- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #160.981
Yarim su bardağı tüketiyorum canim bunlarin bilmiyorum hic denemedim.Bendekinde cok yulaf ezmesi keten felan var.DelyDoly lifaliflerden değil ama special K granola aldım. İlk defa deneyeceğim, bakalım nasıl bir şey. 40 gr tüketin diyor ama 40 gr kaç kaşık onu bulamadım. Sen lifaliflerden kaç kaşık atıyordun??
Eki Görüntüle 1872131
Valla yarinna benden supruz beklemeyin bu hafta vc problemim oldu bari almayaydimm kilo tartilmayada korkuyommBugün persembe yarina hazir miyizz gızlaaa
Bende hergün tartiliyorum degisiklik yoksa sinir oluyorum ama bu hafta kizin ihtassizligindan bende de eksiler var...ayy inşallah vermişsindir. Ben her gün tartılıyorum dayanamıyorum .
Form cayi iyi geliyor bana canimValla yarinna benden supruz beklemeyin bu hafta vc problemim oldu bari almayaydimm kilo tartilmayada korkuyomm((
Yarim su bardağı tüketiyorum canim bunlarin bilmiyorum hic denemedim.Bendekinde cok yulaf ezmesi keten felan var.
Ben daha listede yokum ama Cuma psikolojisine şimdiden girdim.Bugün persembe yarina hazir miyizz gızlaaa
Bana maden suyu çok ii geliyor. Biraz maden suyu içem hemen lavaboya giderim.Form cayi iyi geliyor bana canim
Hazirizzz inşallah canimmBugün persembe yarina hazir miyizz gızlaaa
Menun harika senden iyi bi supruzzzz bekliyorummm yarinn ♡♥♡Sabah 2 yumurtali omlet 2 kk peynir5 zeytin 2 dilim tam bugday ekmek 3 bardak cay öğlen yedim geri iade ettim aksam 2 kaşık taze fasulye 2 kasik pilav 45 dakka yürüyüş yaptim
Ayyy hadiii insallah canimm agzinn bal yesinnMenun harika senden iyi bi supruzzzz bekliyorummm yarinn ♡♥♡
Merhaba canım..bu hafta benim de temizlik hastane arası yoğun geçti..daha yeni geldim hastaneden kv çıkmadı hala..haftaya ancak düzene girerim ben de..Kizlarrrr nasilsinizzzzz ben geldimmmm
Artik yazarim dicem ama yarin kv geliyormus kalmaya ne zaman gider bilmiyorum. Tam olarak odaklanamiyorum yalniz degilken.
Canım ben de senden güzel sonuçlar bekliyorum..ikili rakamlara çok az kaldı..Ayyy hadiii insallah canimm agzinn bal yesinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?