- 6 Ocak 2015
- 13.997
- 72.318
- 798
- 44
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #160.941
Valla canım yoğurtlada sütle de güzel en son aldıgım müsli dahada güzel tavsiye ederim yogurtla daha çok sevdim.DelyDoly lifalifler mi, ben korkuyorum onlardan hep tadı kötüdür gibi geliyor. Dukan yaparken bile yememiştim. Et sever bir insan olarak kendimi ete verdiydim Nasıl tatları peki??
Güzel diyorsan deneyeceğim cnm mutlaka, beğenirsem iş yerine çekmeceye kayarım. Böyle kriz anlarında işimi görür :)
Yanii Müsli özellikle çok beğendim ben içinde zaten gerekli malzeme var.Tabii damak zevki ben valla kepeğini bile yiyorumm ötesini sen düşünGüzel diyorsan deneyeceğim cnm mutlaka, beğenirsem iş yerine çekmeceye kayarım. Böyle kriz anlarında işimi görür :)
cnmmmmmmFıstıkımmmmm
cnmmmmmm
Ben zaten hep burdymm biliyosun
Nedense benim ism oldugunda grup sessizlesiomerak etmeyin iyi grup kizlar.
bu hafta yogunum biraz gelicem tabiki ama eskisi kadar bakamiyorm simdilik
Saol canimm insallahGeçmiş olsun tatlım acil şifalar diliyorum.Şükür ki mikrop kapmamış en azından canım çabucak iyileşir inşallah
Ayy aynı sorun bende de var..söylemesi ayıp çatlıycam nerdeyse..o kadar da hareket ediyorum su bol içiyorum ama yok durdu..Nol kizzx buraya gecen hafta hizli gittik bu hafta siyrekk neysse kizlar bugun tartildim bi kilo fazla ciktim moralim bozuldu yaa yine vc sorunum var ni zaman olsa hemenn tartiya yansiyyy yahu((( . @ParteMoralll sen naptin kiloda eksilme varmi devamli vermeye...
Çokk şükür canım eksiyi gördümm dahada fazlası inşallahh cumayaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?