- 6 Ocak 2015
- 13.997
- 72.318
- 798
- 44
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #160.961
Spor çok faydalı canım resmen sıkılaşıyor insan ben de sürekli yürüyüş yapıyorum.epl. Bisiklet videolardan kardio felanBitmeyenUmidim kahvaltıyı atladım, zaten acıkmamıştım. Hesapladım toplam 396 kalori almışım, öğlen ve akşam biraz daha kısarak dengelemeye çalışıcam.
Protein diyetini 62 den sonra vücudumu şaşırtmak için denemek istiyorum. Bir yerde kilo verme duruyor diyorlar, protein silahını o günlere saklıyorum.
Sporu fazladan yapacağım ama
Ama kaçamak yok bu hafta iyi bi sonuç bekliyorum kendimden
tatlim bu hafta ben veremem sabit cikarim muhtemelen.Nol kizzx buraya gecen hafta hizli gittik bu hafta siyrekk neysse kizlar bugun tartildim bi kilo fazla ciktim moralim bozuldu yaa yine vc sorunum var ni zaman olsa hemenn tartiya yansiyyy yahu((( . @ParteMoralll sen naptin kiloda eksilme varmi devamli vermeye...
Ayyy cnm benim tesekkurler
Hayy maşallahh gezentiii senii özledim tabii canımm yaa şekerde yok sende yokk uykucu şirinede yokk yokk kimsecikler kızlarla azcuk kaldıkAyyy cnm benim tesekkurler
Ben geziyorum kizzaslinda ben hep gezerken aksam yaziyorm ama simdi evde degilim islerm vardi elime cok almadm. gece eve donucem ama yarnda baska yere gidicem.
Misafrm geleblr gelmezse yarindan sonra yazmaya baslarm tatlimmm.ozledn benii demek
Ne yapiyorsun kiznasilsinAyyy cnm benim tesekkurler
Ben geziyorum kizzaslinda ben hep gezerken aksam yaziyorm ama simdi evde degilim islerm vardi elime cok almadm. gece eve donucem ama yarnda baska yere gidicem.
Misafrm geleblr gelmezse yarindan sonra yazmaya baslarm tatlimmm.ozledn benii demek
Menun cok guzel gecen hafta verdinmi boyleyse menun hizli verirsinEki Görüntüle 1871924 İyi Akşamlar kizlarnasılsınız
Tartılmadımmm daha canımm meraklanıp stresteyimmGünaydınlar hanımlar, cumaya 1 gün kaldı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?