- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #160.921
Kızz noldu sanaa neden ban yedinn alala alaaaHerkese iyi geceler uyumadan menümü yazayım :) Sabah; bir yumurta biraz peynir 2 zeytin 2 dilim kepekli ekmek
Öğlen; dışarıdaydim kahvaltıyı 7 gibi yaptığım için çok acıktım bir gibi bi simit yedim
Akşam; çorba, semiz otlu salata, biraz ali nazik ve dondurma ( okul yemekhanesi benim suçum yok)
Günaydınn buralar bayağıı sessizleştiiiiGünaydınlar :))
Tühh canim yaa dürümü alsaydin içini yerdin sadeceİl yerinde yemekhanede dürüm çıktı, yapma etme dedim. Alternatifi bamyayı aldım, bir bamya bu kadar mı tüylü olursalata Bike yiyemdim ağzımın tadı bozuldu..bugünkü öğlen yemeğim güme gitti
Dondurma olmasa güzelmis menün kuzuşummm nere gittinnnnnn sen insallah çabuk biter banınHerkese iyi geceler uyumadan menümü yazayım :) Sabah; bir yumurta biraz peynir 2 zeytin 2 dilim kepekli ekmek
Öğlen; dışarıdaydim kahvaltıyı 7 gibi yaptığım için çok acıktım bir gibi bi simit yedim
Akşam; çorba, semiz otlu salata, biraz ali nazik ve dondurma ( okul yemekhanesi benim suçum yok)
FıstıkımmmmmNeyse kizlar. Ben cok gelemicem soyluyimmm hepinizi optummmm kendinize iyi bakn arada ugrarim muckkk
SekerPancarii
Nasilsin canikommGünaydın kızlar bayağı azaldık gene yaprak dökümü gibiiEternala noldu yaww
Fazla kacmamis canim iyi menünSelam kızlar..sabah önce hastaneye gittim sonra eve gelip temizliğe devam ettim..çookk yoğunum bu aralar..
Menüm..
Sabah: yağda iki yumurta, bol peynir, domates,üç light bisküvi..
Akşam: bir tabak taze fasülye, iki kaşık makarna, yoğurt..
Iyi şükür cnmm sen nasılsın misafirler nasillNasilsin canikomm
Keşke durum alaydin icini yerdi tuhh kart bamyadan yapmislar demekkiiİl yerinde yemekhanede dürüm çıktı, yapma etme dedim. Alternatifi bamyayı aldım, bir bamya bu kadar mı tüylü olursalata Bike yiyemdim ağzımın tadı bozuldu..bugünkü öğlen yemeğim güme gitti
Teşekkür ederim canımFazla kacmamis canim iyi menünKolay gelsin
Valla bende öğlen yemeği stresi yok canım istediğim herşeyi yiyebilirim.Amma velakin diyetteyim sadece yulaf ezmesi yulaf kepeği yada Müsli ve süt yada yoğurt yiyorum.Kökten çözümDelyDoly SekerPancarii keşke öyle yapsaydım olumlu tarafından bakarsak az yemiş oldum bu sayede. Siz naptınız, nasıl geçiyor gününüz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?