Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

DelyDoly lifaliflerden değil ama special K granola aldım. İlk defa deneyeceğim, bakalım nasıl bir şey. 40 gr tüketin diyor ama 40 gr kaç kaşık onu bulamadım. Sen lifaliflerden kaç kaşık atıyordun??

Yarim su bardağı tüketiyorum canim bunlarin bilmiyorum hic denemedim.Bendekinde cok yulaf ezmesi keten felan var.

Yarim su bardağı tüketiyorum canim bunlarin bilmiyorum hic denemedim.Bendekinde cok yulaf ezmesi keten felan var.

Bundada 4 tam tahıl çeşidi, yüksek lif ve 6 çeşit B vitamini var. Keten tohumu yok ama, onuda ben ekleyeyim. Bende yarım su bardağı koydum şimdi. Tadı efsane tavsiye ederim.

Bugün persembe yarina hazir miyizz gızlaaa
Ben daha listede yokum ama Cuma psikolojisine şimdiden girdim. 64.6 çıktım bu sabah tartıda. Bakalım yarına nolcak.

Form cayi iyi geliyor bana canim
Bana maden suyu çok ii geliyor. Biraz maden suyu içem hemen lavaboya giderim.

Kizla menum
Sabah iki catal peynirli omlet domates
16:00 bi neskafe
18:00 kavrulmuş et bi biber dolmasi yogur kesilmis bi dilim karpuz
3lt su spor bahcede 4, 5 saat çalıştım
Belkim 21:00 bi kucuk haslanmis misir yiyebilim

Sabah 2 yumurtali omlet 2 kk peynir5 zeytin 2 dilim tam bugday ekmek 3 bardak cay öğlen yedim geri iade ettim aksam 2 kaşık taze fasulye 2 kasik pilav 45 dakka yürüyüş yaptim

Kahvaltı 08:00 2 siyah 1 yeşil zeytin
2 UNO çok tahıllı ekmek
3 dilim sucuk
1 kk tulum peyniri
Nane, domates, salatalık
Ara 1 incir
Öğlen special K gronala, sek Light sütle
Ara 1 incir, 10 fıstık
Akşam 21:30 2 tabak dible

Selam kızlar..menüm..
Sabah: bir haşlanmış yumurta, yarım tabak domatesli biber, salata, peynir..
Öğlen: bur dilim börek, çay..
Akşam: bir karnıyarık, yoğurt..

Kizlarrrr nasilsinizzzzz ben geldimmmm

Artik yazarim dicem ama yarin kv geliyormus kalmaya ne zaman gider bilmiyorum. Tam olarak odaklanamiyorum yalniz degilken.
Merhaba canım..bu hafta benim de temizlik hastane arası yoğun geçti..daha yeni geldim hastaneden kv çıkmadı hala..haftaya ancak düzene girerim ben de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…