50 olacan ben karar verdimOoo superrrrrr ben hele bi 58 olim sonrasina bakarizz
Ayyyy benim yerimede yiii.İyyi sayilirr bende iste eşimin izin günü de kuzumun cani mangal istemis de annemgilde yapicaz görümcemi alicaz aksam eve geçicez
Evet yaaa farkettinmiAhahahahhhhh sen delirdin bugün haaa
Sen oyle dedin ya uc kere gorumcem diye okudumYarin gorumcem geliyo anladim bi an
160 cnm niyeee 50Senin boy kaç sen 50 olacan ben karar verdim
kiz sen garanti benden once olursunnn ama nidense cohhh hirsliyim suanOoo superrrrrr ben hele bi 58 olim sonrasina bakarizz
Ama senin 1.60 saaa 50 kilo tam oluuğğ boyunun 10 aşşagisi süpee oluyoooAyyyy benim yerimede yiii.
Evet yaaa farkettinmi
Sen oyle dedin ya uc kere gorumcem diye okudum
160 cnm niyeee 50
Kizzz moonu gazlama 48olur valla
Mooon haydi ver kilolarii gel öbür hafta listeyeekiz sen garanti benden once olursunnn ama nidense cohhh hirsliyim suan
Gel beraber yiyek tatlikommAyyyy benim yerimede yiii.
eeee olmammmiiiiii yarin 48immmAyyyy benim yerimede yiii.
Evet yaaa farkettinmi
Sen oyle dedin ya uc kere gorumcem diye okudum
160 cnm niyeee 50
Kizzz moonu gazlama 48olur valla
Evet bayaa belli oluyoooEvet yaaa farkettinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?